Temmuz Anneleri Buraya....

sizin sistem ayni burda da uygulaniyor canim .. bana da dediler 42 haftalik olana kadar bekliyecegiz diye.. benim son gunum persembe.. yarin zamanim var ama bisey yapacaklarini sanmiyorumm... carsambaya birakir kesin.. bunlarin hic umurunda degil valla, Turkiyedekiler ooh rahat istediklerinde sezeryan olabiliyor ..

canim ne yapalim Allahin isine karisilmaz ki, yapacak bisey yok beklemekten baska

bekle bekle ama nereye kadar be guzelim
oldum bittim artik ayaklarim agriyor
sisdi hemde nasil su topladi ellerim de oyle dumba gibi oldum senağlama
allahin manyaklari nolcak
vallaha sali gunu artik delircem kesinnnnnnnnnn :eek:klava:

az önce felaket 2 kere ust ustune sancim olduuu, bebek assagiya felaket bastirdiiii sanki ignee batiriyorlar anneciiiiiim, dogumda sancilara nasil dayanacam beeenn :KK43:

az önce felaket 2 kere ust ustune sancim olduuu, bebek assagiya felaket bastirdiiii sanki ignee batiriyorlar anneciiiiiim, dogumda sancilara nasil dayanacam beeenn :KK43:

ben vallaha raziyim o sancilara cunku nasil sanci oldugunu cok iyi biliyorum
tek gelsin kizim bir an once epudiral her neyse istemiyorum gelsin kizim o sancilari cekmeye raziyimmmmmmmmmsenağlamasenağlama

ben vallaha raziyim o sancilara cunku nasil sanci oldugunu cok iyi biliyorum
tek gelsin kizim bir an once epudiral her neyse istemiyorum gelsin kizim o sancilari cekmeye raziyimmmmmmmmmsenağlamasenağlama

canım ya kıyamam walla okudukça yazılarını bana fenalık geliyotatlicadiarzu,allah sabırlar versin sana,sabret ama az kaldı,üzme bebişini:emir_bebek:

acayip stres oldum yaa.. sabah doktora gidicem , bakalım ne diyecek heyecanlıyım .. sezeryana karar verebilir.. :bbo:

acayip stres oldum yaa.. sabah doktora gidicem , bakalım ne diyecek heyecanlıyım .. sezeryana karar verebilir.. :bbo:

vallaha haberleri gordun mu bilmiyorum o kotu haber
ve su an yagmur simsek derken
bana biseyler oluyor sancim var
sole bi geliyor bi gidiyor 10 dk 5 dk 7 dk arayla karisik :uhm:

sorma kız çorumlu asabım bozuldu akşam akşam .. ateş düştüğü yeri yakıyor.. çok acı bişey.. Allah kalanlara sabır versin .. evler ayrı dertler ayrı derler bizde.. resmen doğuramıyorum ben de yaaa.. ne sancı ne bişey.......

vallaha benim sinirden mi bebek mi gelio bilmem ama sancim gene basladi
allahim sabir versin hepsine ailelerineeee

amiiiiinnnnnnnnnnnn.. bu arada yarın kulube girmezsem anlayın ki doğurdum kızlar ya da sezeryana alındım ...

benim zilli geçtiğimiz pzts 3 kg idi.. bakalım yarın sabah doktorumuz kilosu için ne diyecek.. sağlıklı olsunlar da ......

X