- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
çorumlu canım benim bu gidiş sana ağustos görünüyo şekerimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gul anacum gul sen ben gostercem sieeeeeee:lepi:agustos dan once getircem bu kizi laelaelaelaelae:teytey::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çorumlu canım benim bu gidiş sana ağustos görünüyo şekerimmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizde bugün yine kontrole gittik pazartesi sezeryan olcaz allah kısmet ederse........ neyse ben yırttım temmuz sonunda doğuruyom çorumlucum darısıda sanan tatlım
ah be çorunlucum en cok sen istiyordun dogurmak..hakikaten kalmayasın agustosa...
sık disini sıkkk
kiz yok SIKMICAM disimi yoksa gelmiyor kafamçokkarıştı
allahim sag selim kavusmayi nasip etsin guzelim bebegine guzelce kavusursun insallah
ben pazartesine kalmak istemiyorum yaws bende dogurmak istirem
insallah bugunku sancilarim coklasir agrili olur SIKLasir da giderim yeter yawssssss
rabbim beni duy nolurrrrrrrrrrrrrrrsenağlama
kızlar benim su gibi bi akıntım var ya şarıl şarıl değil ama resmen su bebeğin suyu olabilir mi bu korktum yaa :uhm:
benim assagiyada agrilar geliyor ama arka arkaya degil malesef
ben suni sanciyi cekecem galiba :/
ayy 3-5 dakikada bir geliyosa bunlar doğum sancısıdır buyuk ihtimalle...bide günü geçen bebekler bazen pisliğini falan yutuyomus arkadasım tehlikeli olmasın
olcak herlde bu kez ben seni arsıra takip ediyorum bu siteden valla doğur artık yaa hayırlısıyla ..zaten herşeyin hazırdır senın olmazsa sezeryan yapsan