- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:uhm:valla askıto o ağrılar gelınce doğurmak ıstemıyorum da desek doğacak artım valla razıyımmm...çok sinirim bozuk çorumlunun yerıne ben geçtımm...depresyondayımmmmmmmmsenağlamasenağlama
ben bugun gittim ama gene gidecem bebegim pek kiprasmiyor kalbi mi yorgun nedir anlamadim ki gene bakacaklar
nts baglicaklar
sancilarim makinede iyce cikiyor sukur
acilma az olmaya baslamis yumusak dedi bi parmak var diye:lepi::lepi::lepi:sukurler olsun rabbime
her an acilma degisebilir dedi yani ben sordum her an acilabilir mi diye evet dedi
iki gun sonra da acilabilir dedi yani belli degil :sm_cool da iyi sukur
bi bebegimin icin gene gidecegim baglanacayim nts ye saat da fr saati ile :çok üzgünüm:insallah bebegim iyidir
ondan sonra dedi ki bebegimin kafasi asagiya inmis iyce :lepi:buna da sukur
az yemek yiyip gidecem cok aciktim acim accccccccc
ay canim yha senağlama
kafani takma nolur .. gününü bekliyodur yavrun .. bak benimki tam gününde merhaba dedi--
:1hug::1hug:
yuruyus gercekten ise yariyor degil mi ?? bir suru insan bana yuru diyor, doktorum otur yerinde dinlen diyor anlamadim gittiiiii :)
bari bende birazdan esimi alip cikayim gezeyim :)
perıhancım doğuramıcaz kıs bız senınle ....ağustosta ınşallah bekle güzelimmm...
naber kız adasu doğuranlar geridekileri unuttu walla .. tabii bebişleri bulunca..
oruca gelince denicez dayanabilirsek tutarız .. tutamazsak da bir sürü borcumuz olucak :bbo: siz doğuralı bayağı oldu asıl biz temmuz sonu anneleri ramazanın başında 40 lı olucaz....