Temmuz Anneleri Buraya....

benimde yarin zamanim var tatlicadiarzu insallah gitmeye gerek kalmaz bu gece dogururum :kızgın:

Corumlucadi, insallah guzel haberlerle gelirsin :lepi:

selam kızlar 40+2 haftalık bi anne adayı daha var burda .. ayy ben artık bebeğimi öpüp sevmek istiyorum..poposuna poposuna vurup gıdısını koklamak istiyorummm:asigim:

kızlar benim BATUHAN'ım bugün 24 günlük oldu.

takvimimi değiştirmek istiyorum.yapmayı bilmiyorum.yardımcı olabilir misiniz?

ben bugun gittim ama gene gidecem bebegim pek kiprasmiyor kalbi mi yorgun nedir anlamadim ki gene bakacaklar
nts baglicaklar
sancilarim makinede iyce cikiyor sukur
acilma az olmaya baslamis yumusak dedi bi parmak var diye:lepi::lepi::lepi:sukurler olsun rabbime
her an acilma degisebilir dedi yani ben sordum her an acilabilir mi diye evet dedi
iki gun sonra da acilabilir dedi yani belli degil :sm_cool:eek: da iyi sukur
bi bebegimin icin gene gidecegim baglanacayim nts ye saat da fr saati ile :çok üzgünüm:insallah bebegim iyidir
ondan sonra dedi ki bebegimin kafasi asagiya inmis iyce :lepi:buna da sukur
az yemek yiyip gidecem cok aciktim acim accccccccc:kızgın:

çorumludum ınşallah en kısa zamanda hepimizi alırız bebeklerımızı kucaklarımıza ..bende perşembeye kadar gelmezse gıdıcem bakalım kontrole benımkı geçen cuma ınmıştı aşağı ama hala tık yok yaa...ne olacak böyle herkes daha doğurmadınmı diye soruyo offffffffffff offfffffffff...

:uhm:valla askıto o ağrılar gelınce doğurmak ıstemıyorum da desek doğacak artım valla razıyımmm...çok sinirim bozuk çorumlunun yerıne ben geçtımm...depresyondayımmmmmmmmsenağlamasenağlama

ay canim yha senağlama
kafani takma nolur .. gününü bekliyodur yavrun .. bak benimki tam gününde merhaba dedi--
:1hug::1hug:

ben bugun gittim ama gene gidecem bebegim pek kiprasmiyor kalbi mi yorgun nedir anlamadim ki gene bakacaklar
nts baglicaklar
sancilarim makinede iyce cikiyor sukur
acilma az olmaya baslamis yumusak dedi bi parmak var diye:lepi::lepi::lepi:sukurler olsun rabbime
her an acilma degisebilir dedi yani ben sordum her an acilabilir mi diye evet dedi
iki gun sonra da acilabilir dedi yani belli degil :sm_cool:eek: da iyi sukur
bi bebegimin icin gene gidecegim baglanacayim nts ye saat da fr saati ile :çok üzgünüm:insallah bebegim iyidir
ondan sonra dedi ki bebegimin kafasi asagiya inmis iyce :lepi:buna da sukur
az yemek yiyip gidecem cok aciktim acim accccccccc:kızgın:

ay ayy ayyy :dance: hayirli olsun yaa senin bebisinde gelsin onuda sevelim azicik :dance:
benim bebisin kafasi hala yerinde oynuyordu :sm_confused: bakalim yarin ne diyecekler..

ay canim yha senağlama
kafani takma nolur .. gününü bekliyodur yavrun .. bak benimki tam gününde merhaba dedi--
:1hug::1hug:

saol canım benım inşallah..günününde barı gelsın yoksa benım herüfff benı kestırecek yawwww:uhm:....habıre sezeranmı yaptırsak deyıp duruyo .kafamçokkarıştı

çorumlu gözün aydın canımmm .. her an olabilir yani bebişin

bende gitmicektim dr a sırf muayene edicekler diye ama.. burda özele gittim ultrasona girdim .. dr mutlaka nst ye bağlanmamı istedi.. ben yarın kendi hastanemme gidiyorum 9 da orda olcam

sagolun kizlar sag selim alsak artik yavrularimizi
iycene yoruldum hastaneye gel git yapmakdan en yorucusu bu
oglan da hic durmuyor o da yoruldu bi annemlere bi eve gelmekden
iyce bozuldu dengesi cocugun yazik:1shok::çok üzgünüm:

esimle yurus yapacagiz anca artik hemsire dedi bol bol yuruyus yapin temizlik yapin merdivenlerden inin inin cikin dedi :lepi::lepi:spor yapcaz yani anlicaniz bakalim insallah ise yararkafamçokkarıştı:roflol:

yuruyus gercekten ise yariyor degil mi ?? bir suru insan bana yuru diyor, doktorum otur yerinde dinlen diyor anlamadim gittiiiii :)
bari bende birazdan esimi alip cikayim gezeyim :)

yuruyus gercekten ise yariyor degil mi ?? bir suru insan bana yuru diyor, doktorum otur yerinde dinlen diyor anlamadim gittiiiii :)
bari bende birazdan esimi alip cikayim gezeyim :)

vallaha canim bilmem cuma gunu hic acilmam yokdu cumadan belli yuruyorum casiya ciktim alisveris yaptim ondan sonras hastaneyei muane olmaya gittim
bugun bakti bir cm acilma var dedi :lepi::lepi:buna da sukur gamyoncuiremsu
simdi esimi bekliyorum gene yuruyecegim insallah ise yarar 3 cm acilma olur da hastaneden birakmazlar beni
yoksa cuma gunu gene randevum var :mymeka::dance:

perıhancım doğuramıcaz kıs bız senınle ....ağustosta ınşallah bekle güzelimmm...

perıhancım doğuramıcaz kıs bız senınle ....ağustosta ınşallah bekle güzelimmm...

yaa benide unutmayın amaa.bende ağustosu bekliyorum.tatlicadiarzu
perşembe kontrolüm var.ve doğmuş olması gerekiyo.drda beni her gittiğimde açılmasız ve sapasağlam sancısız görünce şaşırıyo ama bizim kız çokkkk bağlı annnesinee.jeyyar

valla çiğdemcım benım doktorda cumaya kadar gelrı dedı ama gelmıyor..bakalım daha 2 günümüz var bılmıyorum artık gelmezse perşembe gıdıcem cünkü plesanta bozulmaya başlamış eğer sezeryan yapalım derse cuma günü alsın dıye perşembeden gıdıp kontrol olacağımm..bakalım hayırlısı artıkk..rabbım onların geleceği gunu kararlamıştır ama bızde acelecıyız heralde bıraz..ama bukadar doğuran ınsanı gördukçe acele etmemızde normal gıbı gelıyo bana....

kızlar herkeze merhabalar nasılsınız ummarım hepiniz iyisinizdir..

size bişe sorucam aklıma takıldı ramazan geliyor haliyle peki biz emziren anneler oruc tutucakmıyız ben sabah ve öglen yemek yemezsem sütüm azalıyor cünkü :uhm:

naber kız adasu doğuranlar geridekileri unuttu walla .. tabii bebişleri bulunca..

oruca gelince denicez dayanabilirsek tutarız .. tutamazsak da bir sürü borcumuz olucak :bbo: siz doğuralı bayağı oldu asıl biz temmuz sonu anneleri ramazanın başında 40 lı olucaz....

naber kız adasu doğuranlar geridekileri unuttu walla .. tabii bebişleri bulunca..

oruca gelince denicez dayanabilirsek tutarız .. tutamazsak da bir sürü borcumuz olucak :bbo: siz doğuralı bayağı oldu asıl biz temmuz sonu anneleri ramazanın başında 40 lı olucaz....

eee bunca zaman bekledigimiz melekler gelince haliyle onlardan fırsat bulup girmek cok zor oluyor febicim hele seninki gelsin senide görücez bırakabiliyomusun bakalım kuzunu :dance:
valla yaa şurda ne kaldı 4 gün sonra tam bir aylık olucak kızım inanamıyorum 6 agustostada 40mız cıkıyor hayırlısyla :sm_cool::sm_cool:

oohh maaşallah dilem kız büyüdü .. bizimkiler inad etti çıkmıyo.. ilk zamanlar uyku problemi oluyomuş ben de uykucu biri olarak ilk günler nete biraz zor girerim doğrusu .. 40 ı çıkınca düzeliyormuş .. belki seninki de 40 ı çıkınca sıkıntıların azalır .. güle güle büyütün inş..

X