Temmuz Anneleri Buraya....

ah allahim saliya kaldi iki gun bakalim o zaman ne dicekler ama bugun bebegi hic hissetmedim nedecem ya allahiimmmmmmmmmmmmm

Selam canim, evet bende okudukca moralim bozuluyor, ebeleri cok zorladim ultrasyona girmek icin, ama izin vermediler olmaz gerek yok dediler, ama ben hep kötu ruyalar göruyordum ve gercekten hamilelik beni mahfetti benneyaptımki

ben cati muayenesinin ne oldugunu bile bilmiyorum ???
hangi ulkede yasiyorsun canim ?? cunku bende cok duydum ki suyu gelenleri bile hemen hastaneye almiyorlar evde bekle sancilarin gelene kadar diyorlar.. kafamçokkarıştı
kendi istegimizle sezeryan olamiyoruz, illaki normal dogum olacak... bide avrupada yasiyoruz :1no2:

Hadi hayirlisi olsuuun, 4 gözle dogurmani bekliyoruz canim :lepi:
merhaba arkadaslar
agrılar aldı basını gidiyor, arada mide bulantısıda artıyor...şişlikler desen her gecen gun dahada artıyor...bugun ellerimi bukemez hale geldim...

ben 3 haftadir uyandigimda ellerimi acamaz oluyorum, parmaklarimi kontrol edemiyorumm benneyaptımki doktora söyluyorum normal diyor...

ben hastaneye telefon ediyorum simdi bebegimi dunden belli sadece iki defa hissetim kadin demisti gelin diye cok hissetmezseniz yada hic hissetmezseniz diye bakalim ne dicek gel derse haber ederim size

noldu çorumlu kıs hissedemiyosan git kıss..bekleme onların gel demesini sancım var falan de git ne nazlıymış senin kıs Şeniz

gidiyorum canim esimin giyinmesini hazirlanmasini bekliyorum bi muane olmak en iyisi kadin da dedi bos bosuna olsa bile gelin dedi bosuna endiselenmekden se diye bende tsk ettim geliyorum dedim hadi hayirlisi ama kesin geri gondercekler eve

canim durumun iyiyse eve gönderirler tabi, cok stres yapiyorsun.. bebeginde sagliklidir masallah bu gune kadar bisey cikmadiysa az daha sabret stres yapma kendine bebisini dusun :)

ve bizi merakta birakma a.s.

ayy canim cok iyi anliyorum seniii

Bizde Hollanda da 8 sene yasadik, annem hamileydi hep kanamasi oluyordu doktorlar eve gönderdi bisey yapmadilar ve bebegi tam 6 aylik olamadan annem bebegini dusurdu

doktorlar cok kötu burda yaa

kız yakın ozaman seninkinin gelmesi hamilelikle ilgili bir kitapta okumuştum dogumdan önce cok fazla enerjik hissedermişsin enerjinizi fazla tüketmeyin dogumda size lazım olucak yazıyordu fazla yorma kendini enerjikim diye jeyyar:lepi:

gidiyorum canim esimin giyinmesini hazirlanmasini bekliyorum bi muane olmak en iyisi kadin da dedi bos bosuna olsa bile gelin dedi bosuna endiselenmekden se diye bende tsk ettim geliyorum dedim hadi hayirlisi ama kesin geri gondercekler eve

corumlucum noldu gittinmi doktora ne dedi haberdar et bize kızın iyi dimi canım :uhm:

çorumlucum geldınmu ne dedı durumuna doktor merak ettım kısssssne olduuu

merhaba bayanlar yenı doğurmaya gıden varmııı....ben doğuramıcam yaaa...valla bızım adam taktı benı sezeryan yaptıracak bıraz daha gelmezse bu çocuk:1shok:..bır günde kalkıyormuşsun yaptıralımmı deyı duruyoo.yaaa:1shok::1shok::bbo:

ben bugun de dogurmak istemiyorum canim
ama bugun tek basima carsiya gidecegim dayanamiyorum evde otur otur şakkıdı
anneme telefonda carsiya gidecegimi söyledim cok kizdi :tomato: bananeee gezecem iste carsinin ortasinda dogursam bile :enbuyukkk:

canim sende esini tehtid et, eger bir gunde kalkamassam butun evin isini ertesi gun sen yaparsin diye :icecream:

kızlar selam ya dün geceden beri bende bi akıntı var böyle su gibi neyin nesi acaba anlayamadım doktorumla randevumda yarın neyapsamki bugünmü gitsem doktoruma birde oğluşum kalbimi sıkıştırıyo baya kemikleşti sanırım kalbime doğru bi baskı var

su gibi bi akıntı sizlerdede oluyomu kızlar ya ara ara geliyo ama sarı falan değil

canım bendede var su gibi akıntı... benimde çarşamba günü doktorla randevum. seninle günümüz aynı bende 38+3 üm. benim doktorum nst ye filan sokmadı beni... doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir şu su gibi akıntıyı... ben çok önemsemedim ama önemli olmasa doktor her gittiğimde akıntın varmı filan diye sormazdı heralde...

canim akinti bende de var, bayadir vardi zaten..
rengi bembeyaz olsa gerek.. gunluk ped kullanabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…