- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
ay yazilarini okuytunca sok oldum,cunku bende ayni durumdayim,bazen kizlarin yazilarini okuyunca morelim bozuluyor,sadece iki kere ultrasona girdim,sordugumda isinlarin bebege zararli oldugunu soylediler,bu hafta kontrole gittim bebek donmus,nerem agrisa normal dinlen diyorlar,bazen pskolojim bozuluyor,konulara cvp yazmak bile istemyorum,kizlar cati muayenesinden bahsediyorlar bizde o yok,sancilarim oluyor normal hazirlik sancilari diyolar,suyu gelipte doguma alinmayan bircok kisi duydum,allahim beni korusun.nts nedir onu bile bilmiyorum,ay aglicam ya bian once gelse su bebegimde bi rahat etsem,beni belki biraz sen anlarsin:1no2:
ay kızlarr bugün bende bi enerji bi enerji sormayın.sabahtan beri temizlik yapıyorum.evi silip süpürdüm.çamaşır yıkadım astım yerleştirdim.tuvalet banyo temizledim.en son ben bıcı bıcı yaptım geldimtatlicadiarzu.allah sonumu hayretsin.bu arada her filmde uyuyan ben kocişle film bile izledim hemde sonuna kadar:1shok:.ikinciyi izleme planı yapıyoruz.bu arada benim kızda acaip enerjik.göbek deliğimi açmaya çalışıyo ordan çıkcak sanırsamgamyoncuiremsu.sabah gidiyom suyum geldi yazarsam şaşmayın çünkü bizim kızdaki aktivite o yöndee.:lepi:
merhaba arkadaslar
agrılar aldı basını gidiyor, arada mide bulantısıda artıyor...şişlikler desen her gecen gun dahada artıyor...bugun ellerimi bukemez hale geldim...
Selam canim, evet bende okudukca moralim bozuluyor, ebeleri cok zorladim ultrasyona girmek icin, ama izin vermediler olmaz gerek yok dediler, ama ben hep kötu ruyalar göruyordum ve gercekten hamilelik beni mahfetti benneyaptımki
ben cati muayenesinin ne oldugunu bile bilmiyorum ???
hangi ulkede yasiyorsun canim ?? cunku bende cok duydum ki suyu gelenleri bile hemen hastaneye almiyorlar evde bekle sancilarin gelene kadar diyorlar.. kafamçokkarıştı
kendi istegimizle sezeryan olamiyoruz, illaki normal dogum olacak... bide avrupada yasiyoruz :1no2:
guya avrupa evt,ben hollandada yasiyorum,aynen canim ablamda hamisti benim suan dogurdu bi ara pskolojim okadar bozulduki anlatamam,o doktora gidip su testi yaptik bu testi yaptik sunu sor bunu sor diyip duruyodu soruyodum bana yeterli bi cvp vermiyodu ebemiz,bi ara demirim dustu ne kan ilaci verdi nede demir bana bol bol ispanak ye kepekli ekmek ye dedi durdu,ay daha nasil anlatayim,teyzekizimizin suyu gelmis hastaneye gitmis eve yollamislar ertesi gun gittiginde seni yanlislikla yolladik hemen doguma alalim demisler ya,
bi ara bana dogmu evde yapmami onerdi nasil israr eiyor anlatamam yok hollandalilar hep evde doguruyormus felan,simdik bana dedigi su sancilarin bes dkk ya inince beni ara eve gelip bakicam kacsantim acilma var ona gore hastaneye gidicez beni 5 dkkdan once arama diyor ya,ahh allahim bi atlatsam baska birsey istemiyorum,
ay kızlarr bugün bende bi enerji bi enerji sormayın:dance:.sabahtan beri temizlik yapıyorum.evi silip süpürdüm.çamaşır yıkadım astım yerleştirdim.tuvalet banyo temizledim.en son ben bıcı bıcı yaptım geldimtatlicadiarzu.allah sonumu hayretsin.bu arada her filmde uyuyan ben kocişle film bile izledim hemde sonuna kadar:1shok:.ikinciyi izleme planı yapıyoruz.bu arada benim kızda acaip enerjik.göbek deliğimi açmaya çalışıyo ordan çıkcak sanırsamgamyoncuiremsu.sabah gidiyom suyum geldi yazarsam şaşmayın çünkü bizim kızdaki aktivite o yöndee.:lepi::lepi:
gidiyorum canim esimin giyinmesini hazirlanmasini bekliyorum bi muane olmak en iyisi kadin da dedi bos bosuna olsa bile gelin dedi bosuna endiselenmekden se diye bende tsk ettim geliyorum dedim hadi hayirlisi ama kesin geri gondercekler eve
merhaba bayanlar yenı doğurmaya gıden varmııı....ben doğuramıcam yaaa...valla bızım adam taktı benı sezeryan yaptıracak bıraz daha gelmezse bu çocuk:1shok:..bır günde kalkıyormuşsun yaptıralımmı deyı duruyoo.yaaa:1shok::1shok::bbo: