Temmuz Anneleri Buraya....

vallaha benim oglumda suyumu hastanede patlattilar o zaman bilmiyorum
ama sanki icinden biseyler bosalmis gibi olduydu bende karnim bi tuhaf olmustu sanki kafamçokkarıştıaltima etmisim gibiydi sole sular akti bilmem kac su bardagi olabilir:bbo:

yaws herkes doguruyor ne bu anam babam :kızgın:vben kalcam sona senağlama*

hidennisko demem canim ciksin yeter artik sukur bu gune geldim dayanamiyorum artik agirlastim cok zor oluyor :1no2:

çorumlucum ben senden önce doğuracam galiba..sancilar girmeye başladii..bebğim habire çikmaya zorluyo ama nişan felan yok ortalarda ama benim oğlan beklemicek galiba gününü inşallah beklemez ..perşembe kontrolumuz var bakalim ne çikacak tabi ozamana kadar gelmezse..ayyyyyy gene başladiii çikacak bu oğlann..inşallah hayirlisinla gelsin canim yavrumm

çorumlucum ben senden önce doğuracam galiba..sancilar girmeye başladii..bebğim habire çikmaya zorluyo ama nişan felan yok ortalarda ama benim oğlan beklemicek galiba gününü inşallah beklemez ..perşembe kontrolumuz var bakalim ne çikacak tabi ozamana kadar gelmezse..ayyyyyy gene başladiii çikacak bu oğlann..inşallah hayirlisinla gelsin canim yavrumm

hayirlisi canim ne dim git sende dogur beklerim ben napalim :lepi:kafamçokkarıştı
hakkinda ne hayirli ise o olsun insallah sende dogurursun en kisa zamanda
agrilarin gelsin de oglusun ciksin :a015:

günaydın temmuz annişleri.. beni her gören ne zaman doğurcan diyo :)) bende çok sabırsızlabıyorum .. bugün yarın olsa bariii

Nurcancim ben dogurdum hemde 9 dogurdum..
çok moralim bozuk, kayinvalidemlerde kaliyordum ben 10 gundur..
Dun en sonunda dayanamadim sinir krizi geçirdim ve bagirdim yeter karişma bana diye
çok ama çok moralim bozuk, ağlamaktan yüzüm gözüm şişti, sütüm kesildi..senağlama
Kayinvalidem kötü bir insan değil ama herşeye çok karişiyor..
Bende bunaldim bir orda bir burda,e lohusalik da var..

Ama en kötüsü de eşimin bu durumda kayitsiz kalmasi..izmire gitmek istiyorum dediğimde..bana torunlari oldu görecekler tabi pazartesiye kadar kalacağiz dedi...çok hayal kirikliğina uğratti beni çooookk..
:1no2: :1no2:

canım ya kafana takma bızım orda bır laf vardır duy gotum duy denır 3 kerede vur işe yarıyor anlatamam sana kaynana degılmı ıste bıraz karısacak işte nese sen moralını yuksek tut

HİDENİSKO ve SROSE CANIM SABREDİN DEMEKTEN BAŞKA BiRŞEY GELMİYOR ELİMDEN.
BENDE 9. GÜNDE İSYAN BAYRAKLARIMI ÇEKMİŞTİM.
9 GÜN OLDU KIZIMI SEVEMEDİM DİYE AĞLAMIŞTIM :)
OYSAKi GELEN HERKES ÇOK SEVDİKLERİMDİ... BANA ZARARLARI DA YOKTU.
BİZLER ÇOK YORGUNUZ SANIRIM, O NEDENLE SİNİRLERİMİZDE LAÇKA OLDU...

iNŞALLAH HEPİMİZ BU GÜNLERİ ÇABUK ATLATIRIZ. ( Ben atlattım 10. gün herşey normaldi :) )
NE YAPALIM BAZEN HERŞEY BİZİ BOĞABİLİYOR...

Merhaba temmuz anneleri, 40 + olanlar sizce neden gecikiyor olabilir, biraz hızlanın yahuu bize sıra gelmicek yoksa sizlerden,gerci benimde belli deil daha temmuz mu ağustosmu yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş prensesim,herkezi öptük teyzeleri,

Arzu ve Prensesi EceNas

Merhaba temmuz anneleri, 40 + olanlar sizce neden gecikiyor olabilir, biraz hızlanın yahuu bize sıra gelmicek yoksa sizlerden,gerci benimde belli deil daha temmuz mu ağustosmu yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş prensesim,herkezi öptük teyzeleri,

Arzu ve Prensesi EceNas

canım bence sen agustos annesi olucaksın ben 39 haftalıgım ayın sonuna bekliyorum sen 36 haftalıksın agustosta dogar senin kıza.s

sıranızı bekleyin bakalım daha önce ghaneli var sonra biz .. ayyy ne beceriksiziz bi doğuramadık :roflol:

hayirlisi canim ne dim git sende dogur beklerim ben napalim :lepi:kafamçokkarıştı
hakkinda ne hayirli ise o olsun insallah sende dogurursun en kisa zamanda
agrilarin gelsin de oglusun ciksin :a015:

bütün gece uyuyamamdım bel kasık karın ağrısından..sabah annemle konuştuk ben sende 1 hafta öyle ağrı çektım diyorr...ınşallah benımde öyle olmazz..ama çok kötü bişi heryerım ağrıyooo........senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende ara ara sancı var bıdışım ama şiddetlenmiyoki :)) eşim dün sipariş veriyo gece yarısı sancım var deme kontrole geldiğin gün alsınlar işte doğuma diyo kafamçokkarıştı.. bende dalgamı geçtim ..hatta dolmuşla doğuma gelliim otobüsle ev edöniim uygunmu dedi kahkayı bastı bu seferde :roflol: :roflol:

X