Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydin hanimlar*

evet canim cok uzak degilse neden olmasin ama sancin falan oluyorsa bence hic gitme:1no2:

benim ara ara adet sancim oluyor o kadar
bi de gece dondukce kemiklerim hala kit kit yapiyor
bizim kizin yeri de rahat sanirsam
abisi gibi gununu tamamlicak fisfisfis
yada erkek kardesimin dedigi gibi bugun dogar
belki aksama giderim he
neyse he havami alirim bende laelaelaelaelae

merhaba arkadaslar..
bebişlerimize kavusmak için gunlerin gecmesini bekliyoruz...sıcaklarda çok zor oluyor ama rabbim hepimize dayanma gucu versin

ufff 40+1 oldukk ama tık yokk allahım sen yardım et
iyice bunaldım herşeye ağlıyorumm
akşam randevum var doktora bakalım hayırlısıı

ghanelicim hayırlı haberlerle dön inşallah canımm...

ya bu askıto ne zaman gelcek canum sıkılmaya başladı güldürecek bişiler buluyordu karuu....ama şimdi o efe beyı ıle keyıf sürmekten bizleri hatırlamaz bilemmm

ghaneli hayırlı haberlerle gel inşallah... kızlar bu arada semra'dan haber aldım. bugün kontrolü varmış. eğer perşembeye kadar bebek gelmezse cuma günü sabah 8'de sezeryan olacakmış. tansiyonu falan yüksek çıkıyormuş ve bebek de kiloluymuş. doktor da beklemek istemiyormuş.

ghaneli hayırlısı olsun canım üzülme.semras ada allah acil şifalar versin bebişiyle aramıza dönsün biran önce.aşkitoyu bende ösledim valla yaw.

tabi hatırlamaz bizim bebişler doğuncada biz bebişlerle uğraşmaktan giremicez nete.......................

kızlar walla umduğumdan çok daha sorumluluk isteyen bir iş,
benim oğlum kusuyor o yüzden gece gık dese ayaktayım..
ne uyku var ne bisey..
5 dkka bıraksam vicdan azabından ölüyorum,
hayatımızı sonuna kadar bizimle..ve herseyi bizim elimizde :1hug:

bende aynı fikirdeyim canım o yüzden şimdi bol bol istediklerimi yapıyorum çünkü doğumdan sonra tamamen bebişlerimize ait olacağız.................

benim az az sancim var ama ise yaramicak sanirim
allahim nolurrrr nolurrrrrrrrrrrrrr sabirrrrrrrrrrrrrrrr ver allahim sancilari ver ver:dance::lepi:

gunaydin hanimlar nasilsiniz

ben dun gece az gezelim dedim esime bi olur dedi bi olmaz dedikafamçokkarıştı
sonra hadi gidelim dedi saat gec oldu otobus yokdu malesef :1no2:cunku tatildi dun burda fransa bayrami vardi
havaifisekleri gormeye gidelim dedim carsiya olmadi malesef otobus cok gec geliyordu o zaman gitmedik
bizde az gezelim dedik oturduk donercimiz var orda yani bi amca oraya gittik oturduk tatlicadiarzu
oglan hic durmuyor mubarek orda iki tane abisi var bi de ablasi :1closedeyes:yaramazlik yaptilar hep restoranta ama yengesi hic kizmiyor ellemeyin dio nasil seviolar kendi akrabalari gibi bizim teyzeden daha iyi kadin :teselli:
sonra cikinca ordan cok az bi sanci girdi bana
sonra gene yok oldu niye yawssssss
dogurmak istirem bennnnnnnnnnkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

Günaydın temmuz anneleri ve minikleri, biz kızımla ilacımızı içmeye kalktık,
Bi mail gelmiş ve cok güzel bir şey sizlerle paylaşayım dedim, aşağıdaki linke giriyorsunuz ve ister kendinizin ister bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz ve sonuçları zevkle okuyorsunuz, geçmişe göre yaarlandığı için bebeklerimizin doğum tarihine göre bazı bilgileri yanlış veriyor ama bizler için güzel bilgiler veriyor,
hepinizi öptük, hadi biz uyumaya gittik yine,

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php

Nurcancim ben dogurdum hemde 9 dogurdum..
çok moralim bozuk, kayinvalidemlerde kaliyordum ben 10 gundur..
Dun en sonunda dayanamadim sinir krizi geçirdim ve bagirdim yeter karişma bana diye
çok ama çok moralim bozuk, ağlamaktan yüzüm gözüm şişti, sütüm kesildi..senağlama
Kayinvalidem kötü bir insan değil ama herşeye çok karişiyor..
Bende bunaldim bir orda bir burda,e lohusalik da var..

Ama en kötüsü de eşimin bu durumda kayitsiz kalmasi..izmire gitmek istiyorum dediğimde..bana torunlari oldu görecekler tabi pazartesiye kadar kalacağiz dedi...çok hayal kirikliğina uğratti beni çooookk..
:1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…