Temmuz Anneleri Buraya....

yaa bi şey sorucam sizdede varmıydı doğuran anneler.. ben çok endişeliyim acaba eli ayağı düzgünmü nasıl olucak diye böyle endişelenmem normalmi??????? sizdede varmıydı????

yaa bi şey sorucam sizdede varmıydı doğuran anneler.. ben çok endişeliyim acaba eli ayağı düzgünmü nasıl olucak diye böyle endişelenmem normalmi??????? sizdede varmıydı????

canummm aynı endışe bendede var rabbım hepımızın bebeklerını elı aya kolu yüzü sağlığı yerınde bızlere versınnn inşallahhh

http://www.aguagu.com/show.php?baby_id=112&form_id=8

kızlar bebegime site yaptım tıklayıp bakabilirsiniz resimleride var kuzumun:dance:

hem sizde bebişlerinizi üye edin arkaş olsunlar arkadaş listesine ekliyelim birbirimizi coksekeriremsu

ee artık temmuz teyzeleri olarak ziyaretci defterimize bişi yazarsınız:teytey:

maşallah kızlar bebişlere...anam arzu yerim ben onu çok şeker çıkmış maşallahh allah nazarlardan saklasın...

benim doktor alttan bakmıcak herhalde çatımın normal doğum için uygun olup olmadığı ultrasonda belli oluo herhalde anlamadım sormayada çekiniyorum ne meraklı dicek muayene olmaya bekliyoruz gelsin diye oğluşum ama tık yok daha dedikleri doğru herhalde erkekler 40 hafta bekliolar:)))nazlı erkeklerr:)))

sagolun kızlar bıdışım, ghaneli, zinedila, çigdem hepinize cok teşekkür ederim...Şeniz

adasu canım ya çok guzel olmus allah sana ve esıne bagıslasın aynı sen kızın

adasucum sıtenızı zıyaret ettım çok güzl olmuş emeğine sağlık canımm

offf yarın tam 40 hafta oluyo ve hala bizim oğlandan işaret yok
allaahım sen sonumuzu hayır et
pazartesi doktora gidicem bakalım ne diycek tabi yarında gelmezse

ghanelı gelır şekerım merak etmegününü beklıyordur senın tosuncukk gelmeyecek olsa askıtonun kı gelmezdii:roflol::roflol:

günaydın annişlerr.ya niye kimse yok ortada niyeeee.off yaa geliyom gidiyom eski yazılar.nerdesinizzz saklanmayın çıkınnnnnn.
bu arada aşkitodan haberi olan varmı pörtlettimi efeyiii.

günaydın ikimizden başkası yok sanırım,son zamanlarda artık herkez dagıdı gelincik artık hiç girmiyo sanırım

hepsini dövcem zaten bi yakalıyım.yaramaslık yapıyolar.hani temmuz anneleri dağılmıycaktı.

millet doguruyor cigdemcim herkezi bir dogum telaşı sardı dogum yapanlarda bebişlerle meşgul benim kız uynanık ama ben sizleri merak edip bakayım dedim yaa askito ne alemde kesin dogurdu o hee :dance:

millet doguruyor cigdemcim herkezi bir dogum telaşı sardı dogum yapanlarda bebişlerle meşgul benim kız uynanık ama ben sizleri merak edip bakayım dedim yaa askito ne alemde kesin dogurdu o hee :dance:

kesin canım suyu gelince bekletemezler zaten.doğurmuştur.adasu ama bizde sıkılıyozzz.daha 35 kişi doğurdu hade 40 de.kalan 60 kişi nirdeeeee.klava:

gunaydin seker hatunlar
askito hayirlisi ile dogurmustur efesini pasasini
simdi o en fazla 4 gun belki kalir hastanede ole ya almanya fransa gibi yerlerde:bbo:
allahim 11 gun kaldi hic gecmek bilmiyor mubarek
bende cantami bitircem bugun gene kaldi iste dun yapacaktim
dun nasil olduysa oglumun odasindaki pencereyi yerinden cikarttim :roflol::roflol::roflol::roflol:
benim adam geldi eve dio ki bunu nasil yaptin sen yaws nettin de bole cikti jeyyar
dedim ne bilim yaws cikti iste allah allah kafamçokkarıştıondan sonra camasir serme selesi kirildi tekerleigi cikti ay dun az kalsin kafama dusuyordu pencere ya laelaelaelaelae

yaaa corumlu inanmıyorum kızım sana sen hala cantanı hazırlamadınmı kızın geliyorum ben diyincemi hazırlıycan ayy askitoda gitti sıra sende bak hazırla bugünde ihmal etme
ya ne kötü şimdi askitoyu biz 4 ,5 gün göremiycez yani insan sıkılır yaa okadar hastanede kalmaya bizimde burda iki gün sezeryana ama ben birinci gün pes ettim dogum yaptıgım sabah doktora dedim yolla beni eve bir gece daha kalamam istediginiz herşeyide yaptım gaz cıkarma tuvalete cıkma daha ne diye yatıyım hastanede bide yurtdışında daha fazla insan bunalır sende yaşıyıcaksın gerci allah yardımcın olsun valla ben dayanamazdım

evet insan kafayi yiyor ama yavrun yaninda olunca dayaniyorsun iste:lepi:
yok bugun bitircem insallah bu defa kafama baska bi sey dusmezse :roflol::roflol:
hastanede ole burda iste ben normal yaparsem en fazla 4 sezaryen olursa 5 yada 6 gun hayirlisi bakalim
zaten bende sanci manci yok kalmadi tik yok yani CADIARZU

Corumlu arkadaşım dikkat kendi başınaysan birde Allah muhafaza bayılırsın kimsenin haberi olmaz. Uğraşma yanlızken.

ole vallaha yanlizdim dun bende dedim esime bak beni sevmiyorsun artik bayilsaydim haberin falan olmazdi manyak misin sen dio bana sevmezsem ne isim var yaninda diye
ay dedim nedim ilgilenmiyorsun artik benle bayilsaydim basima bi sey gelseydi sevinirsin diye :roflol::roflol:
adami deli etmeyi cok seviyorum ya deli kocacim benimmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…