Temmuz Anneleri Buraya....

canım üzme kendini bak sütün gitmiş.. ama denemeye devam et canım bol sıvı tüketki sütün oluşsun .. şimdi o senin tecrübesiz olduğunu bildiği için ve torununu çok sevdiği için herşeyi tam yapsanda bi eksiklik olduğunu düşünür hep .. canım üzme kendini bu kadar .. eşininde orda kalmak istemesini anlamalısın canım.. biliyorum çok daraldın mutlaka ama .. pazartesi kadar sabret canım .. şurda bi kaç gün var .. süt için humanayı denedinmi işe yarıyor ..eczanede de satılıyo canım

hidencim üzme kendini... sık dişini biraz daha.. böyle dönemlerde insan yardım etmek istiyor ama karşısındakini sıktığını anlamıyor. eminim kayınvaliden kötü niyetle hareket etmiyordur. yavrunu düşün az daha dayan...

kızlar bu arada semradan şimdi mesaj geldi. sabah 6'da doğum yapmış. henüz detayları bilmiyorum ama eğer perşembeye kadar gelmeseydi cuma sezeryanla alınacaktı. heralde normal geldi. yarın kontrolüm var uğrarım yanına ve detayları bildiririm size...

Günaydın temmuz anneleri ve minikleri, biz kızımla ilacımızı içmeye kalktık,
Bi mail gelmiş ve cok güzel bir şey sizlerle paylaşayım dedim, aşağıdaki linke giriyorsunuz ve ister kendinizin ister bebeğinizin doğum tarihini giriyorsunuz ve sonuçları zevkle okuyorsunuz, geçmişe göre yaarlandığı için bebeklerimizin doğum tarihine göre bazı bilgileri yanlış veriyor ama bizler için güzel bilgiler veriyor,
hepinizi öptük, hadi biz uyumaya gittik yine,:emir_bebek:

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php

canım cok teşekkür ederim paylaştıgın icin kızımın dogum tarihindeki bilgileri yazıcıdan cıkarıp saklıycam büyüdügünde böyle böyleydi işte kızım diycem sagol:lepi:

Nurcancim ben dogurdum hemde 9 dogurdum..
çok moralim bozuk, kayinvalidemlerde kaliyordum ben 10 gundur..
Dun en sonunda dayanamadim sinir krizi geçirdim ve bagirdim yeter karişma bana diye
çok ama çok moralim bozuk, ağlamaktan yüzüm gözüm şişti, sütüm kesildi..senağlama
Kayinvalidem kötü bir insan değil ama herşeye çok karişiyor..
Bende bunaldim bir orda bir burda,e lohusalik da var..

Ama en kötüsü de eşimin bu durumda kayitsiz kalmasi..izmire gitmek istiyorum dediğimde..bana torunlari oldu görecekler tabi pazartesiye kadar kalacağiz dedi...çok hayal kirikliğina uğratti beni çooookk..
:1no2: :1no2:

canım yapma böyle sütün gitmiş yazık degilmi kuzuna ama ben seni anlıyorum msnde de konuştuk lohusalık dönemi bu yaa kaynanamlar sevmeye geliyor o 2 saat hic gecmek bilmiyor cok sinir oluyorum süt sagıp veriyorum doymadı bu diyor gögsünü verelim diyor yaa alsa ben neden sagmakla ugraşıyım ki yok sen yapamıyosundur verelim verelim bir kere denedik hem ben sinir oldum hemde kızım sinirden agladı alamıyor kaynanamda tutuyo gögsümü zorla sokmaya calışıor bende bagırdım yeter dedim almıyor biliyorum dedim ezberledim kızımın huyunu valla kızlar benden size tavsiye lohusalıkta bebeginizle başbaşa kalın herkez bişiler söylüyor canınız daha cok sıkılıyor

merhaba kızlar...
gece 2 den beri sancım var...ilk olarak 1.5 saat sürdü..sonra gitti geldi...şimdide karnım yine tas gibi, sancım var...yataktan yeni kalktım...gece sancı cekmesi çok zor oluyor...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

hidencim pazartesiye kadar dayan canım...bebeğini dusun...

semra dogum yapmıs ne guzel...

kızlar lohusalık piskolojisi bence yanımızda kalan yakınlarımız yüzünden kaynaklanıyor konuştugum bir doktor arkadaşımda bana öyle dedi dogumdan sonra mümkünse bebeginle yanlız kalmaya calış dedi cünkü bebek hem dünyaya hem anneye alışmaya calışıyor bizde tabi bebegimize bu bagın kurulu olması icin yanlız kalmak lazımmış..

cünkü her gelen bişi diyor sizin piskolojiniz bozuluyor cocuga bakamıycakmışsınız gibi tavırlar sergiliyorlar işin komigi düşünün bana birisi cocugu ac bırakma öldürürsün dedi ben okadar aptalmıyım cocugumu ac bırakıyım işte bu kadar cahil insanlar cocugu seviyorlar ediyorlar ee haliyle bebeginiz alışmaya calışırken böyle daha cok güclük cekiyor o yüzden en fazla sizinle yakın olmalı lohusalıktada mümkünse kimse kalmasın yanınızda biri yanınızda olunca bişi söylüyor ediyor kafanız karışıyor ama bebeginizle yanlız kaldıgınızda onu daha sakinleştirebiliyosunuz ve kimse olmadıgı icin başınızda daha rahat yapabiliyosunuz işinizi annelik ic güdüsü nasıl bakıcam diye düşünmeyin bebeginiz size yardımcı oluyor zaten sizde ic güdüsel olarak hareket ediyosunuz valla bakın ben 2 haftadır kimse yok yanımda rahat bakıyorum..
haftaya benim kendi annem gelicek mesela 1 hafta yanımda kalıcak ama onun stresini yaşıyorum şimdi istemiyorum yanlız kalmak istiyorum bebegimle cünkü böyle daha rahatız biz kaynanam bile oturmaya sevmeye geldiginde kızımla geriliyoruz biz aslında annemin gelmesine gerek yok cünkü ben herşeyi rayına oturtum kızımın süt icme saati uyku saati benim ev işi yapmalarım allaha şükür agrım sızımda yok ev işlerini kendim hallediyorum neyse artık gelicek kacarı yok ama benden tavsiye özellikle siz istiyorsanız yanızda kalmalarını bence istemeyin derim ben ama tabi gene siz bilirsiniz..

Kesinlikle dogru soyluyon arzucum ben de 1 hafta sonra herkesi gonderdim insan misafire bile katlanamıyo yaa en fazla kendi anneleri kalsın 1 kişi o da 3-5 gunden uzun surmesin off gelen giden Allah yeni dogum yapacaklara kolaylık versin walla hiç çekilmiyo

Oncacım hadi bakalım hayırlısı ..
Hidencim sık dişini eve donunce acısını cıkarırsın bebişin sütsüz kalır sonra daha cok uzulursun yat uzan canım takma milleti anladıgım kadarıyla sabrın coktan tasmıs ama bekle bakalım bebişinle oyalan huzur bulursun..

kimse anlamadı halimden..
belli etmeye calıştım, kaynanama susması gerektigini hissettirdim,
ama en çok eşim şaşırttı beni, bana sen nerde huzurlu olursan diyordu..
niye boyle yaptı..ben bu cocugu anasını babasını eglendirmek icin dogurmadım..
benimde oyle kötü huyum vardır ki sinirlendimmi gözüm bisey gormez..
Allah'ım bana güç verir inşallah..
pazartesiyi beklemeyecegim..
esime ister gel ister gelme ben persembe ucakla gidicem izmire dedim..oda tamam arabayla gideriz dedi..
bakalım ne olacak..
ama kotu olan ne biliyormusnuz kızlar, boyle ozel bir anım rezil oldu..kotu hatıralar kalacak bana :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızlar lohusalık piskolojisi bence yanımızda kalan yakınlarımız yüzünden kaynaklanıyor konuştugum bir doktor arkadaşımda bana öyle dedi dogumdan sonra mümkünse bebeginle yanlız kalmaya calış dedi cünkü bebek hem dünyaya hem anneye alışmaya calışıyor bizde tabi bebegimize bu bagın kurulu olması icin yanlız kalmak lazımmış..

cünkü her gelen bişi diyor sizin piskolojiniz bozuluyor cocuga bakamıycakmışsınız gibi tavırlar sergiliyorlar işin komigi düşünün bana birisi cocugu ac bırakma öldürürsün dedi ben okadar aptalmıyım cocugumu ac bırakıyım işte bu kadar cahil insanlar cocugu seviyorlar ediyorlar ee haliyle bebeginiz alışmaya calışırken böyle daha cok güclük cekiyor o yüzden en fazla sizinle yakın olmalı lohusalıktada mümkünse kimse kalmasın yanınızda biri yanınızda olunca bişi söylüyor ediyor kafanız karışıyor ama bebeginizle yanlız kaldıgınızda onu daha sakinleştirebiliyosunuz ve kimse olmadıgı icin başınızda daha rahat yapabiliyosunuz işinizi annelik ic güdüsü nasıl bakıcam diye düşünmeyin bebeginiz size yardımcı oluyor zaten sizde ic güdüsel olarak hareket ediyosunuz valla bakın ben 2 haftadır kimse yok yanımda rahat bakıyorum..
haftaya benim kendi annem gelicek mesela 1 hafta yanımda kalıcak ama onun stresini yaşıyorum şimdi istemiyorum yanlız kalmak istiyorum bebegimle cünkü böyle daha rahatız biz kaynanam bile oturmaya sevmeye geldiginde kızımla geriliyoruz biz aslında annemin gelmesine gerek yok cünkü ben herşeyi rayına oturtum kızımın süt icme saati uyku saati benim ev işi yapmalarım allaha şükür agrım sızımda yok ev işlerini kendim hallediyorum neyse artık gelicek kacarı yok ama benden tavsiye özellikle siz istiyorsanız yanızda kalmalarını bence istemeyin derim ben ama tabi gene siz bilirsiniz..

ah arkadaşım ah evim barkım olsa benim böyle mi olurdu..
kimseyi almazdım yanıma..kendi annem hic bir seye karısmaz benim, buna ragmen onu bile 3-4 gun sonra istemezdim..
ama biliyorsun esyalarımız tasındı bende esimin yanına agustos sonu gidicem.
çok zormuş lohusalık..
birde ege'nin herşeyini ben yapıyorum zaten..altını alıyorum emziriyorum uyutuyorum..onlara gerek bile olmuyor..
ama maksat gönülleri hoş olsun torun sevsinler diye duruyoruz işte :eek:klava: :eek:klava:

ayyy kızlar benimde kayınvalidem gelicek doğumuma ben şimdiden doğumu değil ama onunla napacağımı düşünüyorum
herşeye karışıyo dediğim dedik.bişeye yap dedimi yapıcaksın çok ısrarcı bende çok inat allah yardımcım olsunnn zaten bu yüzden pek anlaşamıyoruzz

kızlar hepinizin derdi büyük ama yinede bozmayın moralinizi zehir etmeyin bu özel günlerinizi. :teselli::teselli:ya benim gibi olsanız napardınız doğumumun 3. gününde ortalığı birbirine kattılar kardeşimi evimden kovdular. az kalsın eşimle boşanıyoduk. kendi ailem ta bursalardan kalkıp geldiler kavga kıyamet çıkardı eşimin ailesi zehir oldu annemlere doğru düzgün sevemediler oğlumu.:çok üzgünüm:senağlamasenağlamayinede sabrediyorum sizde sabredin ne derse desinler ses çıkarmayın ama kendi bildiğinizi yapın boşa konuşup dursunlar.

kızlar hepinizin derdi büyük ama yinede bozmayın moralinizi zehir etmeyin bu özel günlerinizi. :teselli::teselli:ya benim gibi olsanız napardınız doğumumun 3. gününde ortalığı birbirine kattılar kardeşimi evimden kovdular. az kalsın eşimle boşanıyoduk. kendi ailem ta bursalardan kalkıp geldiler kavga kıyamet çıkardı eşimin ailesi zehir oldu annemlere doğru düzgün sevemediler oğlumu.:çok üzgünüm:senağlamasenağlamayinede sabrediyorum sizde sabredin ne derse desinler ses çıkarmayın ama kendi bildiğinizi yapın boşa konuşup dursunlar.

aaa çok şaşırdımm.. noldu kız öyle.. kardeşini evden nasıl kovarlar? senin eşinin ailesi isim yüzünden mimlenmiş durumda zaten tarafımızdan... yine naptılar?

oncacım senin kız da sabırsız geliyor yolda demekki..hayırlısı olsun cnm...

diğer bir çok arkadaş da artık 39. haftayı doldurmuş bu hafta bereketli olcak gibi...

bende diyorum tek benim başımamı geliyor böyle şeyler..
srosecum senin yaşadıklarında çok üzücüymüş ya..canım benim..
ne acı ki insanlar kendilerini bizden daha çok düşünüyorlar...
ooooooooooofffffff offffffffffffff

ghaneli, ben yapamadım ama sen yap ne olursun takmamaya çalış..çünkü insan mahvoluyor..
ben kendimi şu an çok mutsuz hissediyorum..oğlumun sevincini alıp götürecek diye korkuyorum bu üzüntü...

ben dogurmak istiyorum yaws siteye girdikce biri dogum yapiyor bende bendeeeeeeeeeeeee:dance::teytey:

ah be çorumlucuuuuummm senin kadar heveslisini görmedim ben doğurmak için kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

duğunca da deemyesin içeri geri girsin diye naniknanik naniknanik

Kizlar ailelerinizle yaşadiğiniz sorunlariniza çok üzüldüm.
Geçen seneye kadar bende çok zor durumdaydim.benim eşimin ailesi
almanyada yaşiyor ve her yaz 2 ay bende kaliyolar eltilerimle ayni binada olmama rağmen.gelen giden malum ve yeme içme herşey bende oluyordu.
Bu sene kizimin şansina evleri bitti ve evimde yalnizim.sadece annem gedi işlerimi yapmaya.şimdide gene o gelicek.benim kayinvalidemle aram mesafelidir.
çekinir işime karişamaz.ama burda olsalardi yaşiyacağim durumu siz düşünün artik.çok şükür allahim sana.

ya şu suyun gelmesi nasıl oluyo.. yani son zamanlarda akıntım fazlalaştı... akıntımı sumu olduğunu anlıcak kadar bariz sumu geliyo yanii???

X