Temmuz Anneleri Buraya....

perıhan alemsın heee..doğuramamak başınna vurdu heralde...evı kırıp dök adama sar...acuk kendıne gel kardeşşş...yoksa deli bir anne olacaksınn bakkk:roflol::roflol::roflol:

Markadaşla meraklidan haberi olan varmi yok or talarda doğurdu galiba..bugün bildişimda gelmedi onunda son günleriydi heralde..neyse hayirli haberlerle gelsinler inşallahhh

meraklı en son doğurmamıştı sancıları falan oluyodu arada ama son durumunu bende bilmiyorumm iidr inşallah kayınvalidesinden giremiodur belki...

kızlar ya benim adet sancısı gibi sancım oluyor 2 gündür dün başladı bugün daha da arttı nereye sorsam bilemedim. Bu gelip giden sancılar doğum sancısı olabilir mi kasıklarımda adet oluyormuşum gibi aynı. Sizce doğumum yaklaşıyor mu heran olabilir mi? Doktoru arasdam mı ay heyecanlandım iyice :1shok:

kızlar ya benim adet sancısı gibi sancım oluyor 2 gündür dün başladı bugün daha da arttı nereye sorsam bilemedim. Bu gelip giden sancılar doğum sancısı olabilir mi kasıklarımda adet oluyormuşum gibi aynı. Sizce doğumum yaklaşıyor mu heran olabilir mi? Doktoru arasdam mı ay heyecanlandım iyice :1shok:

doğum sancısı olup olmadığını anlamak için dakika tut düzenli aralıklarla oluyorsa ve şiddeti gittikçe artıyorsa doğum sancısıdır eğer yatıp dinlendiğinde geçiyorsa yalancı sancıdır eğer geçmiyorsa doğum sancıları olabilir ama 2 gündür devam ettiğine göre doğuma hazırlık sancıları olabilir.

http://www.aguagu.com/show.php?baby_id=112&form_id=8

kızlar bebegime site yaptım tıklayıp bakabilirsiniz resimleride var kuzumun:dance:

hem sizde bebişlerinizi üye edin arkaş olsunlar arkadaş listesine ekliyelim birbirimizi coksekeriremsu

ee artık temmuz teyzeleri olarak ziyaretci defterimize bişi yazarsınız:teytey:

günceliyim didim :dance:

harzemcim doğum sancıssı olabilir tetikte ol.

bu arada kızlar bende bebeğime sayfa hazırladım linki verişyorum öpüldünüz.
http://www.aguagu.com/show.php?baby_id=509&form_id=8

http://www.aguagu.com/show.php?baby_id=112&form_id=8

kızlar bebegime site yaptım tıklayıp bakabilirsiniz resimleride var kuzumun:dance:

hem sizde bebişlerinizi üye edin arkaş olsunlar arkadaş listesine ekliyelim birbirimizi coksekeriremsu

ee artık temmuz teyzeleri olarak ziyaretci defterimize bişi yazarsınız:teytey:

günceliyim didim :dance:

kızlar ikinizin sitesine de baktım... harikalar yaaaa... ben de biran önce kavuşup koynuma almak istiyorum kızımı... feci heveslendim :dance: :dance:

srosecım oğlun çok tatlı maşaşllah ..baktım sıtenıze pek marıfetlısınız maşallah çok güzel olmuşş..bu arada dıkışlerın nasıl geçtımı canım

srosecım oğlun çok tatlı maşaşllah ..baktım sıtenıze pek marıfetlısınız maşallah çok güzel olmuşş..bu arada dıkışlerın nasıl geçtımı canım

TEŞEKKÜRLER KIZLAR SİZDE DOĞURUNDA SİZDE EKLEYİN BEBİŞLERİNİZİ. şekerim dikişlerim malesef iyileşmedi. gün geçtikçe daha kötü oluyo sanki. doktoruma gidicem hafta içi. bi çaresini bulması lazım. yoksa alt taraf gitti gidecek elden:1shok::1shok::1shok:

teşekkürler kizlar sizde doğurunda sizde ekleyin bebişlerinizi. şekerim dikişlerim malesef iyileşmedi. Gün geçtikçe daha kötü oluyo sanki. Doktoruma gidicem hafta içi. Bi çaresini bulması lazım. Yoksa alt taraf gitti gidecek elden:1shok::1shok::1shok:

inşalah sağ salim gelsinlerde bizde yapariz sitelerini canimm..dikişlerine çok üzüldüm hiçbirşeyin acisina benzemiyor diyorlar inşallah en kisa zamanda geçer allah yardimcin olsun...

günaydın kızlar...
srose adasu bebişlerinizin sayfaları çok güzel olmuş...
kızlar annem çarşamba günü geliyor...başka bir şehirde yaşadığı ve çalıştığı için ancak 2,5 aylık ki halimi gördü...sonra da sadece gönderebildiğim fotolardan gördü beni...
hamiş hamiş beni çok görmek istiyor...
acaba kızım anneannesini bekleyebilecek mi?
çok stres yaptım bu konuda, çünkü çok istiyorum...
bir de bebiş beklerse, sizce benim de havaalanına gidip annemi karşılamam doğru olur mu, yoksa tehlikeli olur mu, 39 haftadan bir gün kala olacak....
annemi çok özledim ben yaa:)

X