Temmuz Anneleri Buraya....

ay çorumlu bütün olumsuzlukları düşünmüşsün sen yaa.bişeycik olmaz inşallah bende normal doğum yapmak çok istiyorum.allah hayırlısını versin canım inşallah kolay doğum yapar tüm hamişler.

saol canim walla insanin kendi nicki gibisi yok :içelim::içelim:

yok ya bizim çocuklar gunlerını bekleyecek hatta geçirecek sanırım CADIARZU:sm_cool:..ses seda yok halaa...:uhm::uhm::1no2:

yaa kizlar sikilsim artik her gören sen hala doğurmadin mi diyoo sinir oluyorummm napim geleceği yok son 8 günnnn

ay abartmiyorum kaynanam günde 5 defa eltim günde 3defa ariyo gelmiyomu daha die ..
tabi kendin disinda baskalarida bekleyince bu ayrica bir sinir konusu klava:

kızlar çok canım sıkkın bu akşam kaynanam bize geliyomuş,1hafta kalacakmış,oğlu çağırmış
ağlamak istiyorum
çok moralim bozuk ne yapcamı bilmiyorum

hiç bi iş yapamıyorum diye eşime dert yanıyodum,güya kendimce naz da yapıyodum
adam güya iyilik olsun diye anasını çağırmış
napcam ben yaaaaa

rahat rahat yatamam,bilgisayarda oturamam
her iş beni bekliyo afedersinbiz evi b.k götürüyo
temizlemem şart oldu
kocana rahat rahat naz yapamazsın
akşama kadar onla konuşmak zorundayım ve hiç anlaşamıyoruz,çok kötü şeyler yaşadık,sayesinde boşanma durumuna kadar geldim
yanında hiç rahat edemiyorum
napçam ben yaaa
çok canım sıkılıyo

kızlar bi cevap yzın nolur yaaa
bunaldım,daraldım çok fena....
zaten psikoljim tuhaftı,bu 1hafta zindan olacak bana eminim
ben rahat rahat yatmak dinlenmek,kendimle başbaşa kalmak istiyorum yaa
istediğim yemeği yapmak,istediğim saatte yemek içmek yatmak kalkmak ,istediğim gibi gezmek istiyorum
belki 1hafta az diyeceksiniz ama önceden öyle olaylar yaşadık ki 1gün bile kabus geliyo

anem kısss 8 temmuzda olursa oğluşunla doğum günümüz aynı olacak..hadı hayırlısı canumm..yoktun merak ettık senııı....iyi olmanıza sevındım canımmm...

ebtuna canımm çok üzüldüm ama kocişinın bı kabahatı yok adamcağız sana ıyılık yapmış..canım belkı senın içinde ıyı olur ıyı tarafından bak belkkı aradakı buzlar erıtırsınıız bebişin sayesınde..ne denır bılmem kı başka ..olayları bılmedığımız ıçin canımm...

saol canım ben de üzülüyodum kimse cvp vermedi diye...
inan çok fenayım,kafamı bi şeye veremiyorum çok canım sıkıldı...
kayınvalidemle çok kötü şeyler yaşadık,hiç anlaşamıyoruz,yanında çok rahatsızım...yani nasıl anlatsam işte düşündükçe daralıyorum
kocam sabah işe gitcek gece gelecekben bütün gün onunla oturucam düşündükçe fena oluyorum
hiç iyi tarafından bakamıyorum

canım bebek falan da umrunda değil ki onun...bak son ayımdayım daha hiç arayıp sormadı,ne yapıyosun,öldün mü kaldın mı demedi,7kat yabancılar soruyo ilgileniyo canın bi şey istiyo mu diye,o hiç sormadı çok ağırıma gidiyo...
şimdi bugün için de bebn çağırmadım oğlu çağırmış,gene beni arayıp da ben gelicembi şey ister misin demiyo...
offf offf deliricem yaaa

allah yardimcin olsun ebtuna ne dicemi bilmiyorum vallaha
insallah iyi gecer bi hafta yada gelmez kaynanan ne diyem ki:sm_confused:

bende bugun bankaya gittim ayligi yatirdim zaten cogu gitti bile :uhmara ne bitiyor hemen tez yaws :çok üzgünüm:neyse buna da sukur
bi iki tshirt aldim kendime uc tane diyelim e hergun esime ogluma kizima alcak degilim ya azcik da kendimi dusuneyim demi hastanede ne giycem ya ben :1closedeyes:

yaaa benim psikolojim iyice bozuldu...
eşim beni hiç istemediğim bi yere götürdü,kaynım ve eltimle beraber...güya onlar tatil yapacak bizde dinlenecektik,eltimle ben hiç evden çıkamadık çünkü ev 5.kattı ve her yerde bir sürü mediven vardı,gittiğimiz yer bi yazlık...biz temizlik ve yemek yapmak zorunda kaldık,diğer zamanlarda sıkıntıdan hep uydum...öyle ki uyumaktan yüzüm gözüm şişti...daha yeni eve geldik rahatladım oh be dedim şimdi de kaynanm geliyo...bana hiç rahat yok,ben bu psikolojiyle nasıl doğuma gidicen iyice bunaldım...
bi de asıl bunalım doğum sonrasında diyolar,çok daraldım valla kızlar hiç kafam yerinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…