Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar günaydın hepinize...
benim göbüş de alerji oldu ya,kırmızı kırmızı kabardı,ve de çok kaşınıyor...
isilik midir acaba? doktor kalmosan diye bir losyon önerdi, kullanıyorum ama bu sıcakta bu kadar da kaşınmak feci yaaa...
gece gece uyuz olmuş gibi kaşınıyorum, canım yanıyor, belimin ağrısını hiç saymıyorum zaten..
ama sadece göbişte var. acaba nazara mı geldim ne?
herkes bana sormadan göbüşümü açıp açıp seviyor,açmayın diyorum ,vallahi taciz edilmiş gibi hissediyorum
bana akıl fikir verebilecek arkadaş var mı acep? ne yapsam de geçse artık bu işkence?

alev canım geçmiş olsun. bende nerde bu doğurdu heralde diyodum. şekerim bişi sorcam nst cihazı devlet hastanelerinde varmı bende girmek istiyorum. ama bilgim yok bu konuda.

alev canım geçmiş olsun. bende nerde bu doğurdu heralde diyodum. şekerim bişi sorcam nst cihazı devlet hastanelerinde varmı bende girmek istiyorum. ama bilgim yok bu konuda.

SAĞOL CNM YA KEŞKE DOĞURSAM ÇOOK KÖTÜYÜM UYKUDA YOK SÜREKLİ SANCI...NST DEVLET HASTANELERİNDE VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM O KADAR DOĞUM YAPILIYOR...DOĞUŞTA YOKMUYDU...BİZİM DR.UN MUAYENEHANESİNDE VAR...a.s.a.s.a.s.

Shpirtcim Doğum Günün Kutlu Olsun...sevdiklerinle Nice Senelere...:1hug::1hug::1hug:

ya varda bu sıcakta hiç çekemem akhisar yolunu. hani burda varsa burda gireyim bari dedim. nst için taa oraya gelmiyim diye düşündüm. hani kesin bilsem burda hastanede var gitcem. acaba isteyeni alıyolarmı nst ye.ya almazlarsa.benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

bu arada da bugün benim doğum günün, 28 oldum:)

shpirt doğum günün kutlu olsun canım... sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara...

alevcim sana da geçmiş olsun... sen yazdıkça ben korkuyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

meralcim çook teşekkür ederim ya herkes bu sancıları bu kadar hissetmezmiş..ben şansızlardanım galiba...kızlar hiiiç ii değilim bi durum olursa size bi şekilde haber vermeye çalışırım...bu arada aslitelci bu cuma sezeryan mı olacak ben mi yanlış anladım...

canım bi ara doğum bölümünü sor...sancılarım var falan de nst varsa kontrole gelmek istiyorum falan de bakalım varmıymış varsa kadın doğumcudan muayene olursun nst.ye girmek istediğini sölersin....pek kendimde değilim ...umarım saçmalamamışımdır...öpüyorum :teselli:

geçmiş olsun tekrar.. herkes farklı bir şekilde çekiyor sanırım... kimimiz sancıdan şikayet ediyor, kimimiz başka bir şeyden... neyseki az kaldı hepimizin :sm_cool: :sm_cool:

aslitelci benim de anladığım kadarıyla cuma günü sezeryan yaptıracak. hatırladığım kadarıyla suyu azalıyordu... tekrar gelmedi umarım iyidir...

çok teşekkür ediyorum öyle yapayım artık. şekerim yat dinlen sende belki geçer biraz ayy canım benim yaaa:teselli::teselli::teselli:

bu arada da bugün benim doğum günün, 28 oldum:)

günaydin $ekerlerrrrrr mUcccccccx..
cok enerjikim tutmayin beni :)))
u2rem canimaz kaldi dayan ..
sema bu arada .. ben sana dün bise hatirlatacaktim ya :)))neisededim belki gece dogurur üzmeim ama:)))
ikinci güne girdik canim :roflol: nereye yazmistin sen :)) buraya yaziom demistin :))jeyyarjeyyar

günaydın canım. ha bugün doğurcam ha yarın derken kurda kuşa maskara etti beni bu oğlannnn:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

shpirt doğum günün kutlu olsun canım... Yeni yaş yeni bebiş, yeni aile ne güzel günler.

Yokmu bugün doğuran. Her sabah yeni ümitle açıyorum KK yı. Doğum hikayeleri okumak istiyorum. Hadi doğurun yazın...

gelincik şekerim benim çiçeklerim daha güzel bi kere:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
[COLOR="Red"]gelincik şekerim benim çiçeklerim daha güzel bi kere[/COLOR]:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

hıhhhh avucunu yala canımmmm....
benim çiekler seninki gibiii basit çiçek değill:mymeka:
benimkiler asil bi kere:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

gelincik ne güzel sende izindesin ben daha 10 gün burdayım meral yalnız değilsin senden daha sonra izne ayrılacaklarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…