kızlar 3 gündür gene kasılmalardan ve sancılardan ne gece ne gündüz hiç bişey yapabildiğim yok...sadece uzanıyorum ama ağrılarım hiç geçmiyor. senağlamasenağlamasenağlamadün doktora gittik güç bela ...nst kontrolümüz vardı .... doğum sancıları değilmiş henüz...yalancı kasılmalarmış....gerçeği nasıl olcaksabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki....p.tesi gene nst kontrolümüz var... bize bu haftada doğum yok sanırım.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:..
alev canım geçmiş olsun. bende nerde bu doğurdu heralde diyodum. şekerim bişi sorcam nst cihazı devlet hastanelerinde varmı bende girmek istiyorum. ama bilgim yok bu konuda.
SAĞOL CNM YA KEŞKE DOĞURSAM ÇOOK KÖTÜYÜM UYKUDA YOK SÜREKLİ SANCI...NST DEVLET HASTANELERİNDE VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM O KADAR DOĞUM YAPILIYOR...DOĞUŞTA YOKMUYDU...BİZİM DR.UN MUAYENEHANESİNDE VAR...a.s.a.s.a.s.
bu arada da bugün benim doğum günün, 28 oldum:)
ya varda bu sıcakta hiç çekemem akhisar yolunu. hani burda varsa burda gireyim bari dedim. nst için taa oraya gelmiyim diye düşündüm. hani kesin bilsem burda hastanede var gitcem. acaba isteyeni alıyolarmı nst ye.ya almazlarsa.benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
canım bi ara doğum bölümünü sor...sancılarım var falan de nst varsa kontrole gelmek istiyorum falan de bakalım varmıymış varsa kadın doğumcudan muayene olursun nst.ye girmek istediğini sölersin....pek kendimde değilim ...umarım saçmalamamışımdır...öpüyorum :teselli:
günaydin $ekerlerrrrrr mUcccccccx..
cok enerjikim tutmayin beni :)))
u2rem canimaz kaldi dayan ..
sema bu arada .. ben sana dün bise hatirlatacaktim ya :)))neisededim belki gece dogurur üzmeim ama:)))
ikinci güne girdik canim :roflol: nereye yazmistin sen :)) buraya yaziom demistin :))jeyyarjeyyar
[COLOR="Red"]gelincik şekerim benim çiçeklerim daha güzel bi kere[/COLOR]:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: