Temmuz Anneleri Buraya....

Kizlar Benim Işte Son Günüm :teytey:Yarindan Itibaren Izinliyim Birdaha Taaa Ekimde Döncem Galiba Ama ücretsiz De Alirsam Daha Sonra Dönücem jeyyarBakalim Nasip Birazda Ev Kadini Olayim Dimi Ama :roflol:Evleneli 3 Sene Olacak Bide Ev Kadini Olmak Nasilmiş Bir Bakayim:dance:

Hadii Canim Gözün Aydiinnn
Ama çalişan Biri Olarak şunu Söylim Benim çok Canim Sikilmişti Hemde çok Ama Aliştim Gibi Tekim Birde O Yüzden Herhalde Sen Bebişinle Olacağin Için Sikilmazsin Herhalde Birde K.k Da Olacağin Için

masumkedi çok sevindim senin adına...sende benim gibi 1 hafta erkencisin heralde...benimde son 4 gunum...

işte yarın 36 haftaya giriyorum 36 haftay girince veriliyormuş çalışamaz raporu zaten 14 günüm de yanıyor normal doğumum 24 temmuz ama sezeryanla 10 temmuzda alınacak gitti 14 günsenağlamasenağlama napalım hayırlısı sağ salim oğluma kavuşayımda :emir_bebek:

ay kızlar sormayın dun gece benimde kabusumdu
uyuyorum dedim dedim nazar degdirdim..
mide yanmasından tum gece ayaktaydım..felaketti felakeeeeeeeeeeet

SAĞOL CANIM
AYY BİRDE BU EV İŞLERİNİ BİTİRSEM Bİ İŞ YAPIP OTURUYORUM PC BAŞINA:smiley-cool:
EVET CANIM Bİ GEÇSEYDİ SANKİ ZAMAN DURDU GİBİfisfisfis
BİLİYO MUSUN SANKİ KENDİMİ DOĞDUM DOĞALI HAMİLEYMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM ESKİ HALİMİ HATIRLAMIYORUM:roflol:

:roflol::roflol:aynen walla..bi de ben cok hiperaktiftim..
isin en komik tarafida oynamayi özledim:))))) özellikle dogumdan sonra bi kolbasti yapicam eve gelince hahahhahah:teytey::teytey:

askito kıss saat 8,30 değil mi orda? ne işin bu saatte pc başında? yat uyu anacımmm... benim yerime de uyu...

annemi doktora götürdüm canim .. ne isim olur yoksa bu saat de :1rolleyes:

ay kızlar sormayın dun gece benimde kabusumdu
uyuyorum dedim dedim nazar degdirdim..
mide yanmasından tum gece ayaktaydım..felaketti felakeeeeeeeeeeet

gecmis olsun canim.. seni cooook ii anliyorum..
baharatli yememeye calis.. baharatli ve hamur isi yiyince daha cok azio..

Kizlar Benim Işte Son Günüm :teytey:Yarindan Itibaren Izinliyim Birdaha Taaa Ekimde Döncem Galiba Ama ücretsiz De Alirsam Daha Sonra Dönücem jeyyarBakalim Nasip Birazda Ev Kadini Olayim Dimi Ama :roflol:Evleneli 3 Sene Olacak Bide Ev Kadini Olmak Nasilmiş Bir Bakayim:dance:

evinde internet varmi cnm? görüsme imkanimiz olacakmi?:uhm:

annemi doktora götürdüm canim .. ne isim olur yoksa bu saat de :1rolleyes:

hmm geçmiş olsun... ciddi bişey yoktur inşallah...

onca sende mi 36. haftada izne ayrılıyorsun? 37. haftayı dolduracak olan bi benim galiba... senağlama senağlama

hmm geçmiş olsun... ciddi bişey yoktur inşallah...

onca sende mi 36. haftada izne ayrılıyorsun? 37. haftayı dolduracak olan bi benim galiba... senağlama senağlama

canim bogazi iltihaplanmis antibiyotik yazdi dr..ilgin icin tskŞeniz

günaydın kızlarrr.hastalara şifa diliyorum aşkito annenede geçmiş olsun canım.izne ayrılan arkadaşlarımında gözü aydınnnn.bide şu mide yanmasıı.offff artık bi günümüz bi günümüzü tutmuyo bende dün gece iyi yattım önceki gün ölüyodum.böyle böyle bitiricez inşaallah.

gfrf046-08

37 haftalik bir bebisin ultrason görüntüsü..
allam bizimkiler nie böyle pozlar vermezkiiiiii

herkese merhabalar , ağrısı olanlar , 38 haftayı devirenler doğurun kurtulun :roflol: eee sıra bize gelsin da :1rolleyes: içime doğuyor bu hafta biri doğurcek ama kim ..

gfrf046-08

37 haftalik bir bebisin ultrason görüntüsü..
allam bizimkiler nie böyle pozlar vermezkiiiiii

ay inanmıyorum yaaaa... dilini de çıkarmış eşşeekkkkk... askito bizimkiler özellikle seninki ve benimki suratlarını asıp oturuyorlar aşağı... tam sopalık bunlar....

X