Temmuz Anneleri Buraya....

aman ya uf ben dayanamiyorum artik kizlar yeminle nasil agladim bugun
doktoruma konusacam normal olsun sezaryen olsun nasil olsa ikisini de denemis sayiliriz
bebegimi erken alsin dayanamiyorum artik cok kotu oldum senağlama
kemiklerim sizliyor ayaklarim toparliyor resmen bi yere giderken sizlaniyorum habire
cok agirlastim ben cok zorlaniyorum 1 temmuz da konusacam ne halt yapacaksa yapsin
allahin izniyle gelsin artik yavrum dayanamiyorum :çok üzgünüm:20 gun erken gelse bi sey olmaz insallah
belim cok agrimaya basladi kalbim agrimaya basladi ayaklarim sisti dayanamiyorum nasil agladim bugun senağlamasenağlama
annem de uzuldu konus dedi doktorunla nolur kizlar dua edin benim icin zorlaniyorum artik:1no2:

canım benim ya ben cok uzuluyorum sen boyle dedikçe, zorlandıkça..
ne olur sabret..bir daha yasayamayacagımız zamanlar bunlar...a.s. a.s.

çorumlucum sabır canımmm..rabbım hepımızın yardımcısı olsunn...ama erken felan aldırma bebğini rabbım onun zamanını bılır sanada dayanacak gücü verır...sana duacıyız canım dayannnnn

sagolun kizlar vallaha iste elimden geldigi yere kadar bakalim hayirlisi
iyi geceler kim uyuyorsa tatli ruyalar canlarim

uyuyamıyorum bende cok sıcak eşime evi temizlettim peşinden bende dolaştım kızdı gerci bana dokunma sana diyee.neyse ev işi bitti sayılırı halılarım serildi yerler silindii..

bu akşamda sacılandım 10 dakikada bir vurdu sancılar ve cok sık tuvalete cıktım akıntım arttı cok yakın gibi gözüküyor dogum hayırlısıyla inş.

çorumlu canım benim senin oğluşunda var ve zorlanmanı çok iyi anlıyorum.yatıp dinlenemiyosundur.sabret güzelim.allah yardımcın olsun.
adasu bacım kurt kaynıyo valla sendede.doğurda bari belki biraz lohusalık bahanesiyle dinlenirsin.

gerçekten zor be corumlu dun anlamıs bulunmaktayım senı kaburgalarım fenaydı valla

gunaydin5ji.jpg

Ayy Kizlar Bu Gece Kabus Gibiydi
Ya Kaburgalarim Ve Ortasindaki Kemik Sanki Akciğerlere Baski Yapiyo Ve Ağriyo Biran Nefes Alamadim Sabaha Kadar Oturdum
Allahim Yardimcimiz Olsun Sabirrrrrrrrr

gunaydın kızlar...

dun iş çıkısı saçlarımı kestirdim...dunya varmıs valla...nasıl rahatladım anlatamam...gece yapış yapış oluyor, bide ona uyanıyordum...sanki çok uyuyormusum gibi

kızlar günaydınnnn..

oncacım saatler olsun canımm...
ben uzatıyorumm.. ama sıcaklarda zor oluyoo
bide hergün fönlemek ayrı bi dert...

gunaydin hatunlar
burda bi yagmur bi yagmur var var ya aman allahim
simsek yildirim falan bi cakti aslinda korkmam ama cok fenaydi birden korktum
neyse az dindi ama yagmur devam:1shok:

Günaydın kızlarrr... yine uykusuz bir sabah galiba herkes için.. onca sıhhatler olsun rahatlamışsındır epey. ben yatarken iyice tepeden toplayıp yatıyorum. kısa kestirmek istiyorum ama benim saçlarım hem çok hem de dalgalı. kısa saçla sürekli uğraşmam gerekiyor. yoksa bonus kafa gibi olurum kafamçokkarıştı gelincik bu sıcaklarda bi de fönle mi uğraşıyorsun kısss :1shok: Allah iyiliğini versin e mi

askito kıss saat 8,30 değil mi orda? ne işin bu saatte pc başında? yat uyu anacımmm... benim yerime de uyu...

ghaneli gecmisolsun canimcim..
su iki haftada gecsin allahimmmmmmm

SAĞOL CANIM
AYY BİRDE BU EV İŞLERİNİ BİTİRSEM Bİ İŞ YAPIP OTURUYORUM PC BAŞINA:smiley-cool:
EVET CANIM Bİ GEÇSEYDİ SANKİ ZAMAN DURDU GİBİfisfisfis
BİLİYO MUSUN SANKİ KENDİMİ DOĞDUM DOĞALI HAMİLEYMİŞİM GİBİ HİSSEDİYORUM ESKİ HALİMİ HATIRLAMIYORUM:roflol:

X