Temmuz Anneleri Buraya....

ben cikiyorum kizlar oglumun esyalarini bitirim oglumu yikicam dislerini fircalicam cantasini bitirim
oglumu yatircam cunku saat 12 den sonra bi sey yemesi yasak ondan erken uyucez yoksa bunu zor zapt ederim habire acikiyor oglusum benim sulalesi boyle yiyo yiyo kilo almiolar masallah bunlarinsırnaşık şey
cumartesi
yada pazara kadar burda degilim dogum yapacak olursa kolay gelsin rabbim yardimcisi olsun
dogum yapan olduysa da allah anali babali buyutsun insallah beni ozleyin anacim bye byeeeeeeeee
optummmmmmmmmmmmmmmmm
:a015:

ben cikiyorum kizlar oglumun esyalarini bitirim oglumu yikicam dislerini fircalicam cantasini bitirim
oglumu yatircam cunku saat 12 den sonra bi sey yemesi yasak ondan erken uyucez yoksa bunu zor zapt ederim habire acikiyor oglusum benim sulalesi boyle yiyo yiyo kilo almiolar masallah bunlarinsırnaşık şey
cumartesi
yada pazara kadar burda degilim dogum yapacak olursa kolay gelsin rabbim yardimcisi olsun
dogum yapan olduysa da allah anali babali buyutsun insallah beni ozleyin anacim bye byeeeeeeeee
optummmmmmmmmmmmmmmmm

a.s.:nazar:Güle güle git güle güle gel canim Allah yardimcin olsun.insallah oglusunda cokk iyi olur canini fazla yakmazlar.Coook gecmis olsun canim. kendine dikkat et canim üzülme bebisini düsün :teselli:ALLAH A EMANET OLUN.......yavrularin ve sena.s.a.s.:nazar:

kızlar uyuyamıyorum aşırı sıcak yaa ellerim ayaklarımda nasıl şiştiler bir görseniz şok oldum ilkkez bu kadar cok şişiyor
ve sanki başıma güneş gecmiş gibide beynim zonkluyor yaa bu sıcaklar bizi öldürücek offff
uyumamda lazım sabah doktora gidicem ama sıcaktan uyumak ne mümkün bu gece nasıl sabah olucak hic bilmiyorum :1no2:

canım bende aynı durumdayım 2 saattir yatakda dön dur uyuyamıyorum soğuk suya yatıcam walla yoksa bayılcam bu sıcaklarda sıcaklar iice bastırmadan kurtulsaydık hayırlısıylaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

cumartesi
optummmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy canım gorusmek uzere sıze kolay gelsın ozleneceksın bıl

kızlar uyuyamıyorum aşırı sıcak yaa ellerim ayaklarımda nasıl şiştiler bir görseniz şok oldum ilkkez bu kadar cok şişiyor
ve sanki başıma güneş gecmiş gibide beynim zonkluyor yaa bu sıcaklar bizi öldürücek offff
uyumamda lazım sabah doktora gidicem ama sıcaktan uyumak ne mümkün bu gece nasıl sabah olucak hic bilmiyorum :1no2:

anam benım evd çok serın dısarı yanıyo ama bede ıkı cam acıyom ohhhhhhhhhhhhhh

ben geldim hastaneye gitmeden iki saat once
ay kizlar ya dun gece oglumun saglik karnesini kaybettimi ogrendim ne halt yicem ben ya
insallah bi sey demezler de bitirirler su ameliyati
sanirim en son hastaneye oglum icin 9 haziranda gitmistim hastaneye kaybettim
acaba hastanede bulmuslarmidir ki ?
ay kafam iyce karisik
bunun yuzunden uyuyamadim yaaaaaaaaa

hastanede kaldıysa bulmuslardır danısmaya falan sor canım burda genelde ole yerlere verıyorlar

insallah oyledir vallaha uykusuz berbat oldum zaten
ah keske once bilseydim neyse insallah sorun cikarmazlar

kızlarr çok sancım varrr........
yürüyemiyorummm
birazdan doktora gidicem eşimi bekliyorumm
korkuyorummmmmsenağlamasenağlamasenağlama

tatlım geçmiş olsun... uzanmayı biraz denesen acaba geçer mi?
stres yapma birşeycik yoktur inşallah:) hazırlayıcı sancılardır bunlar...
hayırlı haberlerle gel, ne olur bizleri merakta bırakma...

Canim O Sancilar Sürekli Bende De Oluyo Ama Hiç Doktora Gitmedim Normaldir Diye Biraz Uzan Geçmezse Gidersin Doktora Ha Gittiysende Bizi Haberdar Et Merak Ediyoruz Hadi öpüyorum
Geçmiş Olun

Ayyy Gelincik ağlama seen ben daha yeni geldim doktordan iyi haberini bekliyoruz canıım yalancı sancılardır seninkide belki..

Srose naptın denize girdin mi dün?
Bi de Adasu berenoyu gorebildin mi?
Corumlum sen de hastanedesindir su anda kolay gelsin canım tekrar gelmiş geçmiş olsun..

X