Temmuz Anneleri Buraya....

slm kızlar

valla ben artık eskisi gibi değilim.çok ağırlaştım.ara ara sancılarımda oluyor.oturamıyorum pc başında.

ALLah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

öpüyorum hepinizi...

yaa off yemek deme gamze yaa kapımın önünde pazar var ama cıkmaya gücüm yok sanki başıma güneş gecmiş gibi fenayım hicde dışarı cıkmadım bugün halbu ki
evde cok sıcak sıcak bastı sanırım beni tansiyonum düşmüş olmalı 2 litre su ictim hic su icemeyen ben neyse doktor ic diyorduda icemiyordum kızıma yarar su inş.
yaa kızlar dolapta yemeklik hic bişi yok napıcam ben akşama yemek yaa offffffff yaaaaaaaa :1no2:

yaa off yemek deme gamze yaa kapımın önünde pazar var ama cıkmaya gücüm yok sanki başıma güneş gecmiş gibi fenayım hicde dışarı cıkmadım bugün halbu ki
evde cok sıcak sıcak bastı sanırım beni tansiyonum düşmüş olmalı 2 litre su ictim hic su icemeyen ben neyse doktor ic diyorduda icemiyordum kızıma yarar su inş.
yaa kızlar dolapta yemeklik hic bişi yok napıcam ben akşama yemek yaa offffffff yaaaaaaaa :1no2:

Dur geldim
1.karısık kızartma yap ayrı biyerde de domatesi rendeleyip tavada oldur sonra kızartmanın ustune dok.oh super oluyo.Domates yerine yogurt ezip te dokebilirsin benim eşim d bayılır ona
2.Karpuz kes yanına peynir bide ekmek
3.Menemen yaap
4.aa dur bak bide değişik makarna tarifi verem makarna varsa (burgu varsa makbuldur cubuk olmaz ama)teflon bi tencereye azıcık sıvıyag dok sonra yarım paket falan makarnayı ıcıne dok kavur onu yagla hafif alalansın sonra sıcak suyu içine dok dikkat et buharı yakmasın su ustunde kalacak sekilde olsun yani makarna pişince suyu da kalsın biraz içine knor tavuk ve tuz at.makarna pişince tabaga al uzerine yogurt nane ve pul biber dok off supper oluyo mantı gibi ay agzım sulandı kıııs:icecream:

kızz bu havada ne kızartması bayıltıcanmı sen bizi:bbo:
karpuz tamam yemekten sonra yeniyor ama asıl mevzu yemek sanırım menemen yapıcam başka bişi gelmiyor aklıma ama benimde canım istemiyor yaaa:çok üzgünüm:
o dedigin makarnayıda biliyorum ama benim işim sevmiyo o tarz yaptıgımda off yaa ne etcem benn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

offf bende cok yoruldum bugun
mutfakdaki dolabi bastan asagia destim
gunu gecmis bi iki sey vardi hepsini attim
ondan sonra sildim kaplari kaldirdim sildim sildikden sonra kapilari temizledim dolabin icini disini
oldum bittim
kaplari yeniden yerlestirdim
sonra oglusumun kiyafetlerini utuledim yerlestirdim dolabina her yerim agriyor bi de yayla corbasi yaptiydim onu da yedim esim de ehliyet okuluna gitti oglanla yedik
o da gelince yicek
simdi benim sipa uyusa cok guzel olcak bugun beni epey yordu

slm kızlar

valla ben artık eskisi gibi değilim.çok ağırlaştım.ara ara sancılarımda oluyor.oturamıyorum pc başında.

ALLah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

öpüyorum hepinizi...

Geçmiş olsun canımm...
artık eskisi gibi görünmüyosun zatennn...
son aylar hepimizde var bi şikayet

bana diyonuz temizlik delisi diye bakın ben sildim mutfak dolaplarını şimdi teker teker siz siliyonuz :dance:
zaman yaklaştıkca oturulmuyor dimi tüm işler göze batıyor

bunca verdiğiniz yemek tarifindenn sonraaa
karnım zil çalmaya başladıııı:mymeka:
aççççççççççççıııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

walla ben de dayanamadım 2 dilim ekmege tereyagı bal surdum yedim aclıktan gozum dondukafamçokkarıştı

yemekten kalktım simdi buna ragmen sevgili gamzecigim kızartma tarifin agzımı sulandırdı yaaaaaaaaaaaaa..ben cok severim..
kız arzu yazın en guzel yemeklerden biridir kızartma..patlıcan bol kabak bol domates bool
ooohh yeme de yanında yat

arkadaslar tekrar tesekkur ederım hoşgeldın dıyen herkese hoşbulduk......
ben neler yazsam bılemedım.....
cok tatlısınız ya...
ben pek gıremıyorum ama hepsını okudum.....

vallaha nedim adasu dolap pis gorundu gozume
destim hepsini a dan z ye kadar sildim kurttum
ter temiz oldu aman sonra da artik buz dolabini temizledim bi de oglumun odasini ama oglum hastaneden gelelim ondan sonra insallah

evet şekerim nerdende bildinnnnnnn dikiliye gidicemizi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey desene yakında başka yer varmı diye. teşekkür ederim canım gel senide götürelimmmyerimsenibenyerimseniben evet sıcaklar çok fena o yüzden zaten sıcaklar azalsında o zaman çıkıcaz yola

evet en yakın orası biz de oraya gidiyoz da ondan bildim... hadi güzel güzel dinlen eğlen de gel...

rümeysa hoşgeldin bu arada cnm...deneyimlerinden faydalanırız bi çoğumuzun ilk bebeği olcak...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

hoşbulduk arkadasım sagol unutkanım bıraz ama aklımda kalanları tabiki paylasırım.......

X