Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydin hanimlar
bereno canim rabbim yardimcisi olsun bebegine kavusuyor oh ne guzel
ben gece pek yatamadim yarin oglumun ameliyatini dusundum durdum yatakda saga dondum sola dondum
sancidan kivrandim cok kotu bi geceydi
simdi oglumun dun aldigim pijamasini attim makineye ondan sonra yikansin cikarticam kurusun utuleyip cantasina hazirlancam
yarin ve cumartesi burda olmucam haberiniz olsun
saat 7 de hastanede olmam lazim sabah
yani saat alti da evden cikcam allah sen yardimci ol rabbim

hoşbulduk arkadaslar ...
en buyuk benım kızım mı şimdi...
dogumum normaldi...55kıloydum hamıle kaldıgımda 70kıloyla dogum yaptım......
2yasına kadar emzırdım...kılo verdım ama yıne aldım....60kıloya ınmıstım şimdi 65 oldum.
bende hep dıyet sayfalarına bakıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum ama yınede aldım...
herkes kılomun ıyı oldugunu söyluyor ama bence ıyı degıl toplandın dıyorlar.....

kızlargünaydın ben yeni uyandımdaaa.... bereno yapmıştır bile belki doğumunu bebişini almıştır kucağına ayy sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah.
rümeysa hoşgeldin canım..
a.s.

ay evet ya bende berenoyu dusundum durdum kalktıgımdan beri
umarım ikisininde saglıgı yerindedir :))

Canim Allah Kolaylik Versin Iyi Haberlerini Bekliyoz

kızlar yarın hastaneye gidicem yaa fırsatım olursa berenonun yanına cıkmayı düşünüyorum cıkabilirsem son duruumu hakkında bilgi veririm size a.s.

kızlar yarın hastaneye gidicem yaa fırsatım olursa berenonun yanına cıkmayı düşünüyorum cıkabilirsem son duruumu hakkında bilgi veririm size a.s.

iNŞALLAH FIRSATIN OLUR.
SELAMIMIZI DA iLETİRSİN. :1hug:
SENİN İÇİNDE EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN.

adasu benden de selam soyle ayy bebişi de gorursen resmini çek de bakalım burdan:dance:
Corumlucum Allah yardımcınız olsun canım acil şifalar

evet belki de almistir bebegini kucagina helen
allah anali babali buyutsun ne guzel darisi bizlerin basina ay az kaldi ya sukur

Aa Ne Güzel Herkez Teker Teker Aliyo Bebişlerini Kucağina Darisida Bizim Gibi Hantal Hamişlerin Başina
Yaa Kizlar Her Yerim Ağriyooo Kasiklarimda Sürekli Sanci Var Sanki Alttan Düştü Düşecek Gibi Tecrübeli Annneler Nunlar Normal Mi Yoksa Erken Doğum Mu

kız nerdesin sen kac gündür merak ettik valla :mymeka:ben dogurdumu bu karı dedim yoksa:roflol:

canım yaşadıkların normal merak etme benim göbişte yerlerde sürünüyor sanki yer cekimine karşı gelemiyoruz malesef:roflol:

Yok Canim Ne Doğurmasi Ama Bu Misafirler Gitmeseydi Doğuracaktim Yani
Uff Son Aylarda Sanki Ne Varsa Geliyolar Hantallaştim Anacim Kendimi Taşiyamiyorum Size Nasil Hizmet Edeyim
Haftaya Pazartesi Doktora Gidicem Bi Sorayim Ben Bu şikayetleri Doktora

ya kızlar ben2 gundur tekrrar sanki hamile degilmisim gibi oldu..
pıt pıt geziyorum, hareket etmese oglum içimde dgil gibi sanki...
nedenküneee

Canim Bazen Banada Oluyo Hatta Bana Yavaş Yürü Yavaş Hareket Et Diyolar Sanki Hamile Değilsin Gibi
Ama Bazende Oluyo şuan Olduğu Gibi Her Yerim Ağriyo Kalkmak Istemiyorum
Ama Dikkat Ettim Bir Iki Gün Harekaetsiz Kalinca Ağrilarim Başliyo

kızlar allah aşkına bu ne sıcaklık yaa tüm camım acık hicmi esmez yaa off bunaldım
nasıl terliyorum buram buram sürekli banyoya girip cıkıyorum ama gene terliyorum bir türlü rahatlayamadım yaa offf evde yemeklik bişide yok alışverişe cıkmam gerek yemek yapmak lazım ama bu sıcakta hic gözüm yemiyo bayılır kalırım :1no2:

kızlar bizde bi saat sonra felan denize gitcez bu gece kalıcaz taaaa yarın akşamüstü dönücezzz. canım kocişim bebek doğmadan kısacık bi tatil olur bizim için dedi:dance::dance::dance::dance::dance: yerim ben onu yaaaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım nereye gidiyosunuz dikiliye felanmı? ii eğlenceler ama dinlen sen gene de çok da yorma kendini zaten bu sıcaklar çoook fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…