Temmuz Anneleri Buraya....

canım nereye gidiyosunuz dikiliye felanmı? ii eğlenceler ama dinlen sen gene de çok da yorma kendini zaten bu sıcaklar çoook fena...

evet şekerim nerdende bildinnnnnnn dikiliye gidicemizi....sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey desene yakında başka yer varmı diye. teşekkür ederim canım gel senide götürelimmmyerimsenibenyerimseniben evet sıcaklar çok fena o yüzden zaten sıcaklar azalsında o zaman çıkıcaz yola

:sm_cool:kız srose
ayy ne guzelll ya
ben coook özledim denizi...
bu sene yok bana..havuza falan gitsem siskoyum yuzemem utancımdan..
sen ne yapacaksın girecekmisin denize:dance:

:sm_cool:kız srose
ayy ne guzelll ya
ben coook özledim denizi...
bu sene yok bana..havuza falan gitsem siskoyum yuzemem utancımdan..
sen ne yapacaksın girecekmisin denize:dance:

evet şekerim gircem ama sıcaklar çokken giremem hava biraz serinleyince girerim. kız şişkoyum felan diye düşünme hamileliğinde karizması bi başka oluyo ayooooooollllllllllll:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
berenocumm inşallah sağ salim bebeğine kavuşmuşsundur canımm gelince hemen paylaş bizimle canım..dualarımız seninle...

rümeysa sende hoşgeldin canım aramıza...

Ay ne güzel bereno simdi bebisini kokluyodur.darisi bizim basimiza sagaglim kavusmustur bebisine.
Ay ben cok merak ediyorum hangilerimizin bebislerinin dogum tarihleri ayni olucak?düsünün seneye insallah ayni gün kutlayacagiz bebeklerimizin dogum günlerini.Ayni gün dogum yapanlar kesin olacaktir hangi gün daha cok dogum olacak ay su temmuzun sonuna bi gelseydik yaaaaaaa yine heyecanlandim benyaaaaaaaa

değil mi yaa:) seneye bir senedir anneyiz diyeceğiz, bebeğim 1 yaşında diyeceğiz. allah bize o günleri de göstersin inşallah:)

manavgat.jpg

Böhöö böhöö tarkan geliyo ve ben gidemiyorum adamı surda kac kere gorcez canlı canlı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allah iyiliginizi versin o topic sizin bu topic sizin ne tartışıyonuz kızzz:roflol::roflol::roflol:

ama acıkcası bende gelincigin tarafındayım sevindim gamze catlaklarının olmasına ohh bee :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:

Adasuuu ne iş ha canım benim teessuflerimi aciilen bildiriyorum ikinize de biiir hediye gonderiyorrrruuum
f7f1eb05c3686271f28c964cd1477a86.jpg

eki ekieki saka maka seviyorum siziiiŞeniz

kız ne biliyim kına gecesi yapıldıgı bellide kınalar gözüme şekerpare gibi gözüktü öyle yapmışlar ama napıyım :roflol:

acıkmıssın seen, walla ben de acıktım kocamı bekliyom yemek yapmadım bugun dana gibi yattım hep

X