- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Hay maşallah çok sevindim canım, inşallah sağlıcakla devamı gelir ve kucaklarımızı doldurur bebeklerimizKesemiz gorundu cok sukue canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallah çok sevindim canım, inşallah sağlıcakla devamı gelir ve kucaklarımızı doldurur bebeklerimizKesemiz gorundu cok sukue canim
Bulantı hafif hafif geliyor ama öğürme derecesinde değil, kasık ve bel ağrım var ama hala göğüslerim acımıyorkızlar sizlere yazamadım ancak sımdı yazabılıyorum. bızde gecen persembe doktora gıttık ve cok cok cok sükür kalp atışlarını duydukk.. rabbim binlerce kere şükürler olsun.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın..:):) hersey normal hıcbır problem yok cok sukur... bu arada kızlarr sıze bırsey soracagımmm.. mide bulantılarınız basladı mı acaba??
Bende yarın gideceğim doktoraCanım bende yarın gidicem haberdar et gelişmeleri olur mu
Insallah kuzim ilac igne devam kullanmaya. Insalla tehlikem gecer kalbini de duyarimHay maşallah çok sevindim canım, inşallah sağlıcakla devamı gelir ve kucaklarımızı doldurur bebeklerimiz
Hadi inşallah güzel Haberler yazarız bizde canım:»»,Bende yarın gideceğim doktora
İnşallah canım, insanın içinde bir korku olmuyor değil bakalım hayırlısı :)Hadi inşallah güzel Haberler yazarız bizde canım:»»,
Ben göründüm canım 6hafta 2günlük kalp atışını da dinledi şükür inşallah güzel devam eder herşeyİnşallah canım, insanın içinde bir korku olmuyor değil bakalım hayırlısı :)
Aminnnn canım, senin miniğinde sağlıkla, mutlulukla gelsin kucağınaBen göründüm canım 6hafta 2günlük kalp atışını da dinledi şükür inşallah güzel devam eder herşey
Ins cnm sen gidebildinmiAminnnn canım, senin miniğinde sağlıkla, mutlulukla gelsin kucağına
Gittim bugün benim susam tanem daha çok küçük. Ama keseyi gördük çok şükürIns cnm sen gidebildinmi
ayni durumdayiz canim. hersey yolunda olsada hep bir düşünce var ya tekrar giderse diye...Bende hamileyim gecen hafta ogrendim ama daha once 2 dusuk yaptigim icin cokta heveslenmek istemiyorum... Umarim bu sefer hersey yolunda gider...
Hayirli olsun canim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsinBen göründüm canım 6hafta 2günlük kalp atışını da dinledi şükür inşallah güzel devam eder herşey
Hadi bakalim kuzum senle hemen hemen ayniyiz☺ bana 28ine gel kalp atisina dedi.garanti olsun die sanirim 15gun sonra cagirdiGittim bugün benim susam tanem daha çok küçük. Ama keseyi gördük çok şükür
Kan testi yaptirdim canim direkt bide tek belirtim cok sik idrara cikiyordum usuttum sanirim demistimhamile olduğunuzu nasıl aldınız )
Bende 25 inde gideceğim canım :) bana coraspirin ve vitamin verdiHadi bakalim kuzum senle hemen hemen ayniyiz☺ bana 28ine gel kalp atisina dedi.garanti olsun die sanirim 15gun sonra cagirdi
Bende 1 düşük yaşadım zaman zaman moralimi yüksek tutmaya çalışsam da bende de korku var. Doktor ekstra birşey verdi mi size? Bana coraspirin verdiayni durumdayiz canim. hersey yolunda olsada hep bir düşünce var ya tekrar giderse diye...
hayir canim progestan kullanıyorum 400 mg. benim hocalik problemdi düşüklerimin sebebiBende 1 düşük yaşadım zaman zaman moralimi yüksek tutmaya çalışsam da bende de korku var. Doktor ekstra birşey verdi mi size? Bana coraspirin verdi
Hocalık problem ne kuzum ?hayir canim progestan kullanıyorum 400 mg. benim hocalik problemdi düşüklerimin sebebi