rüyalarımda korkuyodum canim. sübyan yaniHocalık problem ne kuzum ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum
- Konu Sahibi Ted1li
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek hamilelik hamilelik adet belirti temmuz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Heee duydum dana önce ben bunu. Dua yazdır tam anlamam ama böyle olduğuna inanıyorsan. İnşallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu. Ama doktor kontrolü de yaptır, değerlerine baktır, kan pıhtılaşman var mı baktır? Mesela rahim filmin çekildi vs vs? Sıkı tut takibirüyalarımda korkuyodum canim. sübyan yani
zaten doktorum detayli bakiyordu problem yok dendi . yaptirdim canim herşeyi cok şükür suan hersey yolunda :)Heee duydum dana önce ben bunu. Dua yazdır tam anlamam ama böyle olduğuna inanıyorsan. İnşallah bu sefer kucağına alırsın yavrunu. Ama doktor kontrolü de yaptır, değerlerine baktır, kan pıhtılaşman var mı baktır? Mesela rahim filmin çekildi vs vs? Sıkı tut takibi
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Ohh süper maşallah diyorum sana :)zaten doktorum detayli bakiyordu problem yok dendi . yaptirdim canim herşeyi cok şükür suan hersey yolunda :)
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Bugün tam 5. Hafta canım, daha önce 1 düşük ve ama ikizdi bebeklerimin kalbi durdu 8. Haftada. İnşallah bunu kucaklamak nasip olursağol canim sen kac haftaliksin?
Ohh süper maşallah diyorum sana :)
amin inşallah canim sagsaglim nasip olurBugün tam 5. Hafta canım, daha önce 1 düşük ve ama ikizdi bebeklerimin kalbi durdu 8. Haftada. İnşallah bunu kucaklamak nasip olur
- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
28inde de ben ogrencem kuzum kalp atisini hadi insallahBende 25 inde gideceğim canım :) bana coraspirin ve vitamin verdi
- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Canim bide sey sorucam kesenim boyutu ne yani kagit verdi ya kesenin oldugu onda yaziyoBende 25 inde gideceğim canım :) bana coraspirin ve vitamin verdi
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Ben onu anlamadım ya baktıkça nerede yazıyor yada ne diye geçiyor?Canim bide sey sorucam kesenim boyutu ne yani kagit verdi ya kesenin oldugu onda yaziyo
- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Ultrason fotografi vermistie kese gorunen.o resimin altinda 14mm gibi kac mm se o yaziyo da canim boyutu yaziordu da onu sormustum.bulamadiysab bosveer canimBen onu anlamadım ya baktıkça nerede yazıyor yada ne diye geçiyor?
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Doktor normal dedi 4+6 da gitmiştim kaç olması gerekiyor bende merak ettim şimdi :)Ultrason fotografi vermistie kese gorunen.o resimin altinda 14mm gibi kac mm se o yaziyo da canim boyutu yaziordu da onu sormustum.bulamadiysab bosveer canim
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileği ilemrb kızlar bende dün öğrendim HAMİLE olduğumu
- 1 Mart 2010
- 261
- 125
- 303
çok tşk ederim cnm inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğime kavuşurumHayırlı olsun canım hoş geldin aramıza, sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirmen dileği ile
- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Cani doktora gttin mi bugun bebisi gordun mu.ben pzt gunu gtcem28inde de ben ogrencem kuzum kalp atisini hadi insallah
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
O zaman biraz daha dikkatli olmanız gerekeck sizin. Ama birşey olmaz inşallah, bebeğiniz iyidir. Ben de gittim geçen hafta içi, iyidi kalp atışlarını duydum yine, çok hızlılar bu bebeklerin kalpleri :)Arkadaslar doktara giden var mi ? Ben bugun gittim bebisimi gordum fakat bugun bisi ogrendim bebegimin eşi asagidaymis kanaman olursa hemen gel dedi doktor cinsel iliskiyi ve agir isleri yasaklari varmi boyle durumu olan
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Evet masallah benim bebegimde cok saglikliymis kalp atislarini bende duydum ama doktorun soyledikleri biraz canimi sıktı iste.O zaman biraz daha dikkatli olmanız gerekeck sizin. Ama birşey olmaz inşallah, bebeğiniz iyidir. Ben de gittim geçen hafta içi, iyidi kalp atışlarını duydum yine, çok hızlılar bu bebeklerin kalpleri :)
- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
Yk Yk sıkılmasın, dinlenin yatın biraz. İş yapmayın çok bayramda geliyor ama olsun, bebek için mecburen.Evet masallah benim bebegimde cok saglikliymis kalp atislarini bende duydum ama doktorun soyledikleri biraz canimi sıktı iste.