- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.464
- 133
Amin kuzum dua edin. 4?asilamada bu haberi aldim cabuk kaybetmeyim. Asilamada oluyormus boyle tehpike
İnsallah saglikla alacaksin kucagina canim dua edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum dua edin. 4?asilamada bu haberi aldim cabuk kaybetmeyim. Asilamada oluyormus boyle tehpike
Canim progestanin kac cikti. Benim dusik cikti bende yeni hamileyim.dusuk tehliken plabilir dinlen dediBenim daha çok Yen'i hamileliğim hafif kasık ağrım var şimdilik ama bende daha önce düşük yaşadım o yüzden korkuyorum. İnşallah sağlıkla güzel geçer hamileliğim
Insallah kuzum yaservetim1234 İnşallah hayırla ve sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bu ara sakın kendini yorma ağır iş yapma hatta hiç iş yapma yat dinlen bi yere uzanma ve lütfen stres yapma çünkü bebişin de hisseder sitresi
Ben doktora gitmedim canım daha çok Yen'i gitsem ne kese görünür ne bebek. İlk gebeliğin mi? Benim 2. Gebeliğim ama ilki düşükle sonuçlandı kısmet olursa ilk bebeğim olacakCanim progestanin kac cikti. Benim dusik cikti bende yeni hamileyim.dusuk tehliken plabilir dinlen dedi
Canım Allah yardımcın olsun inşallah, dinlen wc dışında kalkma benceDinleniyorum kuzular ben yatiyorum iki gundur. Pazartrsi keseyivgorucez .ama dusuk tehlikem var igne kullaniorum 5gunde bi. Progestan iki ilac kullaniyorum
Ilk gebeliim kuzum bende de kese gorunmedi yeni daha pazartesi keseyi gorucez.doktor idrar testi kan testleri yapti degerlere bakmak icin. Ona gore ilac verdiBen doktora gitmedim canım daha çok Yen'i gitsem ne kese görünür ne bebek. İlk gebeliğin mi? Benim 2. Gebeliğim ama ilki düşükle sonuçlandı kısmet olursa ilk bebeğim olacak
Doktor ne derse harfiyen uygula, dinlen ve en önemlisi sitres yapma sakin ol. burada destek olup moral veririz birbirimizeIlk gebeliim kuzum bende de kese gorunmedi yeni daha pazartesi keseyi gorucez.doktor idrar testi kan testleri yapti degerlere bakmak icin. Ona gore ilac verdi
Insallah kuzum iste abnemdeyim yatiyorun annem bakiyo.bi yemek yemk icin kalkiyorum. Insallah mwlegim birakmaz beni progestanimi yukselse problem kalmicak daDoktor ne derse harfiyen uygula, dinlen ve en önemlisi sitres yapma sakin ol. burada destek olup moral veririz birbirimize
ben de senin gibi iki düşük yyaptım bu yüzden çok korkuyorum 5 hafta bir günlük daha iki gün önce sancılandım dr a gittim keseyi gördü ama çok korkuyorumBende hamileyim gecen hafta ogrendim ama daha once 2 dusuk yaptigim icin cokta heveslenmek istemiyorum... Umarim bu sefer hersey yolunda gider...
Cnm 5haftalik oldugunu doktor mu demisti yoksa son adet tarihine gore hesapliyosunben de senin gibi iki düşük yyaptım bu yüzden çok korkuyorum 5 hafta bir günlük daha iki gün önce sancılandım dr a gittim keseyi gördü ama çok korkuyorum
kaç haftalık hamilesin progestanın kaç çıktıCanim progestanin kac cikti. Benim dusik cikti bende yeni hamileyim.dusuk tehliken plabilir dinlen dedi
son adet tarihime göre hesaplıyorumCnm 5haftalik oldugunu doktor mu demisti yoksa son adet tarihine gore hesapliyosun
canim ben 5+3 gttim kese gorunmedi haftaya ancak gorunur dedi de kuzum oyuzden sordumson adet tarihime göre hesaplıyorum
Ah bu annelerimiz de olmasa ne yapardık biz yükselir canım içini o kadar rahat tut ki. Her güzel şeyin zorluğu olduğu gibi bunun da var. Benim kardeşim 2 defa kanamalı düşük tehlikesi yaşadı ama maşallah şimdi oğlu 5 aylık tosun neler atlatıyor insan ama kucağımıza alınca tüm acı ve üzüntüler bitecek inşallahInsallah kuzum iste abnemdeyim yatiyorun annem bakiyo.bi yemek yemk icin kalkiyorum. Insallah mwlegim birakmaz beni progestanimi yukselse problem kalmicak da
benim iki gun arayla iyi artmisti ilk ogrendigin gun carsamba 154 cuma 433 pazar acilde yaptirdim 1500 .pzartrsi muane oldum 2300 cikti kanCnm pazar günü 1330du tekrar bakmadım dr pazartesi gidicem sende durumlar nasil