• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

servetim1234 servetim1234 İnşallah hayırla ve sağlıkla bebeğine kavuşursun. Bu ara sakın kendini yorma ağır iş yapma hatta hiç iş yapma yat dinlen bi yere uzanma ve lütfen stres yapma çünkü bebişin de hisseder sitresi

Evet hamiş arkadaslarim kendinizi bugun nasil hissediyorsunuz yazinda sohbet edelim biraz :)

Benim daha çok Yen'i hamileliğim :nazar::anneadayı: hafif kasık ağrım var şimdilik ama bende daha önce düşük yaşadım o yüzden korkuyorum. İnşallah sağlıkla güzel geçer hamileliğim :KK200:

Benim daha çok Yen'i hamileliğim :nazar::anneadayı: hafif kasık ağrım var şimdilik ama bende daha önce düşük yaşadım o yüzden korkuyorum. İnşallah sağlıkla güzel geçer hamileliğim :KK200:
Canim progestanin kac cikti. Benim dusik cikti bende yeni hamileyim.dusuk tehliken plabilir dinlen dedi

Dinleniyorum kuzular ben yatiyorum iki gundur. Pazartrsi keseyivgorucez .ama dusuk tehlikem var igne kullaniorum 5gunde bi. Progestan iki ilac kullaniyorum

Canim progestanin kac cikti. Benim dusik cikti bende yeni hamileyim.dusuk tehliken plabilir dinlen dedi
Ben doktora gitmedim canım daha çok Yen'i gitsem ne kese görünür ne bebek. İlk gebeliğin mi? Benim 2. Gebeliğim ama ilki düşükle sonuçlandı kısmet olursa ilk bebeğim olacak

Ben doktora gitmedim canım daha çok Yen'i gitsem ne kese görünür ne bebek. İlk gebeliğin mi? Benim 2. Gebeliğim ama ilki düşükle sonuçlandı kısmet olursa ilk bebeğim olacak
Ilk gebeliim kuzum bende de kese gorunmedi yeni daha pazartesi keseyi gorucez.doktor idrar testi kan testleri yapti degerlere bakmak icin. Ona gore ilac verdi

Ilk gebeliim kuzum bende de kese gorunmedi yeni daha pazartesi keseyi gorucez.doktor idrar testi kan testleri yapti degerlere bakmak icin. Ona gore ilac verdi
Doktor ne derse harfiyen uygula, dinlen ve en önemlisi sitres yapma sakin ol. burada destek olup moral veririz birbirimize

Doktor ne derse harfiyen uygula, dinlen ve en önemlisi sitres yapma sakin ol. burada destek olup moral veririz birbirimize
Insallah kuzum iste abnemdeyim yatiyorun annem bakiyo.bi yemek yemk icin kalkiyorum. Insallah mwlegim birakmaz beni progestanimi yukselse problem kalmicak da

Bende hamileyim gecen hafta ogrendim ama daha once 2 dusuk yaptigim icin cokta heveslenmek istemiyorum... Umarim bu sefer hersey yolunda gider...
ben de senin gibi iki düşük yyaptım bu yüzden çok korkuyorum 5 hafta bir günlük daha iki gün önce sancılandım dr a gittim keseyi gördü ama çok korkuyorum

Insallah kuzum iste abnemdeyim yatiyorun annem bakiyo.bi yemek yemk icin kalkiyorum. Insallah mwlegim birakmaz beni progestanimi yukselse problem kalmicak da
Ah bu annelerimiz de olmasa ne yapardık biz :( yükselir canım içini o kadar rahat tut ki. Her güzel şeyin zorluğu olduğu gibi bunun da var. Benim kardeşim 2 defa kanamalı düşük tehlikesi yaşadı ama maşallah şimdi oğlu 5 aylık tosun :nazar::anne: neler atlatıyor insan ama kucağımıza alınca tüm acı ve üzüntüler bitecek inşallah

Back