- 23 Nisan 2017
- 509
- 198
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4+1 valla benimde ağrıyor aşırı bir gaz var sancı yapıyor resmenKizlar 5haftalikta kasik ara ara agrir mi.benm agriyo da
Kes e gozuktumu pekibenim iki gun arayla iyi artmisti ilk ogrendigin gun carsamba 154 cuma 433 pazar acilde yaptirdim 1500 .pzartrsi muane oldum 2300 cikti kan
Ayy hadi hayirli olsun darisi basimiza karinda mi duydujuz yoksa cnm alttan muanenden miKızlar.
Bugün 6+4 kalp atışlarını duyduk miniğin
Önce karındsn baktık ama benim ters rahim olduğunin gözükmedi. Birlikte baktık yani Dr ile.Ayy hadi hayirli olsun darisi basimiza karinda mi duydujuz yoksa cnm alttan muanenden mi
Tamam kuzum hayirli olsun ☺Önce karındsn baktık ama benim ters rahim olduğunin gözükmedi. Birlikte baktık yani Dr ile.
Alttan baktık mecburen.
Bir süre sonra gözükür dedi karından da
Ederiz tabiki canım. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayıBenim için dua eder misiniz bebeğimiz olsun istiyoruz 9 aydır olmadı bir problemimizde yok çok şükür eşimle hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canim insallah Rabbim hairli sagliki evlat verir. Kuzum bizde cok uzun sureclerden gectik esim ve ben tedavilerden gecitik.benim 4.asilamamda tam umidimi kaybedecekken ogrendim hamileligimi bizde iki bucuk yildir bu ani bekliyorduk.Allahim sanada boyle mujdeli haber versin kuzumBenim için dua eder misiniz bebeğimiz olsun istiyoruz 9 aydır olmadı bir problemimizde yok çok şükür eşimle hamilelerin duası kabul olurmuş :)
AMİnnn Allah razı oldun desteğiniz için sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahCanim insallah Rabbim hairli sagliki evlat verir. Kuzum bizde cok uzun sureclerden gectik esim ve ben tedavilerden gecitik.benim 4.asilamamda tam umidimi kaybedecekken ogrendim hamileligimi bizde iki bucuk yildir bu ani bekliyorduk.Allahim sanada boyle mujdeli haber versin kuzum
Amin Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEderiz tabiki canım. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah müjdeli haberi almayı
Agriyor canimKizlar 5haftalikta kasik ara ara agrir mi.benm agriyo da
İnşallah herşey yolundadır canım bende salı günü gideceğimKuzular yarin diktora gidicem kese bakmaya.insallah keseyi gorurum.kizlar dua edin cok heyecanliyim
Canım bende yarın gidicem haberdar et gelişmeleri olur muKuzular yarin diktora gidicem kese bakmaya.insallah keseyi gorurum.kizlar dua edin cok heyecanliyim
Kesmeiz cgorundu cok sukur cnmCanım bende yarın gidicem haberdar et gelişmeleri olur mu
Kesemiz gorundu cok sukue canimİnşallah herşey yolundadır canım bende salı günü gideceğim