• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Benim için dua eder misiniz bebeğimiz olsun istiyoruz 9 aydır olmadı bir problemimizde yok çok şükür eşimle hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Benim için dua eder misiniz bebeğimiz olsun istiyoruz 9 aydır olmadı bir problemimizde yok çok şükür eşimle hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canim insallah Rabbim hairli sagliki evlat verir. Kuzum bizde cok uzun sureclerden gectik esim ve ben tedavilerden gecitik.benim 4.asilamamda tam umidimi kaybedecekken ogrendim hamileligimi bizde iki bucuk yildir bu ani bekliyorduk.Allahim sanada boyle mujdeli haber versin kuzum

Canim insallah Rabbim hairli sagliki evlat verir. Kuzum bizde cok uzun sureclerden gectik esim ve ben tedavilerden gecitik.benim 4.asilamamda tam umidimi kaybedecekken ogrendim hamileligimi bizde iki bucuk yildir bu ani bekliyorduk.Allahim sanada boyle mujdeli haber versin kuzum
AMİnnn Allah razı oldun desteğiniz için sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

kızlar sizlere yazamadım ancak sımdı yazabılıyorum. bızde gecen persembe doktora gıttık ve cok cok cok sükür kalp atışlarını duydukk.. rabbim binlerce kere şükürler olsun.. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın..:):) hersey normal hıcbır problem yok cok sukur... bu arada kızlarr sıze bırsey soracagımmm.. mide bulantılarınız basladı mı acaba??

Back