• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Merhaba.bugun bende hamile olduumu ogrendim kanda.adetim iki un gecikti.dun de kanama oldu pembe bi iki damla.gittim tahlil sonucum 154.09 doktor 5haftaliga yakin hamilesin dedo
tebrik ederim.pembe kanama olması olabiliyor yani.ben adet başlıyor dıye gitmezdim acıkcası.ıyı yapmışsın tahlil yaptırarak

İnşallah çok dua ediyorum. Ama bugün biraz kahverengi leke gördüm iç çamaşırımda çok korkuyorum. Acaba doktora gitsem mi? Ne olur dua edin...
Git istersen canim aklina kotu bisey getirme ama

kızlar bugun doktor randevumuz vardı. gıttık kesemizi görduk cok sukur..:) saglıklıymıs ve de hıcbır problem yokmus sımdılık.. kan tahlıllerı de guzel cıktı.. rabbim cok sukur bıze bu gunlerı gosterdııı kızlartr. darısı ısteyenlerın basına ınsallahh

kızlar bugun doktor randevumuz vardı. gıttık kesemizi görduk cok sukur..:) saglıklıymıs ve de hıcbır problem yokmus sımdılık.. kan tahlıllerı de guzel cıktı.. rabbim cok sukur bıze bu gunlerı gosterdııı kızlartr. darısı ısteyenlerın basına ınsallahh
Hayirli ugurlu olsun kuzum :)

Keseyi nezaman gordun cnm ben fun ogrendim hamileigimi 4haftalik 5gunluk dedi keseye bakmadi doktor daha

Kızlar bende 30+5 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim

Kızlar bende 30+5 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
okudum 1tane canım. rabbim dualarını kabul etsın ınsallah

Cok yazamadim, malesef 3. kez melegimi kaybettim. Hamilelik troidi kan pihtilasmasi derken yine olmadi...

Saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah rabbim sizin meleklere uzun uzun omurler versin.

Cok yazamadim, malesef 3. kez melegimi kaybettim. Hamilelik troidi kan pihtilasmasi derken yine olmadi...

Saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah rabbim sizin meleklere uzun uzun omurler versin.
Canimm cok gecmis olsun Rabbim hayirlisiyla saglikli sihatli bir bebek nasip etsin sana guzelim

Canim bende okudum Rabbim en hayirli zamanda saglikli sihatli bir bebis nasip etsin insallah isteyen herkese

Kizlar birsey soracagim yuzumde damarlarin belirginlestigini fark ettim yanak bolgemde sizdede ayni durum var mi 7 haftalik 8 haftalik olan arkadaslarda ?

Keseyi nezaman gordun cnm ben fun ogrendim hamileigimi 4haftalik 5gunluk dedi keseye bakmadi doktor daha
Benim de ayni kuzim benum dw keseye bakmadi daha ben son adetime gore hesapladim 5+2 gorunuyo. Amaultrosna bakmadi belki dahavbuyuk yada kucuktur.keseye bakmdi ilk tahlil 154.09 cikti iki gun once yaptirdin 433.38 cikti

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 7 aylık denemenin sonunda bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür.
Üstelik adetime daha 4 gün var. Bi his geldi ve aniden test yaptım. Pozitif çıkınca da hemen kan tahlili... hcg 105 çıktı. Umarım iyi bir değerdir. Umarım mercimeğim bana sıkı sıkı tutunur da şu adet dönemini kazasız kayıpsız atlatırız inşallah
Degerin artti mi kuzim nasil durumlar

Back