• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Degerin artti mi kuzim nasil durumlar
Arttı canım çok şükür. İkinci tahlilde 225 çıktı. Yalnız çok ağrım ve sancım oluyordu. Hem de gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılar. Doktora gittim 4+2 çıktı miniğim. Çok şükür keseyi de gördük minnacıktı. Ama kesenin yanında ufak bi kanama vardı ağrı ondan oluyormuş sanırım. Progestan verdi herhangi bi düşük ihtimaline karşı. İnşallah bebişim iyice tutunur da bırakmaz beni

Arttı canım çok şükür. İkinci tahlilde 225 çıktı. Yalnız çok ağrım ve sancım oluyordu. Hem de gece uykumdan uyandıracak kadar şiddetli ağrılar. Doktora gittim 4+2 çıktı miniğim. Çok şükür keseyi de gördük minnacıktı. Ama kesenin yanında ufak bi kanama vardı ağrı ondan oluyormuş sanırım. Progestan verdi herhangi bi düşük ihtimaline karşı. İnşallah bebişim iyice tutunur da bırakmaz beni
Ay insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktoruma yarin gidicem insallah artmistir.

Ay insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktoruma

Ay insallah canim.benimde ilk 154 cikti ikinci 433 cikti ama keseye bakmadilar gorunmez dediler tatildeydim.simdi evime geldim kendi doktoruma yarin gidicem insallah artmistir.
Ben en son 1 hafta önce baktırmıştım. Bugün aklıma düştü tekrar baktırayım dedim acile gidip kan verdim. Birazdan sonuçları alıcaz inşallah yükselmiştir. Hesaplarıma göre şu an 2 bin civarı olması lazım. Bi de kesenin yanındaki kanama beni çok korkutuyor. Allah'tan hayırlısını istiyorum sadece. Yavruların yiyecek ekmeği varsa gelirler zaten:)) senin de değerin güzel artmış maşallah ama doktoruna git bence. Ben de kese görünmez diye gitmiyordum ama gördük çok şükür

Ben en son 1 hafta önce baktırmıştım. Bugün aklıma düştü tekrar baktırayım dedim acile gidip kan verdim. Birazdan sonuçları alıcaz inşallah yükselmiştir. Hesaplarıma göre şu an 2 bin civarı olması lazım. Bi de kesenin yanındaki kanama beni çok korkutuyor. Allah'tan hayırlısını istiyorum sadece. Yavruların yiyecek ekmeği varsa gelirler zaten:)) senin de değerin güzel artmış maşallah ama doktoruna git bence. Ben de kese görünmez diye gitmiyordum ama gördük çok şükür
Canim bende bugun kahve akinti gibi bisey geldi korktum acile geldik kuzum kan testi yaptirdim 1527 cikti. Cok artio benim ya zarari olmaz dimi carsamba 154 cuma 433 pazar 1527

Canım ben keseyi gördüğümde 4+2 günlüktüm. Çok küçüktü ama göründü :)) cumartesi randevum var doktorda. İnşallah yine kesemizi ve içindeki bebişi görürüz. İnşallah kanama da gitmiştir :dua:

Yarin bende doktora gidicem kizlar yarin 5+4 oluyorum :) insalalh keseyi gorebilirim belkide kalp atiisinida duyarim minigimin:) hamile kalmadan once ne zaman hamile kalcam stresi kalinca acabalar stresi kese gorcek miyim kalp atisi duycak miyim stresi dilerim saglikla kucagimiza aliriz korkuyorum.

Yarin bende doktora gidicem kizlar yarin 5+4 oluyorum :) insalalh keseyi gorebilirim belkide kalp atiisinida duyarim minigimin:) hamile kalmadan once ne zaman hamile kalcam stresi kalinca acabalar stresi kese gorcek miyim kalp atisi duycak miyim stresi dilerim saglikla kucagimiza aliriz korkuyorum.

İnşallah herşey istediğin gibi olur :) O stresler gerçekten bitmiyormuş ya aynısını ben de yaşıyorum

Canm 5+4 u dojtor mu dedi kuzum yoksa son adet tarihine gore mi. Benim son adet tarihine gore 5+3 ama doktor daha bisey demedi 3bucukta randevum

Adet tarihime gore canim gecen hafta ilk gittigimde kafa yerinde degildi di soktaydim bis oru soramadim:emir_bebek::anneadayı::KK76:

Eklentiler

• Screenshot_20170806-120332.png
    Screenshot_20170806-120332.png
    159,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20170806-120315.png
    Screenshot_20170806-120315.png
    161,5 KB · Görüntüleme: 25
Back