• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

Maşallah :KK200: kaç hastalıkken öğrendin canım? Bu ay bende bekliyorum pek umudum yok ama bakalım hayırlısı artık :)

Bende hamileyim gecen hafta ogrendim ama daha once 2 dusuk yaptigim icin cokta heveslenmek istemiyorum... Umarim bu sefer hersey yolunda gider...

Amin hepimiz saglikli kucagimiza aliriz insallah...

Ben cok hapsuruyorum elimle gobegimi tutup cenin pozisyonu alamazsam kasiklarima kramp giriyor ama kisa sure sonra geciyor. Sizde de oluyor mu? Yarin doktora gidicem kan testleri icin bunu da sormayi dusunuyorum.

Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bende olmuyor canim

Dun ogrendim bugun kan testi yaptirdim bende bi anne olma yolunda ilerliyorum Rabbim isteyen herkese nasil etsin temmuz hamisleri bi yazsinda muabbet edelimm :)
Hayirli olsun canim benimki sonlara geldi biraz fedakarlik gerektirdi ama nihayet bitmek uzeree zordu ama degeceginden eminim insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina benim uc haftam kaldi :)

Hayirli olsun canim benimki sonlara geldi biraz fedakarlik gerektirdi ama nihayet bitmek uzeree zordu ama degeceginden eminim insallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina benim uc haftam kaldi :)
Aminn insallah Rabbim sanada kucagina almayi nasip etsin insallah bebegini. :)

Merhaba hamişler nasılsınız? Neler yeyip neler içiosunuz? Neler yapıyosunuz? Face de grup kuran varmı?

Merhaba kızlar...
Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim, inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz. Kan testinde 198 çıktı sonucum,şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum bir bilginiz var mı?

Merhaba kızlar...
Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim, inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz. Kan testinde 198 çıktı sonucum,şimdi ben kaç haftalık hamile oluyorum bir bilginiz var mı?
Canım son adet tarihinden itibaren bebeğin haftası hesaplanıyor. Mesela geçen ay ayın 22 sinde oldun diyelim adet, bugün de 22 si ayın. Bebek 4 haftalık oluyor

Canım son adet tarihinden itibaren bebeğin haftası hesaplanıyor. Mesela geçen ay ayın 22 sinde oldun diyelim adet, bugün de 22 si ayın. Bebek 4 haftalık oluyor
Canım o her zaman öyle olmuyo ben son adet tarihime göre 5. Haftadayım ama dr gittigimde 20 günlük dedi

Back