• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEC DOLLENME YASAYANLAR YARDIMMM BU BELİRTİLER DELİRTECEKK! !

kızlar benimde 14 nisanada aşılama yaptırdım ama dr aşılamaya girmeden ıdrara sıkısıgım diiye ult bir daha baktı çatlamamış ama çatlar dedi beni aşılamaya aldı , eve gldim ama inanılmaz bir kasık ağrım vardı wc ye bile zor oturuyorum okadar yavaş hareket ediyorum , salı günü dr gittim çatlamamış dedi yıkıldım resmen çektıgım acıyamı yaptıgım masrafamı ,

benim sizlere sorum daha sonra çatlama olmuşmudur böyle birşey yaşayan varmı ? ben çalışmalara devam ettim ama çok merak ediyorum bu ayın sonu adet günüm ,

yaşayan varsa bana yazarmısınız

kızlar benimde 14 nisanada aşılama yaptırdım ama dr aşılamaya girmeden ıdrara sıkısıgım diiye ult bir daha baktı çatlamamış ama çatlar dedi beni aşılamaya aldı , eve gldim ama inanılmaz bir kasık ağrım vardı wc ye bile zor oturuyorum okadar yavaş hareket ediyorum , salı günü dr gittim çatlamamış dedi yıkıldım resmen çektıgım acıyamı yaptıgım masrafamı ,

benim sizlere sorum daha sonra çatlama olmuşmudur böyle birşey yaşayan varmı ? ben çalışmalara devam ettim ama çok merak ediyorum bu ayın sonu adet günüm ,

yaşayan varsa bana yazarmısınız

14 nisanda asilama olduysan bugun 11 gun olmustur.
Asilamadan sonra gittiysen doktor catlamamis dediyse catlamamistir. Zaten catladada sperm 72 saat yasiyor. Asilamanin bir geregi kalmamis doktorun hatasi bence bunu doktora belirt. Ihtimallerle asilama yapmamali

14 nisanda asilama olduysan bugun 11 gun olmustur.
Asilamadan sonra gittiysen doktor catlamamis dediyse catlamamistir. Zaten catladada sperm 72 saat yasiyor. Asilamanin bir geregi kalmamis doktorun hatasi bence bunu doktora belirt. Ihtimallerle asilama yapmamali

Allah büyük :mad:

Kızlar adetim 7 gün geçti bugün 8. Gün. 5. Gün evde test yaptım negatif. Düşüğümün üstünde 1 yıl geçti. 2 ay öncede kontrole gittim hiçbir sorun yok gebe kalmam için. Çok uyku dışında hiçbir belirtim yok. Bir kere televizyonu izlerken uyuyakalmışım. Bir kere de uyurken eşim 6 kere aramış duymamışım ve son sesteydi telefon. Ta eve gelmiş korkmuş da. İlçede olduğum içinde şehire şimdi gidemiyorum ama yerimde de duramıyorum. Bugün sağlık ocağına gittim idrarda test yaptılar o da negatif. Pazartesi kan numunesi gönderiyorlarmış şehire kan tahlili vereceğim. Çok stresliyim geleceği varsa da ondan gelmiyor.

Kızlar adetim 7 gün geçti bugün 8. Gün. 5. Gün evde test yaptım negatif. Düşüğümün üstünde 1 yıl geçti. 2 ay öncede kontrole gittim hiçbir sorun yok gebe kalmam için. Çok uyku dışında hiçbir belirtim yok. Bir kere televizyonu izlerken uyuyakalmışım. Bir kere de uyurken eşim 6 kere aramış duymamışım ve son sesteydi telefon. Ta eve gelmiş korkmuş da. İlçede olduğum içinde şehire şimdi gidemiyorum ama yerimde de duramıyorum. Bugün sağlık ocağına gittim idrarda test yaptılar o da negatif. Pazartesi kan numunesi gönderiyorlarmış şehire kan tahlili vereceğim. Çok stresliyim geleceği varsa da ondan gelmiyor.
Cnm bnmde adetim bir turlu gelmedi 2dusugum var geçen ay rahim filmi cektrdm testler negatif bnde ilcedeym bnde bi sağlık ocagna gdidip yaptrcm snra artk adet söktürücü alicam

Cnm bnmde adetim bir turlu gelmedi 2dusugum var geçen ay rahim filmi cektrdm testler negatif bnde ilcedeym bnde bi sağlık ocagna gdidip yaptrcm snra artk adet söktürücü alicam
Bence kan testi yaptırmadan adet sökücü alma. Senin kaç gün geçti

Geç dollenmenin tek kotu yani bu galiba. Benim adetim 19 gun gecmisti idrarda pozitifi gordum.
Ama emindim hamile olmadigima cunku tedt negatif cikiyordu. O zmaanlar cahildim tabi 1 hafta olmus yumurtlayali nerden idrarda cikicak...

Geç dollenmenin tek kotu yani bu galiba. Benim adetim 19 gun gecmisti idrarda pozitifi gordum.
Ama emindim hamile olmadigima cunku tedt negatif cikiyordu. O zmaanlar cahildim tabi 1 hafta olmus yumurtlayali nerden idrarda cikicak...
Keşke zamanında ovulasyon testi yapsaydım yumurtlama günümü bilirdim ama bu olayı yaşayana kadar geç döllendiğini bilmiyordum. Pazartesi kan vereceğim salı sonuç gelir 15 gün geçecek doktora gittiğimde nerde kaldın sen 1.5 ay olmuş der mi? Ya da ilk ayda doktorların bebek için verdiği bir takviye var mı? Folik asit kullanıyorum.

arkadaşım tam iki yıldır bizde de hiçbi sorun yok olmadı.stres çok etkili.bu ay ilk aşılama denedik ve tuttu çok şükür.yaşım 32.seninkini bilmiyorum ama muhtemelen denesen tutar.ben de çok dua eden biriyim.herkese ediyorum sakın kafaya takma doktorun dediği sperm ve yumurta varsa her durumda hamile kalırsın.boşuna üzülüyo insan.
Allah razı olsun İnşaallah. Kontrollere gidiyorum herşey yolunda Allaha şükür o ol derse olur takmıyorum kafama. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Ama kaç gündür aşırı uykulu ve halsizim bir kaç gün önce birazcık bir damlaya yakın kanamam oldu sol kasığımda bir ağrı var dünden beri göğüslerimde hafif ağrı,karnımda acayip sancılar bide bazen çok bulantı oluyor ve çok kırılgan ve agresif oldum adetime daha 9 gün var nedendir bilemedim..

Keşke zamanında ovulasyon testi yapsaydım yumurtlama günümü bilirdim ama bu olayı yaşayana kadar geç döllendiğini bilmiyordum. Pazartesi kan vereceğim salı sonuç gelir 15 gün geçecek doktora gittiğimde nerde kaldın sen 1.5 ay olmuş der mi? Ya da ilk ayda doktorların bebek için verdiği bir takviye var mı? Folik asit kullanıyorum.

Demezzz :)
Insallahhh hamilesindir canım. 15 gun gecikme baya fazla. Umarim kan testinde pozitif cikar...

Geç dollenme yaşayanlar gebeliğini geç ogrenenler gebeler taze anneler bana bi akıl verin 3 senedir bebek istiyorum tedavi gördüm bıraktım gördüm bıraktım yoruldum vazgeçtim derken geçen ay memuriyete atandim bebek olayını iyice unutup bunun telasina kapıldım o yoğunluk ve telaşta 1 kere ilişki adete 1 hafta kala felan oldu burdan okudum geç yumurtlarsan olabiliyomus gebelik 5 nisan da adet olmam lazımdi ogun sancim başladı pembe sulu kan geldi azcık sonra kesildi o günden beri bazen beyaz bazen şeffaf yogun kokusuz akıntı var gogusler çok sancılı olmasada büyüdü sol kasık ve belimde sürekli hissedilen bi ağrı ve Grip olmuş gibi tüm vücutta kırgınlık hasizlik var 2 kere test yaptım tek çizgi suan 13 günlük gecikmedeyim kan versem çıkarmı biraz daha beklemelimiyim evde bugun yaptım ikinci testi negatiff gec dollenme yasayanlar ne zaman ogrendiniz lütfen bana cevap yazın artık bebisim olsun istiyorum

Benim gec dollenme oldu ama adetime uc dort gun kala 0 cikmisti..bir hafta bekledim 1800 yukselmisti

Gecen yil haziran ayinda yasadiklarimi paylasayim..adetim bittikten bir hafta sonra yine adet oldum..yaklasik onbesgun kadar bazen az bazen cok adet kanamam oldu..doktora gittim hamile olabilecegimi soyledim hamile olamayacigimi soyledi her ihtimale karsi test yapti negatifti...o gunlerde surekli agliyorum cok sitresliydim hamile oldugumdan emindim evde yaptigim test pozitif cikti ve 6 haftalik hamileydim...

Geç dollenme yaşayanlar gebeliğini geç ogrenenler gebeler taze anneler bana bi akıl verin 3 senedir bebek istiyorum tedavi gördüm bıraktım gördüm bıraktım yoruldum vazgeçtim derken geçen ay memuriyete atandim bebek olayını iyice unutup bunun telasina kapıldım o yoğunluk ve telaşta 1 kere ilişki adete 1 hafta kala felan oldu burdan okudum geç yumurtlarsan olabiliyomus gebelik 5 nisan da adet olmam lazımdi ogun sancim başladı pembe sulu kan geldi azcık sonra kesildi o günden beri bazen beyaz bazen şeffaf yogun kokusuz akıntı var gogusler çok sancılı olmasada büyüdü sol kasık ve belimde sürekli hissedilen bi ağrı ve Grip olmuş gibi tüm vücutta kırgınlık hasizlik var 2 kere test yaptım tek çizgi suan 13 günlük gecikmedeyim kan versem çıkarmı biraz daha beklemelimiyim evde bugun yaptım ikinci testi negatiff gec dollenme yasayanlar ne zaman ogrendiniz lütfen bana cevap yazın artık bebisim olsun istiyorum
Bende oldu canim ozelikle sol kasik sancim adet olacakmisim gibi sancim oluyodu

Bence kan testi yaptırmadan adet sökücü alma. Senin kaç gün geçti
11inde oldum geçen ay 27sinde yaptm kanda yok 3seferde 1.20cikti artk yarn adet söktürücü alicam soğan suyu da iciyorum yok gelmedi adetim bi turlu goguslerm ck sisti adet öncesi sismez normalde ama bu kadar geçmemişti hic

Ben düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım 2013de mayis 7 de adet oldum haziranda olmadım sürekli test yaptım hem kan hem idrar hep negatif 5 temmuzda öğrendim hamileliği ama söktürücü icmistim haziran sonu bu sefer korkuyorum doktor versede icmicem ilaç =(
Söktürücü baslicam bn artk 17gun oldu geçti soğan kuru falanda fayda etmedi

Belirtilerime belirtiler eklendikce umut ta artiyo korkuda bugün olmayan bulantı ve kusmada başladı gecikmenin 13.günü umarım boşa çıkmazlar ve hislerimde yanilmam =(
Kan verdnmi cnm kaç çıktı

Erken gebelik testleride yaniltabilirmi dersin çarşambaya randevu aldım hastaneye gideyim muayenede olurum en azından bekliyorum çünkü korkuyorum saatlerce heyecanla bekleyip negatif görmekten =( ilk gebeliğimde sat Mayıs 7 idi 2013de ta temmuz 5 de pozitif gördüm ve oncesinde söktürücü aldığım icin düşük yaptım =(
Kusura bakma cnm yzdikkarini grdukce cvp yazyrm nasi yani mayıs 7den temmuz 5e kadar adet olmadin mi anlamadm kanda kaç çıktı peki değer belkide yumurtlama olmadı ilk ay sonraki ay yumurtlama oluştu

Kızlar slm bende aynı durumdayım tedavi goruyorum ama bi problem yok en son ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum 15 gun sonra belli olur dediler bugün kan testi yaptırdım 0.1 cikti adetime de var daha ama kasiklarim agriyo idrara çok çıkıyorum çok yorgunum ve sürekli uyumak istiyorum sizce var mi
canım benim 12.gün kanda değerim 75 çıktı.hamile olduğumu öğrendim yanılmıyosam bu değer çok düşük.belirtilerin psikolojik olabilir bende yaşadım çoğu kez.canını sıkma bi şekilde bebek geleceği vakti biliyo

canım benim 12.gün kanda değerim 75 çıktı.hamile olduğumu öğrendim yanılmıyosam bu değer çok düşük.belirtilerin psikolojik olabilir bende yaşadım çoğu kez.canını sıkma bi şekilde bebek geleceği vakti biliyo
Doğru diyosun canim adet oldum zaten :KK61:

Ozaman daha fazla beklememe gerek yok yarın öbür gün kan versem çıkar sanırım :/
Çıkar benim geç döllenme olmuştu benim kasığım çok ağrıyodu bacağıma wuruyodu ağrısı göğüslerim hassalaştı ben erken gark ettim kanda 3 haftalıktı çok şükür kızımı dünya ya getirdim inş seninde bebişin olur

Back