• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEC DOLLENME YASAYANLAR YARDIMMM BU BELİRTİLER DELİRTECEKK! !

Bende kaldiysam o zamanlarda kalmisimdir 19 baya geç hala umut var demekki peki akabinde kan verdinizmi kanda kaç çıktı çok oldu sorum ama bide belirtileriniz varmidir
Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah darısı bize=)

Oncelikle 6 haftalikken kurtaj oldm..
2 senedir istiyoruz ama olmuyor.
Kan tahlili yaptirmadim pozitifi gorunce direk ulttrasiondan bakildi ve 6 haftalik denildi...
Belirtim hic ama hic olmadi. Sadece beklenen gunde olmadim.
Ama Iki sey dikkatimi cekmişti...
Ben biraz fazla hareketliydim kuzenimle biraz bogustuk yoruldugumda ise sol kasigimda bilye buyuklugunde ama surekli sizlayan bir agri olmustu 10 dakika kadar ( sadece yoruldugumda )

Ve gece 15 dakika suren rahim gerilmesi gibi bir agri olmustu. Cok fenaydi kalkip agri kesici icmistim. Onun haricinde hiiic bir sey olmadi

Oncelikle 6 haftalikken kurtaj oldm..
2 senedir istiyoruz ama olmuyor.
Kan tahlili yaptirmadim pozitifi gorunce direk ulttrasiondan bakildi ve 6 haftalik denildi...
Belirtim hic ama hic olmadi. Sadece beklenen gunde olmadim.
Ama Iki sey dikkatimi cekmişti...
Ben biraz fazla hareketliydim kuzenimle biraz bogustuk yoruldugumda ise sol kasigimda bilye buyuklugunde ama surekli sizlayan bir agri olmustu 10 dakika kadar ( sadece yoruldugumda )

Ve gece 15 dakika suren rahim gerilmesi gibi bir agri olmustu. Cok fenaydi kalkip agri kesici icmistim. Onun haricinde hiiic bir sey olmadi

Çok Afedersin =( aynı şeyi bende yaşadım 6 haftada kaybettim Rabbim bidaha yasatmasin bize o günleri teşekkür ederim çarşamba kan vericem bakalım nasıl sonuçlanacak

Çok Afedersin =( aynı şeyi bende yaşadım 6 haftada kaybettim Rabbim bidaha yasatmasin bize o günleri teşekkür ederim çarşamba kan vericem bakalım nasıl sonuçlanacak

Onemli degil onun yokluguna alistm :)
Ruyamda onu ölü dogurmusum ve bana coook benzedigini goruyorum...

Neyse umarim sizin icin hayirlisi olur.
Ama benden size tavsiye oluruna birakin.
Cnku siz kendinizi yipratsanizda zamani gelmeden allah ol demeden olmayacak..
Belirtileri kafaniza takmayin. Ben gecen ay yine ilk defa bahanesi altinda belirtiler yasayinca idrar testi yaptim sonra ikinci cizgi hafif cikmisss. Sevindim biraz ama regl oldum.
Ve 13 yasimdan beri tuttugum regl takvimimi biraktimm...
Artik aklimda tutmuyor ve yazmiyorum hesapta yapmiyorum.
Sizin icin hayirlisi olur insaallah. Allah gonlunuze gore versin

kızlar 6. hafta da kaybettik diyosunuz ya bebeği görmüşmüydünüz kalp atışını duymuşmuydunuz merak ettim

Bebeği gormustuk ama kalp atışı duymadım tam 6. haftama girdigimde kaybetmiştim cunku

kızlar 6. hafta da kaybettik diyosunuz ya bebeği görmüşmüydünüz kalp atışını duymuşmuydunuz merak ettim

Evet gordum doktor gosterdi. 6. Haftadasin dedi. Ultrasondan keseyi gordum gayet belirgindi. Ozel hastane oldugu icin bu kadar kisa surede gorebildim. Kalp atisini da şok etkisinden sormadim.

Evet gordum doktor gosterdi. 6. Haftadasin dedi. Ultrasondan keseyi gordum gayet belirgindi. Ozel hastane oldugu icin bu kadar kisa surede gorebildim. Kalp atisini da şok etkisinden sormadim.
canım özel hastaneyle artık ilgisi yok devlet hastanelerinde bile 4 haftada keseyi görebilen cihazlar var artık 6. haftada kalp atışı duyulduktan sonra problem oluyor mu o nu merak etmiştim

Ben bugün gittim hastaneye ultrasonla baktı doktor rahim duvarim kalınmış baya 10.7 mm dedi betahcg istedi öğleden sonra çıkacak bakalım hayırlısı

Ben bugün gittim hastaneye ultrasonla baktı doktor rahim duvarim kalınmış baya 10.7 mm dedi betahcg istedi öğleden sonra çıkacak bakalım hayırlısı
cok heyecanlı :)) insallah pozitif

Çok alismisim negatife heralde hiç sarsilmadim 0.24 çıktı. Neyse sağlık olsun bu kaç ay sonra zaten artık tüp bebek tedavisine başlıyacam vardır elbet zamanı

O zaman hayırlı sonuçlara inşallah....

canım özel hastaneyle artık ilgisi yok devlet hastanelerinde bile 4 haftada keseyi görebilen cihazlar var artık 6. haftada kalp atışı duyulduktan sonra problem oluyor mu o nu merak etmiştim

Şimdi bu forumda 8. Haftasinda keseyi zor goren var bildigim kadariyla ondan ozel dedim. Devlet hastanesindeki doktor bile bana cihazlarimiz cok cok iyi degil ozel hastanelere gore demisti. Mesela cinsiyet konusu...
Ozel hastaneye giden kuzenimin 14.haftasinda erkek dediler kesin olarak..
Ama devlet hastanesine giden bir tanidigimin 18.haftasiydi doktor tahmin bile yapmamiş.
Ve kadin kendi soyledi eger kuzenin ozele gidiyor sa erken ogreniliyor dedi.
Yanlis anlasilmasin...

Ayrica kalp atisi duyulsada duyulmasa da ilk 3 ay riskli dusuk olabiliyor kalbi durabiliyor allah korusun.
Sordugunuz buysa umarim yardimci olabilmisimdir

Çok alismisim negatife heralde hiç sarsilmadim 0.24 çıktı. Neyse sağlık olsun bu kaç ay sonra zaten artık tüp bebek tedavisine başlıyacam vardır elbet zamanı

Canim uzuldum senin adina. Allah hayirlisini hayirli zamanda versin

Ben düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım 2013de mayis 7 de adet oldum haziranda olmadım sürekli test yaptım hem kan hem idrar hep negatif 5 temmuzda öğrendim hamileliği ama söktürücü icmistim haziran sonu bu sefer korkuyorum doktor versede icmicem ilaç =(
Merhaba cnm bnde sen gibiyim 11inde olmam gerekiyordu olmadm test negatif soğan kuru yapıyorm maydanoz yiyorum yine yok :(

Selam kızlar ben yeni üye oldum ama çok uzun bir süredir sürekli yazdıklarınızı okur ve uygularım. Hepinizin yüreğinize sağlık. Ben 1 yıldır evliyim, evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama hala nasip olmadı doktora gittim herhangi birşey yok herşey normal ama olmuyor Rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmedim halimden ama sadece duaya ihtiyacım var ne olur bu mübarek günlerin hatrına benide dualarınızdan eksik etmeyin sadece beni değil tüm isteyenleride duanıza katın. Allah razı olsun şimdiden..
arkadaşım tam iki yıldır bizde de hiçbi sorun yok olmadı.stres çok etkili.bu ay ilk aşılama denedik ve tuttu çok şükür.yaşım 32.seninkini bilmiyorum ama muhtemelen denesen tutar.ben de çok dua eden biriyim.herkese ediyorum sakın kafaya takma doktorun dediği sperm ve yumurta varsa her durumda hamile kalırsın.boşuna üzülüyo insan.

Kızlar slm bende aynı durumdayım tedavi goruyorum ama bi problem yok en son ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum 15 gun sonra belli olur dediler bugün kan testi yaptırdım 0.1 cikti adetime de var daha ama kasiklarim agriyo idrara çok çıkıyorum çok yorgunum ve sürekli uyumak istiyorum sizce var mi

Selam kızlar ben yeni üye oldum ama çok uzun bir süredir sürekli yazdıklarınızı okur ve uygularım. Hepinizin yüreğinize sağlık. Ben 1 yıldır evliyim, evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama hala nasip olmadı doktora gittim herhangi birşey yok herşey normal ama olmuyor Rabbime şükürler olsun hiç şikayet etmedim halimden ama sadece duaya ihtiyacım var ne olur bu mübarek günlerin hatrına benide dualarınızdan eksik etmeyin sadece beni değil tüm isteyenleride duanıza katın. Allah razı olsun şimdiden..

rabbim hepimizi sevindirsin inşallahhh

Kızlar slm bende aynı durumdayım tedavi goruyorum ama bi problem yok en son ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum 15 gun sonra belli olur dediler bugün kan testi yaptırdım 0.1 cikti adetime de var daha ama kasiklarim agriyo idrara çok çıkıyorum çok yorgunum ve sürekli uyumak istiyorum sizce var mi
:KK43:

Back