- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
canım benimde 13, hafta bitiyor ama sen çok kilo almışsın. inş. daha sonra verebiliriz
Selam kızlar 3 lü test zamanımız yaklaşıyor.benim temmuzun 20.si doğum olacağı için temmuz başı annelerinin başlamış olması gerekiyor. İkili testi Allahın izniyle geçtik. 3lü testi yaptıranlardan iyi haberler ve öneriler bekliyoruz.:içelim:öptüm sizi koca göbişler
ya bana 2 li test yapamadı doktorum. biir haftya önden gidiyo bebek dedi. 1,5 hafta sonra yani 16. haftamda 3 lü testlerim yapılacak benim
Hayırlısı olsun meralcim. İnşallah iyi haberler alır, bizide sevindirirsin. 3lü teste en erken ben gidiyorum sanırım. 02 şubatta. Benimde o zaman cinsiyeti belli olur sanırım 16 hafta bitmiş olacak...
canım bana da sadece ultrasondan bakıldı ayrıntılı ultrasonla...kan testini yapmadılar..ama bebeğin ensesinde şişlik falan yoktu normaldi ...
Benim doktor gerek görmemişti ama ben istedim yinede ve yaptırdım bugünde sonuçlarımızı aldık Allah'ıma bin şükürler olsun 3'lüyüde tertemiz geçtik. İyi dedi doktor sonuçlar gayet temiz herhangi bir tetkike gerek olmadığını söyledi. Sıra sizlerde hayırlı haberlerinizi yazarsınız inşallah buraya
CANIM İKİLİ TEST 12 - 14 HAFTA ARASI OLUYO 16-18 HAFTALAR ÜÇLÜ TEST . SENİN İKİLİ TEST BİRAZ GEÇ GELDİ BANA CADIARZUinşallah hepimizinki iyi geçer ve guzel sonuçları elimize alırız...benim doktor randevunda 23 şubatta...ozaman 17+6 haftalık olucaz...3lü testten felan bahsetmedi...2li tesitmizi gecen cumartesi olduk ve çok şükür sonuçlar guzel...
CANIM İKİLİ TEST 12 - 14 HAFTA ARASI OLUYO 16-18 HAFTALAR ÜÇLÜ TEST . SENİN İKİLİ TEST BİRAZ GEÇ GELDİ BANA CADIARZU