- 30 Aralık 2007
- 1.277
- 6
arkadaşlar bugün transfer sonrası 9.günüm ve dayanamayıp test yaptırdım.33,20 çıktı.doktorum tebrik etti.Allah isteyen herkese nasip etsin..
hayırlı olsun allh kucagına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün transfer sonrası 9.günüm ve dayanamayıp test yaptırdım.33,20 çıktı.doktorum tebrik etti.Allah isteyen herkese nasip etsin..
asyacım benim bildiğime göre pregon,menegon, gonal f gibi yumurta geliştiren iğnelerin sayı sınırlaması yok. 6 kez aşılama yaptıran da var. aşılama yaptırma demiyorum. tüp bebek için acele etme diyorum. madem 1,5 sene beklemek zorundasınız bu sürede doğal yolları ve aşılamayı denemelisin. hiç maddi olarak kendini zora sokma. herhengi bir sağlık prob. de yok nasıl olsa. sabırlı ol. zaten aşılama yapıldı negatif sonuç alınırsa ( inş. öle olmaz da) bir sonraki ay tekrar olmuyo. 1,2 ay ara veriliyo. bu arada da doğal yolları denersin. alternetif tıpı da dene. hayıt otunu bi araştır bak istersen.ben de konyalı değilim biliyormusun. seninde eşin konyalı ve kayınvalidenler bebek istiyor dimi????
hayırlı olsun allh kucagına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim.bugün test tekrar yapıldı.135 e yükselmiş.Allah herkese nasip etsin.
merhaba arkadaşlar ilk aşılama başarısız doktor 1 ay dinlenelim dedi inşallah birdahaki sefere nevrosky listede düzenlemeyi yaparsın sanırım şimdidden teşekkürler
Amin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. :1hug:
zeynepcim nasılsın. nasıl gidiyor hamilelik? sen transferinin 9. günü test yaptırmıştın ya, transferin olduğu günü de saydığında mı 9. gündü yoksa ertesi günden itibaren 9. günmü?
buğday zeynep gözün aydın canım, darısı sonuç bekleyen bizlere..
ben de transfer gününü saymadan 7.gün test yaptırdım.10.76