TEMMUZ-AĞUSTOS(Mayıs-Haziranın Devamı)AYLARINDA MİCRO--AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

iwy ve acem kızı. sizlerde transferde çok rahat olun. o anın tadını çıkarın. bakın eğer stresli olursanız rahimde kasılmalar olur ve bebeklerinizi hiç de hoş karşılalamış olursunz. zaten çok kolay ve kısa bir işlem. bebeklerinizle kavuşmanın tadını çıkarın.

benim 6 yumurtam toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi.birinin gelişimi yavaştı.biri 4 diğeri 8 hücreli iyi kalitede 2 embriyo yerleştirildi.perşembe test yapıcam.

Canım biraz olumlu düşün yaa, pozitif ol biraz. Bebişler bu stresle sana nasıl tutunabilir di mi canım. Şurda bi kaç gün kalmış test yapmana, onu da tadın vararak geçir. Sanki hamişsin gibi bööle havalara falan gir.Ha canım ne dersin...

aysunnnnnnnnnnnnnnnn ordamısın? ya benim acaip bacak ağrıları var. sende de oluyomu? yada arada kasık ağrısı. heran adet olcakmışım gibi.

Herkese merhaba..
Aranıza yeni katıldım. Haziran ayında testlerimiz yapıldı ve doktorumuz aşılama önerdi. Ama ben hala doğal hale bırakmalımıyız noktasındayım. :KK43: Karar veremiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz..

hoşgeldin angelina. testleriniz yapıldı ve dr. aşılama önerdiyse bişeyler ters gidiyor olabilir. açıklama yapmadımı niye aşılama önermiş?

Herkese merhaba..
Aranıza yeni katıldım. Haziran ayında testlerimiz yapıldı ve doktorumuz aşılama önerdi. Ama ben hala doğal hale bırakmalımıyız noktasındayım. :KK43: Karar veremiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz..

Canım sizdeki sorun ne biraz anlatır mısın.

1 senedir hamilelik gelişmediği için önerdiğini söyledi. Ama testlerde herhangi bir olumsuzluk yokmuş. Normal yollada şansınız var dediği için biraz kararsız kaldım.

hımmmmmm. o halde endişelenme tabi. nasıl istiyorsan öle yap. 1 sene az bi süre. doğal denemeye devam edebilirsin.

1 senedir hamilelik gelişmediği için önerdiğini söyledi. Ama testlerde herhangi bir olumsuzluk yokmuş. Normal yollada şansınız var dediği için biraz kararsız kaldım.

Ama canım 1 yıldır olmadıysa bi sorun var demektir, ya da sorun yoktur ama nedensiz infertilite denen durum vardır. Bunları iyice sorsaydın doktoruna.

Bende polikistik over sendromu var. Son 6 aydır adetlerim düzene girdi. Ama öncesinde 45 gün/60 günde bir adet görüyordum. Doktorum 3 ay ovülasyon artırıcı ilaç kullanmamı istemişti. Ben 3 ay kullandım. 4.ayda doğal haline bıraktım. Ama hamilelik oluşmadı. Haziran ayında tekrar doktora gittik. Benim muayenem, eşimin sperm tahlili yapıldı. 40 milyon sperm ve %48 hareketlilik varmış. Bende bir sorun görmediğini sadece PCO'nun devam ettiğini söyledi. Sonrasında da isterseniz aşılamaya geçelim dedi.

angelia kaç yıllık evlisin canım, yaşın kaç. Bizde aynı evrelerden geçtik, bizi de bi sorun yok deyip yolladı doktorlar ama ne oldu hep zaman kaybı. Bak 2 senem boşa geçti ve sonunda 3 aşılamadan sonra micro yaptırdım şimdi. Onun için yaşın küçükse ve doktoruna itimat ediyorsan biraz daha bekle ama zaman çok çabuk geçiyor canım.

Ben 29 yaşındayım. 3 yıllık da evliyim. Her ay hüsranla sonuçlanıyor bekleyişlerim. :KK43: Her defasında yeniden yıkılıyorum. Şimdi 4 günüm kaldı adetime. Tekrar bir ümit yeşerdi içimdi. Ya olduysa, bu ay olacak.. lar hiç bitmiyor. Bu yüzden aşılamaya başta sıcak baktım ama doktorum doğal yollada olabilir dediği için kararsız kaldım. Sanırım birazda aşılama ile de olmazsa korkusu başladı.

aşılama zor bi işlem değil. deneyebilirsin o halde bence. aşılamada da olmazda diye korkmana gerek yok. denemeden bilemezsin. onda olmazsa tüp bebek denersiniz. bende açıklanamayan infertilim.2 sene doğal denedik, yumurta geliştirici haplar kullandım, aşılama denedik olmadı. şimdi micro. bekliyorum. bu da olmayabilir. napalım. elimizden geleni yapıyoruz dimi. daha napaılım. zamanı var demekki.

Ben 29 yaşındayım. 3 yıllık da evliyim. Her ay hüsranla sonuçlanıyor bekleyişlerim. :KK43: Her defasında yeniden yıkılıyorum. Şimdi 4 günüm kaldı adetime. Tekrar bir ümit yeşerdi içimdi. Ya olduysa, bu ay olacak.. lar hiç bitmiyor. Bu yüzden aşılamaya başta sıcak baktım ama doktorum doğal yollada olabilir dediği için kararsız kaldım. Sanırım birazda aşılama ile de olmazsa korkusu başladı.

Canım yaşında çok ufak değil. Zaman kaybetme derim ben. Aşılamada yumurtaların kontrollü büyümesi ve çatlaması sağlandığı için şansın daha fazla normal yolla denemekten. Ben 6 yıllık evliyim, 3 yıl korundum ( başıma gelecekleri bilsem yaparmıydım ah ah ) sonra denemeye başladık işte eşim askere gitti geldi bi kaç ay sonra yurt dışına gitti, ben hep umutluydum ama olmadı. Sonra testlerimizi falan yaptırdık bi buçuk yıl önce hiç bi sorun yok dediler bi yılda öyle bekledik olmadı. Bu yıl başında tekrar bi merkeze gittik benim yumurtalık rezervlerimde azalma başlamış önden bir ay ostrojen tedavisi gördüm, sonra üç aşılma denedim olmadı malesef. Bir ay ilaçsız bekledim ve temmuz başında micra tedavisine başladım. Yarın transfer yapılacak hayırlısıyla. İşte canım benim hikayem bu. başımdan geçtiği için zaman kaybetme diyorum. Her ay umutla bekliyorsun, ve adet gördüğünde bi yıkım yaşıyorsun. Ve yaşta 30 a gelince iyice zorlaşıyor canım.

canım bende bu süreci ilk kez yaşadığım için çok fazla bilmiyorum. Ama önemli olan embriyoların kalitesi zaten 3 tane transfer yapılıyormuş genelde. Snin de bu 5 taneden 3 ü kaliteli olsa yeter yani. Benim durumda senden farklı değil. Fakat benim 7 tane toplanmıştı. Dün aradılar 6 sı döllenmiş. Bugün sabah aradılar döllenenlerin hepsi bölünmeye başlamış, çok iyi bi sonuç demişler eşime. Canım senin transferin ne zaman.

yumurtalar güzel olursa carşamba yada cuma cagıracaklar ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür heimize ALLAH yardım etsin

Canım yaşında çok ufak değil. Zaman kaybetme derim ben. Aşılamada yumurtaların kontrollü büyümesi ve çatlaması sağlandığı için şansın daha fazla normal yolla denemekten. Ben 6 yıllık evliyim, 3 yıl korundum ( başıma gelecekleri bilsem yaparmıydım ah ah ) sonra denemeye başladık işte eşim askere gitti geldi bi kaç ay sonra yurt dışına gitti, ben hep umutluydum ama olmadı. Sonra testlerimizi falan yaptırdık bi buçuk yıl önce hiç bi sorun yok dediler bi yılda öyle bekledik olmadı. Bu yıl başında tekrar bi merkeze gittik benim yumurtalık rezervlerimde azalma başlamış önden bir ay ostrojen tedavisi gördüm, sonra üç aşılma denedim olmadı malesef. Bir ay ilaçsız bekledim ve temmuz başında micra tedavisine başladım. Yarın transfer yapılacak hayırlısıyla. İşte canım benim hikayem bu. başımdan geçtiği için zaman kaybetme diyorum. Her ay umutla bekliyorsun, ve adet gördüğünde bi yıkım yaşıyorsun. Ve yaşta 30 a gelince iyice zorlaşıyor canım.

Haklısın. Her ay bir yıkımla beklemektense denedim en azından derim. Umarım senin transferin de başarılı geçer ve hamile kalırsın. Allah hepimize beklediğimiz meleklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

X