TEMMUZ-AĞUSTOS(Mayıs-Haziranın Devamı)AYLARINDA MİCRO--AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

kızlar cumartesi 7 tane yumurtam toplandı, 6 tanesi döllenmiş ve bölünmeye başlamış. yarın transferim olacak kısmetse, çoook heyecanlıyım. Kaç tanesi yerleşecek nasıl olacak falan çok merak ediyorum. Transferi yapılan arkadaşlara kaç embriyo transfer edildi acaba? Ben en fazla 4 diye biliyorum doğrumu. Bu durumda 6 yumurtada iyi sayılabilir di mi kızlar? Benim sorunum yumurtlalık rezervinin azalması, onun için yine de iyi galiba diyorum. Allah yardımcımız olsun, bu hafta pek çok hamiş haberi alıcaz inşallah, Ay sonunda da benimki belli olur inşallah inşallah pozitif olur.

canım 6 yumurtanın döllenmesi çok iyi kalitesine göre transfer ederler büyük ihtimalle 3 olur.4 pek tercih edilmiyor.fsh ın kaç senin

@ysun sağol canım inşallah dediğin gibi olumlu olur. fsh ım kaç inan bilmiyorum.

@ysun senin kaç tane transfer edildi canım, neler yapıyorsun test gününü beklerken, nelere dikkat ediyorsun?

@ysun senin kaç tane transfer edildi canım, neler yapıyorsun test gününü beklerken, nelere dikkat ediyorsun?

mrb arkadaşım banada yardımcı olurmusun dün yumurtalar toplandı bu günde aradılar 12 tane toplamışlar bunların 5 tutmuş sizce olumlumu şimdiden teşekkürler ALLAH razı olsun

asyacım benim bildiğime göre pregon,menegon, gonal f gibi yumurta geliştiren iğnelerin sayı sınırlaması yok. 6 kez aşılama yaptıran da var. aşılama yaptırma demiyorum. tüp bebek için acele etme diyorum. madem 1,5 sene beklemek zorundasınız bu sürede doğal yolları ve aşılamayı denemelisin. hiç maddi olarak kendini zora sokma. herhengi bir sağlık prob. de yok nasıl olsa. sabırlı ol. zaten aşılama yapıldı negatif sonuç alınırsa ( inş. öle olmaz da) bir sonraki ay tekrar olmuyo. 1,2 ay ara veriliyo. bu arada da doğal yolları denersin. alternetif tıpı da dene. hayıt otunu bi araştır bak istersen.ben de konyalı değilim biliyormusun. seninde eşin konyalı ve kayınvalidenler bebek istiyor dimi????

iwy ve acem kızı.benim de 8 embriyom oluşmuştu. 3 tanesi transfer edildi. önemli olan sayısı değil kaliteli olması. o yüzden sayıya takılmayın. inşallah hayırlı olur tedavivnz ve olumlu sonuçlar alırsınız.

canım benim 2 tane transfer oldu.benim ümidim yok pek.
acem kizi yumurta sayın çok güzel endişelenme.
aslında biz ne desek boş.allah ol derse olur.dua dua dua......

acem kizi sor canım moralini bozma aynı şeyler bile olsa dertleşmeye olan ihtiyacı çok iyi bilirim.günlerdirpc başındayım

benim 6 yumurtam toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi.birinin gelişimi yavaştı.biri 4 diğeri 8 hücreli iyi kalitede 2 embriyo yerleştirildi.perşembe test yapıcam.

canım benim 2 tane transfer oldu.benim ümidim yok pek.
acem kizi yumurta sayın çok güzel endişelenme.
aslında biz ne desek boş.allah ol derse olur.dua dua dua......

arkadaşım ümitli olalımki birbirimize daha cok destek olalım NEDEN ÜMİDİN YOK BÖYLE DÜŞÜNÜPTE BİRBİRİMİZİ ÜZMEYELİM HERŞEY ALLAHTAN ÜMİTLİ OLALIMKİ BEBİŞLERİ BAŞARALIM

doğrusun acem kizi ama benim vücudum bu ilaçlara duyarsız az yum.elde ediliyor.ilk mikroda 1 tane elde edildi.vücüt hamileliğe hazırlanmıyor yani.

mrb arkadaşım banada yardımcı olurmusun dün yumurtalar toplandı bu günde aradılar 12 tane toplamışlar bunların 5 tutmuş sizce olumlumu şimdiden teşekkürler ALLAH razı olsun

canım bende bu süreci ilk kez yaşadığım için çok fazla bilmiyorum. Ama önemli olan embriyoların kalitesi zaten 3 tane transfer yapılıyormuş genelde. Snin de bu 5 taneden 3 ü kaliteli olsa yeter yani. Benim durumda senden farklı değil. Fakat benim 7 tane toplanmıştı. Dün aradılar 6 sı döllenmiş. Bugün sabah aradılar döllenenlerin hepsi bölünmeye başlamış, çok iyi bi sonuç demişler eşime. Canım senin transferin ne zaman.

aaaaaaaaaaaaaa aysun sen böyle dersen olmaz zaten canım. bebeklerin şu anda senin ne hissettiğini biliyorlar. ve sen onlara güvenmezsen onlar da seni bırakırlar tabi haklı olarak. önce sen onlara güvenmelisin. olumlu düşün olumlu olsun.

X