Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yüksek bir değer göreceğimi bilsem hemen Yaptırırım . Daha önce iki kere normal yolla hamile kaldım ben değerlerim hep 300lerde kaldı sonra düşük Yaptım. O Yüzden korkuyorum. 1000 Değerler görmek istiyorum:) çok şey istiyorum sanırım
Gitmisken hepsini gör kese, bebek, kalp atışı Ohh hiç stres yapmadan hepsini öğren banada çok mantık geldi...:confused: Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğumlar nasip etsin.. bu arada ben 8. Gunume girdim çoğu gitti azı kaldı çok heyecanlıyım Ama ben :KK17:

Gdemym kendi Dr ma devlet hastnsi randevusuz olmuyo hemn de randevu alamayrm infertilite bölüm oldgu için az kanamam var öyle çok degl ama dün saat 4 gbi gelmsti bde 9 gbi geldi şuan yok baklm yne gelcekmi 1 hafta oldu aşılma olalı yerleşme kanaması için çok erken bence başka bsy bu figen07 figen07

Caniiim gittim bugun doktora cok sukur hamileyim darisi sizlerin basina rabbim insallah bu duyguyu sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle canim :)
Arkadaşım tebrik ederim.inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebişinde sağlıklı olur. Darısı başımıza. Kaçıncı günde test yaptın ve öğrendin. Belirtilerin nelerdi.bende hiç belirti yok.günde 1 yada 2 kez belime ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sadece.

Merhaba kızlar ben de kontrole gittim iki gün önce gelişmekte olan yumurtalar gelişimi tamamlamayip bugün sönmüş ler. bu durumda aşılama yapmanın manası yok dedi doktor. Aşılama iptal oldu. Bu ay kendiniz deneyin artık önümüzdeki ay yaparız dedi bu sefer klomen değil daha güçlü ilaçlar verecekmiş.iki gün sonrada yine kontrole gideceğim gelişme var mı diye ama bu ay umut yok gibi

İnş kanda da yüksek çıkar tatlım
Tesekkur ederim huriye
Forumun sessiz takipçilerindenim ben :) Güzel haberler alınca burda mutlu oluyorum :) Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Tesekkur ederim canim rabbim tum isteyenlere nasip etsin. insallah hepinizin mutlu haberlerini en kisa zamanda aliriz :)

Wuhuuuu çokkk sevindim canım.. :KK76:inan hissetmistim :21:Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah...desene bayrama erken girdiniz siz :emir_bebek:
:):) caniiimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin bilemezsin hemde nasil bayram oldu bize rabbim herkese nasip etsin insallah hepinizin guzel haberlerini alip boyle seviniriz :)

Arkadaşım tebrik ederim.inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebişinde sağlıklı olur. Darısı başımıza. Kaçıncı günde test yaptın ve öğrendin. Belirtilerin nelerdi.bende hiç belirti yok.günde 1 yada 2 kez belime ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sadece.

Canim merhaba rabbim isteyen herkese nasip eder insallah benim fsh hormonum cok yuksekti bunun yaninda sol tarafta bi dermoid kistim vardi yumurtalarimin buyumesine engel oluyordu ayrica bayada bi zarar vermisti yumurtalara doktorum ameliyat yerine asilamyi tavsiye etti vakit kaybetmeyin dedi bunun ustune asilama yaptirdim ilk gunden bu yana adet olacakmis gibi sancim vardi bunun yaninda birde gogus agrim vardi onun disinda hic bir belirti olmadi asilamamin 13 ve 14. Gunu idrar testi yaptim pozitif cikti ilaclardan olabilir dedim ertesi gun kan tahlili yaptim cok sukur pozitif cikti rabbim isteyen herkese nasip eder insallah. Desteginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar cok sagolun rabbim gonlunuze gore versin :)

Kızlar bu sabah test yaptırdım maalesef negatif. Bayramdan sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Aşılamayı bir kere denemek yeterli bence :KK43:
Canım kaçıncı gün testin negatif çıktı ki günü gelmiş miydi? Hayırlısı olsun Allah en kisa zamanda nasip etsin inşallah..

:):) caniiimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin bilemezsin hemde nasil bayram oldu bize rabbim herkese nasip etsin insallah hepinizin guzel haberlerini alip boyle seviniriz :)
İnşallahhh :) aminnn canım.. topiğimizi unutma sakın bak benim 5 günüm kaldı :))

Selam kızlar, sizlere umut olayım sana inşallah.
Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanımaya başladı. 6 aydır kullanıyo. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Bu adetle doktora gidip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.

Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanımaya başladı. 6 aydır kullanıyo. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Bu adetle doktora gidip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.

Amin. Ne kadar güzel bir haber bu :) İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Amin. Ne kadar güzel bir haber bu :) İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
sağol canım tabi kese kalp atışı falan görünmedi daha ama dayanamadım yazdım sizlere.
bana dua edin bebeğim benimle olsun. benim de dualarım sizinle inşallah isteyen herkese en hayırlı zamanda yavrusuna kavuşur.

Hayırlı ugurlu olsun inşallah :) Tebrikler :))Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Selam Kızlar nasıl gidiyor ? Bende Ara ara adet ağrısından farkli kasik agrisi gelip geciyor beklemekten çok sıkıldım :KK43: şafak 5 sizlerin kaç günü var?

Benim de 7 günüm var. Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum sürekli.
Bu bekleyisimizin sonunda Pozitif güzel sonuçlar alalım inşallah. Bazen çok inanıyorum umutla doluyorum, bazende korkuyla olumsuz düşünüyorum.. sen ne hissediyorsun? Bak yeni güne girdik benim 4 seninde 6 günün kaldı bile :))

X