Ah canım bunları tamda elimde nane çayı gözümde yaş ile okudum inan hala şoktayım her ay regli oluyordum resmen gitti 2 aydır koskoca iki ay regli yok hala akinti var gelmiyor daha yaşımda genç ateş basması falan yok bende iyim ellerim üşüyor ayaklarim buz gibi
Temmuzdan beri gidiyorum her ay gittim kist yüzünden kuculsun dedi doktor akışına bıraktı kisten kurtulduğum ay hop fsh yüksek dedi erken menopoz dedi tam regli olacakken stres mideme vurdu migde spazm geçirdim hersey üst üste geldi acaba dedim Rabbım istemiyormu öle düşündüm istese ne bilim bu kadar engel olur mu pes etmeye kabul etmeye çöz az kaldı ama tam diyorum pes edecek kalbim içi yanıyor aciyor gözlerim doluyor kırgınım... ama neye oldugumu bilmiyorum.. yolda sanki bütün çocuklar bebeler bana bakıyormuş gibi ama artık bir tık kafamı çevirmeyi başardım gördüğümde bakmıyorum çünkü bakamıyorum..
Doktorum folikul görüyor ama üstüne basa basa cvp verir insallh diyip durdu bilmiyorum belkide bazen birseyleri kabul edip yoluna bakmalı sanırım insan Rabbım bu ümitsiz umutsuz gözleri yaşlı biz aciz kullarına merhamet etsin rızasını versin onun rızası olmadan olmuyor... yaprak kimildamiyor ..