Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu bekleyisimizin sonunda Pozitif güzel sonuçlar alalım inşallah. Bazen çok inanıyorum umutla doluyorum, bazende korkuyla olumsuz düşünüyorum.. sen ne hissediyorsun? Bak yeni güne girdik benim 4 seninde 6 günün kaldı bile :))

Amin inşallah.
Nasıl hissediyorum sorusuna gelince... İlk aşılamamda çok umutluydum. Sonuç negatif gelince çok üzüldüm. İkincisinde birazcık umutluydum. Sonuç negatif gelince yine çok üzüldüm.
Bu kez hiç umutlu değilim, bir ters köşe bekliyorum hayattan :KK70: Kendimi dinlemeyi de ne olacağını düşünmeyi de bıraktım. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Sadece günleri doldurmaya bakıyorum. :))

Son düzenleme:
Amin inşallah.
Nasıl hissediyorum sorusuna gelince... İlk aşılamamda çok umutluydum. Sonuç negatif gelince çok üzüldüm. İkincisinde birazcık umutluydum. Sonuç negatif gelince yine çok üzüldüm.
Bu kez hiç umutlu değilim, bir ters köşe bekliyorum hayattan :KK70: Kendimi dinlemeyi de ne olacağını düşünmeyi de bıraktım. Ne hissettiğimi bilmiyorum. Sadece günleri doldurmaya bakıyorum. :))
İnşallahhh 3. Tutar ters köşe yapar :) aslında dediğin gibi günleri doldurmaya bakmak en iyisi ama yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ben..yapmayım diyorum kendimi dinliyorum ağrı mi oldu ne? kasılma var sanki.. yoksa adet Mi oluyorum :KK47: gibi hastalıklı ruh haline giriyorum bazen :))) rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı bebisler versin insallah aminnn :))

İnşallahhh 3. Tutar ters köşe yapar :) aslında dediğin gibi günleri doldurmaya bakmak en iyisi ama yaklaştıkça stres olmaya başladım sanki ben..yapmayım diyorum kendimi dinliyorum ağrı mi oldu ne? kasılma var sanki.. yoksa adet Mi oluyorum :KK47: gibi hastalıklı ruh haline giriyorum bazen :))) rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı bebisler versin insallah aminnn :))

Rabbim dualarımızı kabul etsin. Tevekkül etmek gerekiyor bir yerde, nasibimizde ne varsa onu görücez. Tek dert gebe kalmak da değil. Karnında 9 ay sağlıkla taşıması ayrı, başına bir şey gelmeden sağlıkla büyütmesi ayrı, o yavruyu mutlu edebilmesi ayrı... Uzun bir yolumuz var :) Nasipse Allah o günleri bize de göstericek. O zaman burda hangi bebek bezini kullanalım diye tartışıcaz :KK70:

Destege morale cok ihtiyacim var... 4 yillik evliyim. Pko'luyum. Klomnle gebe kalamdm.bu ay gonal f kullanmya vasldm.75 doz kullandm 5 gun.yumrta takibne gttm 12 mm olms gelismems dedi dr.112.5 dozla devam et dedi.sali tekrar gidicem.ins gelismistir :KK43:(( asilama yapcaz...ben anne olacagima inanamyrm o gun gelir mi diye :KK43:(((

Destege morale cok ihtiyacim var... 4 yillik evliyim. Pko'luyum. Klomnle gebe kalamdm.bu ay gonal f kullanmya vasldm.75 doz kullandm 5 gun.yumrta takibne gttm 12 mm olms gelismems dedi dr.112.5 dozla devam et dedi.sali tekrar gidicem.ins gelismistir :KK43:(( asilama yapcaz...ben anne olacagima inanamyrm o gun gelir mi diye :KK43:(((
Ne demek gelişmemiş o yumurta başlangıçta 1.2mm oluyor 10.gun falan gelişmiş olur Dr dangalak ca bir yorum yapmış üzme kendini

Ne demek gelişmemiş o yumurta başlangıçta 1.2mm oluyor 10.gun falan gelişmiş olur Dr dangalak ca bir yorum yapmış üzme kendini
Adetin 2. Gunu basladim gonal f'ye 75 dozla. Adetin 7. Gunu gttm yum takibne. 12 mm olms ddi. Dozu 112.5'e cikar dedi.ilac bitene kdr kulln ddi.yani pazar gunune kadar kullncm. Sali tekrar yum takibine gdcm... Benim asíl sorunum; biz su an esimle ayri sehirlerdeyiz esim asilama icin gelip tekrar donecek.yani asilama sonradi iliski sansimiz yok.oysa dr ise asilama sonrasi iliski oneriyor... Sadece asilamayla hamile kalinmyor mu:KK61::KK61::KK61::KK61:

Adetin 2. Gunu basladim gonal f'ye 75 dozla. Adetin 7. Gunu gttm yum takibne. 12 mm olms ddi. Dozu 112.5'e cikar dedi.ilac bitene kdr kulln ddi.yani pazar gunune kadar kullncm. Sali tekrar yum takibine gdcm... Benim asíl sorunum; biz su an esimle ayri sehirlerdeyiz esim asilama icin gelip tekrar donecek.yani asilama sonradi iliski sansimiz yok.oysa dr ise asilama sonrasi iliski oneriyor... Sadece asilamayla hamile kalinmyor mu:KK61::KK61::KK61::KK61:
Canim olacağı varsa olur ama eşin asilamadan 3-4 gün önce bosalmis olsun doktorun biraz acemi sanırım dozu o kadar arttırıp takibi geç e atmış gibi geldi bana

Canım benim teyzemde de pkos var onda da iğne tedavisi ile yumurta artırıldı gonal f kullandı o da. Önce 1 kızı oldu sonra da ikiz kızları toplam 3 kızı var şimdi. Bence yumurtan da gününe göre iyi. Tabi doktorun daha iyi bilir. Stres yapma yumurta gelişimini olumsuz etkiliyor çünkü. Bunu bana doktor demişti. Ben de geçen ay aşılama oldum 4 gün iğne sonrası yeteri kadar gelişmemiş dedi doz artırdı sonra gelişti sonra takiplerde yine doz artırdı 3 büyük birkaç tane de minik yumurtam oldu ama kısmet değilmiş tutmadı. Burda çok okudum 1 yumurtayla tutanı, 5-6 yumurtayla tutmayanı. Allahın takdiri sonuçta. Aşılama sonrası ilişki olsa iyi olurdu benim doktorum da önermişti aşılama sonrası 3 defa ilişki önerdi dediğine uyduk ve ona rağmen tutmadı. İmkanınız varsa ilişki olursa iyi olur tabi ama elinizden gelen birşey yoksa bunu düşünüp boşuna üzme kendini. Bazı doktorlar da aşılama sonrası ilişkiyi yasaklıyormuş sonuçta ilişki olmadan aşılaması tutan birçok insan var. Dedim ya Allahın takdiri. O ol dedikten sonra gerisi boş. İnş senin için de benim için de isteyen herkes için de bir an evvel ol der ve olur. Ben de yarın bir tüp bebek merkeziyle görüşücem hayırlısı artık. Lütfen stres yapma Allaha bırak pozitif ol. İnş güzel sonucu da alırsın tatlım

Yalnız şunu anlamadım iğnen pazar günü bitiyorsa (pazar günü iğne yaptığını düşünürsek) ve salı günü kontrole gideceksen pazartesi iğne yapmamış oluyorsun ve benim bildiğim kadarıyla iğneye bir gün bile ara verilmiyor ve hatta hep aynı saatlerde yapın deniyor (yaklaşık 24 saatte bir ve aynı saatlerde). Sen istersen sabah doktorunu ara ve söyle pazartesi iğnesiz kaldığını. Belki salıya değil de pazartesiye gel der.

Cok tsk e
Yalnız şunu anlamadım iğnen pazar günü bitiyorsa (pazar günü iğne yaptığını düşünürsek) ve salı günü kontrole gideceksen pazartesi iğne yapmamış oluyorsun ve benim bildiğim kadarıyla iğneye bir gün bile ara verilmiyor ve hatta hep aynı saatlerde yapın deniyor (yaklaşık 24 saatte bir ve aynı saatlerde). Sen istersen sabah doktorunu ara ve söyle pazartesi iğnesiz kaldığını. Belki salıya değil de pazartesiye gel der.
Cok tsk ederim ilgin icin:KK19:canim doktr demisti dozun bitene kadar kullan.az ilac kalmisti onu da braz once vuruldum....yarin erkenden gdcm doktrma...asilama sonrasi iliski sansimz yok.esim gune birlik gelip gidecek..biz esimle dogu gorevindeyiz ve orda doktr imkni yok denlck gibi bisey...annemlerdeyken bi asilama yapalim dedik...esimin izni olsa bile annemlerde iliskiye giremem:oops::oops::oops:esimle birlikte de donemiyecez cunku dokyr yolculk onermdi...yolum 10 saatlk yol....senin sorunun nedr? Ya bu arada asilama oncesi4-5 gun onceden erkegin bosalmsi gerekyos ama ben utaniyorm esime bosal demeye:oops::oops::oops::oops::oops:bu sart mi ki?

Canim olacağı varsa olur ama eşin asilamadan 3-4 gün önce bosalmis olsun doktorun biraz acemi sanırım dozu o kadar arttırıp takibi geç e atmış gibi geldi bana
Bu bosalma sart mi ki ya??? Doktorum guya sayili doktorlrdan...iki ay siraya grdm ki randevu alana kadr....

Kizlarrrrr HAMİLEYİMMM!!!!
Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii :nazar: Dr ilan edebilirsin dedi :anneadayı:
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum :KK6::KK15:

Cok tsk e

Cok tsk ederim ilgin icin:KK19:canim doktr demisti dozun bitene kadar kullan.az ilac kalmisti onu da braz once vuruldum....yarin erkenden gdcm doktrma...asilama sonrasi iliski sansimz yok.esim gune birlik gelip gidecek..biz esimle dogu gorevindeyiz ve orda doktr imkni yok denlck gibi bisey...annemlerdeyken bi asilama yapalim dedik...esimin izni olsa bile annemlerde iliskiye giremem:oops::oops::oops:esimle birlikte de donemiyecez cunku dokyr yolculk onermdi...yolum 10 saatlk yol....senin sorunun nedr? Ya bu arada asilama oncesi4-5 gun onceden erkegin bosalmsi gerekyos ama ben utaniyorm esime bosal demeye:oops::oops::oops::oops::oops:bu sart mi ki?
Canım eşinin aşılama gününden 3-4 gün öncesi boşalması lazım kaliteli sperm olması için şart. Eşin değil mi canım utanacak ne var. Eşler arasında utanma olmaz tatlım. İnş güzel bir sonuç alırsınız. Nerde çalışıyorsunuz? Ben de doğuda çalışıyorum

Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii :nazar: Dr ilan edebilirsin dedi :anneadayı:
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum :KK6::KK15:
Tebrik ederim canım çok sevindim. İnş herşey yolunda gider

Ayyy harika bir haber, tebrik ederim. İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günü de burada bizimle paylaşırsın. :)

Çok teşekkür ederim huriye048, aydanil :))anladım ki her şeyin bir Vakti zamanı varmis bu bekleyişinde bir sebebi varmış. Rabbim gönlünüze göre en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah..

Kızlar sonucum negatif. Sağ tüpüm tıkalıydı ve sağdan yumurtlamıştım. Yinede aşılama denedik.ama olmadı. Bize tüp bebek yolu gözüküyor

Kızlar sonucum negatif. Sağ tüpüm tıkalıydı ve sağdan yumurtlamıştım. Yinede aşılama denedik.ama olmadı. Bize tüp bebek yolu gözüküyor
Hayırlısı olsun canım. Benim de sağ tıkalı. Geçen ay aşılama oldum sağda 2 solda 1 yumurtam vardı tutmadı benim de. Aşılama yapan dr açık olan tüp diğer taraf yumurtaları da her zaman tutar demişti. Sonra 2-3 doktora daha danıştım bazen tutarmış bazen tutmazmış. Eğer kapalı tarafın uç kısmında yumurtalığa yapışıklık vs varsa hiç tutamazmış açık olan taraf. 2 gün önce tüp bebek merkeziyle görüştüm ben aşılamayı garanti olsun diye açık tüpün olduğu taraftan yumurtlayınca yapıyorum kapalı tüp tutamazsa, garanti olsun diye dedi. Hakkımızda hayırlısı canım. İnş bebişlerimiz gelir

Slm kızlar benimde aşılama negatif malesef bugün 13. Gün aşılamadan sonra ve regl oluyorum. Gerçi tutmadığını biliyordum çünkü. 10. Ve 11. Günler idrar testi yaptım negatif ti. Bu benim 2. Aşılamam ilki tuttu ancak düşük yaptım onda 9. Gün idrarda çıkmıştı. Benim de merak ettiğim neden ilki tutup bu tutmadı doktorum aynı aslında :KK43: baya moralim bozuk

Kızlar ben bugün idrar testi yaptım. Negatif. Yarın kan testine eşimle gidecektik. Ben bugünden hazırlamak için psikolojimi evde test yaptım. Şimdi onu nasıl hazırlasam negatif sonuca bilemiyorum. O benden daha heyecanlıydı. Bir kez daha yıkılacak.

X