- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- Konu Sahibi dermannuri
Ben de dun asilamami oldum...yarin yola cikacam 10 saatlik yol. Bi sakinca var midir acaba ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canim yolculuk çok uygun olmaya bilir ya keşke doktora sorsaydinBen de dun asilamami oldum...yarin yola cikacam 10 saatlik yol. Bi sakinca var midir acaba ???
Kizlarrrrr HAMİLEYİMMM!!!!
Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii Dr ilan edebilirsin dedi
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum
Kizlarrrrr HAMİLEYİMMM!!!!
Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii Dr ilan edebilirsin dedi
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum
Asilamamin 3.gunu. Cok tedirginim sonuctan cok korkuyrm. Ikinci asilamam
Mrb...sagolun...elimde degil cok korkuyorum acikcasi negatifi gorecem dusuncesyle cok uzulyrm smdiden.merhaba hayırlı olsun aşılamanız inşallah hayırla sonuçlanır, korkmayın sadece hareketlerinize dikkat edin kısmette varsa nasıl olsa gelecektir
Merhaba,Ben de dun asilamami oldum...yarin yola cikacam 10 saatlik yol. Bi sakinca var midir acaba ???
Mrb. E sonuc neydi hamile kaldnz mi ??? Bn 10 saatlik yolclk....Merhaba,
Ben ilk aşılamamdan sonra 1 saat araba kullandım. Bişey olacağını sanmıyorum.
Maalesef Hayır ama bunun etkilediğini sanmıyorum.[/QUOTE]OTE="potipoto, post: 42274693, member: 408491"]Mrb. E sonuc neydi hamile kaldnz mi ??? Bn 10 saatlik yolclk....
Bu gece yola cikiyorum....ikinci asilamam bu.ilk asilamamda doktr catltma innesnden sonra yumrtya bakmdi catlyo catlmdigina.dogumhaneye gondrdlr ve elimde esimin spermleri.en az 2-3 saat bekledim oylece elimde spermlerle dogumhanede...ve sonuc negatif .Maalesef Hayır ama bunun etkilediğini sanmıyorum.
Bu gece yola cikiyorum....ikinci asilamam bu.ilk asilamamda doktr catltma innesnden sonra yumrtya bakmdi catlyo catlmdigina.dogumhaneye gondrdlr ve elimde esimin spermleri.en az 2-3 saat bekledim oylece elimde spermlerle dogumhanede...ve sonuc negatif .
Bu ikinci asilamami ise baska bir hastande yptm.asilama oncesi doktrm karindan bakti yumurtm catlms ddi.esimi sperm icn laborauara gndrdlr. Doktor sezeryana gittigi icin asilamam ogleden sonra saat ikide oldu.esim sabah 9.30-10 gibi vermisti sperm ttahlilini.doktor sezeryandan cikmadan laboratuar bize tahlilleri vermefi.doktor ciktinda bize spernleti verip direk dogumhaneye gonderdiler ve ilinzle sikica tutun vucut isisini alsn diye ve aninda doktor kostura kostura geldi dogumhanye.
Demem o ki iki asilamam farkliydi....
Tatlım ben bu ay ovulasyon testi aldım onunla kendim deniycem bu ay. Bu arada tüp bebek merkezi ile görüştüm gelecek ay bir aksilik olmazsa gidecem ilk denemeye. Ben bir sağlıkçı olarak asla önermem öyle şeyleri. Denize düşen yılana sarılır derler biliyorum ama sonrs zarar görmeni istemem canım. Hakkımızda hayırlısı inşhuriye048 naber canim ne yapiyosun.. Sen de benim gibi kenara cekildin burada. Hangi asamadasin nelere karar verdin merak ettim. Benim dr izliydi ben bu ay dinlendim. Eylul adetimde de bi koyde kadin varmis arkadasimin akrabalarindan giden cok olmus gobekmi ne cekiyomus hamile kalmislar hep bende eylulde bi denemek istiyorum en azindan aklimda kalmasin diye eger bu da olmazsa drla konusup tup bebek yaptirmak istiyorum hayirlisi bakalim
Bende denemistim ovulasyon testi :) ne kadarmis tup bebek sartlari varmi. Canim bende cok inanmiyorum boyle seylere ama ne bilim ya kafam karisti ne yapacagima sasirdimTatlım ben bu ay ovulasyon testi aldım onunla kendim deniycem bu ay. Bu arada tüp bebek merkezi ile görüştüm gelecek ay bir aksilik olmazsa gidecem ilk denemeye. Ben bir sağlıkçı olarak asla önermem öyle şeyleri. Denize düşen yılana sarılır derler biliyorum ama sonrs zarar görmeni istemem canım. Hakkımızda hayırlısı inş