Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de dun asilamami oldum...yarin yola cikacam 10 saatlik yol. Bi sakinca var midir acaba ???

Kızlar bende 3 senelik evliyim hiç bi sorun yok diyorlar sebepsiz çocuk sahibi olamaiyorum bi klomenle yumurta takibi yapıldı 3 ay önce kiste cevrdi umarım kurulmuştur yarın doktora gidicem aşılama tedavisi icin. Nasıl bir süreç muayanedemi yapıldı aşılama

Kizlarrrrr HAMİLEYİMMM!!!!
Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii :nazar: Dr ilan edebilirsin dedi :anneadayı:
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum :KK6::KK15:

Kizlarrrrr HAMİLEYİMMM!!!!
Hala inanamıyorum :))) şoktayim şaşkınim Ve çokkk mutluyum :)) aşılamadan 10. Gün dayanamayıp evde test yaptım hafif silik 2. Çizgi çıktı koşa koşa kan testine gittim 15.5 çıktı hiç kimseyle paylasmadim.. cok belirsizdi cunku..Dr iki gün sonra yine yapalım dedi yani bugün 12. Gün sonucum 81 ciktiiii :nazar: Dr ilan edebilirsin dedi :anneadayı:
Kızlar ne olur dua edin her şey yolunda gitsin keseyi.. bebeği..kalp atislarini duyana kadar her şey yolunda gitsin inşallah... tum kalbimle dualarim sizinle..Allahım inşallahhh birer birer güzel haberler vermenizi nasip etsin.. Allahım inşallahhh sağlıklı hamilelikler versin hepimize.. daha sonra aşılama sürecindeki detaylari paylasicam sizlerle hepinizi kocaman öpüyorum :KK6::KK15:

:KK47::KK47::KK47:çok sevindim senin adına nasıl güzel bir duygu kimbilir;Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah,hayırlı bir evlat olur inşallah.Tebrik ederim canım:KK73:

merhaba hayırlı olsun aşılamanız inşallah hayırla sonuçlanır, korkmayın sadece hareketlerinize dikkat edin kısmette varsa nasıl olsa gelecektir:KK66:
Mrb...sagolun...elimde degil cok korkuyorum :KK17::KK61:acikcasi negatifi gorecem dusuncesyle cok uzulyrm smdiden.:KK61:

Merhaba kızlar,

Ben de ikinci aşılamami olucam çok yakında. İlki maalesef tutmadı. Gonal f ve menogon kullanıyorum.

E="mervesimay, post: 42252846, member: 677355"]Kızlar bende 3 senelik evliyim hiç bi sorun yok diyorlar sebepsiz çocuk sahibi olamaiyorum bi klomenle yumurta takibi yapıldı 3 ay önce kiste cevrdi umarım kurulmuştur yarın doktora gidicem aşılama tedavisi icin. Nasıl bir süreç muayanedemi yapıldı aşılama[/QUOTE]
Aşılama için ilk önce hap veya iğne kullanman gerek. Yumurta takibi yapılacak. Yumurtalar yeterli olgunluğa ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi kullanacaksınız. Sonra Eşinizin spermleri yikanip 2 saat sonra aşılamaniz yapılıyor.

OTE="potipoto, post: 42274693, member: 408491"]Mrb. E sonuc neydi hamile kaldnz mi ??? Bn 10 saatlik yolclk....[/QUOTE]
Maalesef Hayır ama bunun etkilediğini sanmıyorum.

OTE="potipoto, post: 42274693, member: 408491"]Mrb. E sonuc neydi hamile kaldnz mi ??? Bn 10 saatlik yolclk....
Maalesef Hayır ama bunun etkilediğini sanmıyorum.[/QUOTE]
Bu gece yola cikiyorum....ikinci asilamam bu.ilk asilamamda doktr catltma innesnden sonra yumrtya bakmdi catlyo catlmdigina.dogumhaneye gondrdlr ve elimde esimin spermleri.en az 2-3 saat bekledim oylece elimde spermlerle dogumhanede...ve sonuc negatif .
Bu ikinci asilamami ise baska bir hastande yptm.asilama oncesi doktrm karindan bakti yumurtm catlms ddi.esimi sperm icn laborauara gndrdlr. Doktor sezeryana gittigi icin asilamam ogleden sonra saat ikide oldu.esim sabah 9.30-10 gibi vermisti sperm ttahlilini.doktor sezeryandan cikmadan laboratuar bize tahlilleri vermefi.doktor ciktinda bize spernleti verip direk dogumhaneye gonderdiler ve ilinzle sikica tutun vucut isisini alsn diye ve aninda doktor kostura kostura geldi dogumhanye.
Demem o ki iki asilamam farkliydi....

Maalesef Hayır ama bunun etkilediğini sanmıyorum.
Bu gece yola cikiyorum....ikinci asilamam bu.ilk asilamamda doktr catltma innesnden sonra yumrtya bakmdi catlyo catlmdigina.dogumhaneye gondrdlr ve elimde esimin spermleri.en az 2-3 saat bekledim oylece elimde spermlerle dogumhanede...ve sonuc negatif .
Bu ikinci asilamami ise baska bir hastande yptm.asilama oncesi doktrm karindan bakti yumurtm catlms ddi.esimi sperm icn laborauara gndrdlr. Doktor sezeryana gittigi icin asilamam ogleden sonra saat ikide oldu.esim sabah 9.30-10 gibi vermisti sperm ttahlilini.doktor sezeryandan cikmadan laboratuar bize tahlilleri vermefi.doktor ciktinda bize spernleti verip direk dogumhaneye gonderdiler ve ilinzle sikica tutun vucut isisini alsn diye ve aninda doktor kostura kostura geldi dogumhanye.
Demem o ki iki asilamam farkliydi....[/QUOTE]

Anlıyorum. Benim doktorum yumurtaların catlayip çatlamadigina hiç bakmıyor :KK43:( aşılama ne gün ise o gün verilen saatte yapıyor. Senin ne zaman oldu aşılaman?

Demem o ki iki asilamam farkliydi....

Anlıyorum. Benim doktorum yumurtaların catlayip çatlamadigina hiç bakmıyor :KK43:( aşılama ne gün ise o gün verilen saatte yapıyor. Senin ne zaman oldu aşılaman?[/QUOTE]
canım ben yumurta takibine gidiyordum.gonal f inne kullanıyordum.son gittiğimde dedi çok sayıda yumurtan gelişmiş ve 2 tanesi 22-23 mm olmuş o ve çatlicaklar bugün yarın dedi.çatlatma innesi yapmicam dedi.çünkü çatlatma innesi 199 mm'de oluyormuş.eşin acil gelsin yarın aşılamanı yaparız dedi.alttan bakmıştı ama dediki yarın idrara sıkışık gel karnından bakcam yarın dedi.aşılama günü niye karından baktı hiç sarmadm ya :/ işte diğer gün sıkışık gittim göbekten baktı ve dedei yumurtan çatlamış.hemen eşimi tahlile gönderdi.1.5-2 saate aşılama yaparz dedi. ama dediğm gibi işte sezeryan doğum çıkınca 9.30 da verilen sperm tahlillerin aşılaması öğledn sonra saat 14'de ancak yapıldı ama doktor gelmedn spermleri laborauardan vermdlr.dotordan haber bekliyoruz dedilr.doktr gelm

huriye048 huriye048 naber canim ne yapiyosun.. Sen de benim gibi kenara cekildin burada. Hangi asamadasin nelere karar verdin merak ettim. Benim dr izliydi ben bu ay dinlendim. Eylul adetimde de bi koyde kadin varmis arkadasimin akrabalarindan giden cok olmus gobekmi ne cekiyomus hamile kalmislar hep bende eylulde bi denemek istiyorum en azindan aklimda kalmasin diye eger bu da olmazsa drla konusup tup bebek yaptirmak istiyorum hayirlisi bakalim o_O:KK34:

huriye048 huriye048 naber canim ne yapiyosun.. Sen de benim gibi kenara cekildin burada. Hangi asamadasin nelere karar verdin merak ettim. Benim dr izliydi ben bu ay dinlendim. Eylul adetimde de bi koyde kadin varmis arkadasimin akrabalarindan giden cok olmus gobekmi ne cekiyomus hamile kalmislar hep bende eylulde bi denemek istiyorum en azindan aklimda kalmasin diye eger bu da olmazsa drla konusup tup bebek yaptirmak istiyorum hayirlisi bakalim o_O:KK34:
Tatlım ben bu ay ovulasyon testi aldım onunla kendim deniycem bu ay. Bu arada tüp bebek merkezi ile görüştüm gelecek ay bir aksilik olmazsa gidecem ilk denemeye. Ben bir sağlıkçı olarak asla önermem öyle şeyleri. Denize düşen yılana sarılır derler biliyorum ama sonrs zarar görmeni istemem canım. Hakkımızda hayırlısı inş

Tatlım ben bu ay ovulasyon testi aldım onunla kendim deniycem bu ay. Bu arada tüp bebek merkezi ile görüştüm gelecek ay bir aksilik olmazsa gidecem ilk denemeye. Ben bir sağlıkçı olarak asla önermem öyle şeyleri. Denize düşen yılana sarılır derler biliyorum ama sonrs zarar görmeni istemem canım. Hakkımızda hayırlısı inş
Bende denemistim ovulasyon testi :) ne kadarmis tup bebek sartlari varmi. Canim bende cok inanmiyorum boyle seylere ama ne bilim ya kafam karisti ne yapacagima sasirdim :KK43:

X