Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 9. Güne girdim ben de... Çatlama iğnesi yapılmadı yumurtalarım kendi çatladığı için... Sizce en erken kanda ne zaman belli olur?
Canım doktorun sana tarih vermedi mi.Bence doktorun söylediği tarihten önce yaptırma içini ferah tut ve hayırlısını iste.Erken yaptırıp değeri düşük görürsen hamileysen bile boşuna üzülürsün.

Selam kızlar merak ediyorum bugün doktora gidecek arkadaşlarım sonuçlarıniz inşallah güzel çıkar.. ben de 7. Gunumdeyim ☺zaman durdu geçmiyor sanki..

Off bende sessiz sedasız okuyorum sizi. Benimde bugün aşılama günü dahil 6. Günü ve çok gerginim benim 2. Aşılamam ilki tuttu ancak 7 haftada gelişim olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım:KK43: neden sorularıyla boğuşuom 3 aydır. 2. Aşılama sırasında doktoruma söyledim korkum var gene düşer mi diye genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdı. Genetik henüz çıkmadı ama pıhtılaşma testim pıhtılaşma olduğunu gösteriyor henüz doktoruma ulaşıp soramadım ne kadar kötü filan diye çok moralim bozuk ve sizden başka kimseyle paylaşamıyorum:KK43:(

Off bende sessiz sedasız okuyorum sizi. Benimde bugün aşılama günü dahil 6. Günü ve çok gerginim benim 2. Aşılamam ilki tuttu ancak 7 haftada gelişim olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım:KK43: neden sorularıyla boğuşuom 3 aydır. 2. Aşılama sırasında doktoruma söyledim korkum var gene düşer mi diye genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdı. Genetik henüz çıkmadı ama pıhtılaşma testim pıhtılaşma olduğunu gösteriyor henüz doktoruma ulaşıp soramadım ne kadar kötü filan diye çok moralim bozuk ve sizden başka kimseyle paylaşamıyorum:KK43:(

Canim pihtilasma icin ilac veriyolar biliyorum. Bizim bi akraba 4 dusuk yasadi hic bir dr anlamadi en son gittigi dr kan sulandirici ilac verdi ve simdi 6 7 aylik hamile

Canım doktorun sana tarih vermedi mi.Bence doktorun söylediği tarihten önce yaptırma içini ferah tut ve hayırlısını iste.Erken yaptırıp değeri düşük görürsen hamileysen bile boşuna üzülürsün.
Yok canım adet olursan 2. Yada 3. Günü gelirsin dedi sadece :KK43: bi merak bekliyorum tuttu mu acaba tutmadı mı acaba diye

Canım senin adetin kaç gün sürdü? Yoğun mu günde kaç ped mesela? Her zamanki adetin kadar mı az mı rengi tipi aynı mı farklı mı? Doktorun daha iyi bilir ama istersen 2 günde bir baktırmaya devam et. İnş hakkında hayırlısı olur
normalde adetim 8 gün sürüyor, 3. ve 4. gün sancım ve kanamam oluyor diğer günler daha çok lekelenme şeklinde gündede ortalama 2-3 ped değiştiririm yoğun günlerde ama çok da dolu olmaz. bu sefer 6. günde geldi beklenen kanama dün ve bugün yoğun geçiyor doktorumda düşük yaptığımı söyledi,bugünki kan değeri 7.26 çıktı önceki 8.15 di yani düşüyor değerler, sıfırlanması gerek dedi inşallah sıfırlanırda kürtaj vs. gerek kalmaz böyle durumlara...hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Canım Allah dermansız dert vermesin onun çaresi var şükür. Yalnız doktorunla sonuçları en kısa sürede paylaş hatta bence yarın hemen git. Çünkü şu sıralar bebiş oluştuysa tutunmaya çalışıyordur ve pıhtılaşma sorunu olanlara hemen ilaç iğne başlanıyor hiç vakit kaybetmeden. Bebişin seninleyse hemen çaresine bakarlar. Daha kanda hcg yükselmeden tedbir ve tedavi amaçlı ilaçların başlanır. Bir sağlıkçı olarak en en kısa sürede doktorunla görüşmeni öneriyorum. İnş bebişin seninledir ve sağlıkla kucağına alırsın inş

Oncelikle Rabbim sana ve hepimize sağlıkla kucagimiza alacağımız bebekler nasip etsin.. moralini hiç bozma aksine yüksek tut rahatsizliginin tanısı konmuş en azından ona göre tedavi eşliğinde hamileligini geçirirsin.. hem bak burdaki herkes senin gibi bir umutla bekliyoruz..güzel haberler paylaşmak dileğiyle..:21:

normalde adetim 8 gün sürüyor, 3. ve 4. gün sancım ve kanamam oluyor diğer günler daha çok lekelenme şeklinde gündede ortalama 2-3 ped değiştiririm yoğun günlerde ama çok da dolu olmaz. bu sefer 6. günde geldi beklenen kanama dün ve bugün yoğun geçiyor doktorumda düşük yaptığımı söyledi,bugünki kan değeri 7.26 çıktı önceki 8.15 di yani düşüyor değerler, sıfırlanması gerek dedi inşallah sıfırlanırda kürtaj vs. gerek kalmaz böyle durumlara...hepimizin hakkında hayırlısı inşallah
Hayırlısı olsun inşallah..Allahım en kisa zamanda öncelikle sağlıkla güzel sonuçlar almanı nasip etsin

Ben olsam yaptırırdım varsa çıkar mutlaka :KK71:güzel haberlerini bekliyoruz
Yüksek bir değer göreceğimi bilsem hemen Yaptırırım . Daha önce iki kere normal yolla hamile kaldım ben değerlerim hep 300lerde kaldı sonra düşük Yaptım. O Yüzden korkuyorum. 1000 Değerler görmek istiyorum:) çok şey istiyorum sanırım

Kızlar benim geçen perşembe aşılama oldu ama 2 gün kanamam oldu Dr olablr demişti snra kesildi 3 gündür yoktu bugün yine oldu acaba nye korkym Dr gttm acil e ben anlmm dedi Dr kist faln varmı dye baktı yok bsy dedi gönderdi

Caniiim gittim bugun doktora cok sukur hamileyim darisi sizlerin basina rabbim insallah bu duyguyu sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle canim :)

Forumun sessiz takipçilerindenim ben :) Güzel haberler alınca burda mutlu oluyorum :) Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Caniiim gittim bugun doktora cok sukur hamileyim darisi sizlerin basina rabbim insallah bu duyguyu sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle canim :)
Wuhuuuu çokkk sevindim canım.. :KK76:inan hissetmistim :21:Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah...desene bayrama erken girdiniz siz :emir_bebek:

Kızlar benim geçen perşembe aşılama oldu ama 2 gün kanamam oldu Dr olablr demişti snra kesildi 3 gündür yoktu bugün yine oldu acaba nye korkym Dr gttm acil e ben anlmm dedi Dr kist faln varmı dye baktı yok bsy dedi gönderdi
Bence de en iyisi kendi doktoruna gitmen gidemiyorsan bile bir telefon açıp sorman.. Kanama az mı çok mu belkide yerlesiyordur bebis inşallahhh.

X