Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim ilk aşılamamdı nasip olmadı yıllık izinde olduğumdan o arada yaptırmıştık. Ama izin bitti ve oturduğumuz ilçede kadın doğumcu yok ve benim psikolojim de olumsuz etkilenmeye başladı. Bu nedenle birkaç ay akışına bırakmayı düşünüyorum Senin de inş 3. Tutar canım
İnsallah canim yaaa asilamada umudum kalmadi artik drla gorusunce belki tup bebek yaptiririm bilmiyorum kafam karisik. Bende bu ay tedaviye baslayamiyorum dr. İzinli.. Hic yokmu yakinda bi dr insallah bu bebiste hayatina plansiz habersiz girer bi kere olduysa bi kere daha olur en azindan bir evladin var.. Allah'a binlerce kez sukretmek lazim hersey icin

Kızlar 6 ağustosta aşılama yaptırmıştım. Bir kaç gün içinde yolculuk planlıyorum. 2 saat hızlı tren 2 saatte otobüs yolculuğu. Doktorum yolculuk konusunda bişey demedi.sizin bilginiz var mı? Doktorunuz bu konuda uyarıda bulundu mu? Yolculuğum mecburi değil keyfi.ailemin yanına gitmek istiyorum tatilim bitmeden.

Haydii kizlar toparlanin hakkimiz da hayirlisi olanini istemedik mi demek hayirlisi buymus. Kendimize gelelim onumuze bakalim evet cok zor bebislerimize kavusmak istiyoruz insanlarin bize soru sormasindan aciyarak bakmasindan sıkıldık bizi bizden baska kimse anlamaz icimizdeki aciyi yasayanbilirr. Umudumuzu kaybetmeyelim elbet bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olacak vakti gelince. Sabirli olalim Allah'a yalvaralim.... Evet arkadaslarr hadi gulumseyin daha kotusu olabilirdi buna da sukur.. Hepinize kocaman opucuk :KK15:

Aynen hep hayırlısı diye dua ettik hayırlısı buymuş, umudumu hiç yitirmiyorum Allahıma şükür :) . Nasıl bir yol izleyeceğimize bakacağız şimdi ve vaktinin gelmesini bekleyeceğiz :)

İnan hiç içimden kan testi yaptırmak gelmiyor , sonucunu bile bile yine de beklemek istemiyorum. Ben daha önce 1 kere hamile kalmıştım hem de çok kolay , plansız daha yeni evliydik süpriz olmuştu ama maalesef kalbi durdu ve kürtaj oldum.Sonrasında 1 yıl korundum ve 1 yılı aşkın bir süredir de korunmuyoruz ama maalesef olmuyor. Sanırım artık iyice kürtajda rahme ya da tüplere bir zarar geldiğine inanmaya başladım benim bundan sonraki adımım laporoskopi ve histeroskopi olacak sanırım.

Merhaba kizlar bayadir giremedim nete uzak kaldim moralinizi bozmayin sakin huriye kardesim ufuk cizgisi kardesim ve gykm kardesim cok uzuldum sizin adiniza rabbim herseyin hayirlisini versin bu ay nasip degilmis ama en kisa zamanda rabbim gonlunuze gore verir. insallah inanin dualarim sizinle rabbim isteyen herkese o duyguyu tattirmayi nasip etsin umudunuzu yitirmeyin istemekten vazgecmeyin rabbim ol der oluverir hersey onun elinde siz yeterki stres yapmayin olacagina inanin.

Kızlar 6 ağustosta aşılama yaptırmıştım. Bir kaç gün içinde yolculuk planlıyorum. 2 saat hızlı tren 2 saatte otobüs yolculuğu. Doktorum yolculuk konusunda bişey demedi.sizin bilginiz var mı? Doktorunuz bu konuda uyarıda bulundu mu? Yolculuğum mecburi değil keyfi.ailemin yanına gitmek istiyorum tatilim bitmeden.
Merhaba mercan kardesim ben asilama yaptirdigim gun doktorum hersey serbest ister yuru ister otobuse bin ister taksiyle git dedi yalniz agir kaldirma dedi fakat buna ragmen bende guvenipde ailemin yanina gidemedim 2.5 saatlik yoldu sadece yine de dikkatli ol derim insallah hayirlisiyla gonlundeki olur kardesim

Ümitlen tabi canım.. Gebelik Testi en az beta hcg 30 da çıkıyor çünkü ☺şimdiden tebrik ederim.. inşallah diğer arkadaslarinda sonuçları müjdeli olur..
Tesekkur ederim canim insallah isteyen herkes olumlu sonuclar alir fakat bugun doktorumu aradim idrar testi yaptigimi soyledim o da onunla su an belli olmaz yanlis sonuc verir dedi yarin gidip kan tahlili yaptiricam dua edin bana arkadaslar insallah hepimiz olumlu sonuclarla karsilasiriz

merhabalar kızlar bende sessiz takipçilerinizden ve aynı kaderi paylaşanlardan biriyim. yaklaşık 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldırda bebek düşünüyoruz son 15 aydırda tedavi görüyorum. eşimde bir sorun yok benimde sol tüpüm tıkalı, pkom yok adetlerim son derece düzenli, 3 ay klomen tedavisi oldum ama olmadı bu ay 24 temmuzda aşılama yaptırdım geçen hafta perş test yaptırdım burdaki hastanede referans aralığı 0-2 benim test 2.48 çıktı gece 10 da testi yaptırdım hemen ertesi gün doktora gittim yine test yapıldı 2.33 çıktı ve çok düşük takip edicez dedi doktorum ağız tadıyla sevinemedim:KK43: ogün eve gelince ikindide adet oldum 3. günü tekrar gittim bu seferde 8.15 çıktı,yarın tekrar gideceğim doktora. normalde olması gereken adet sancım bugün oldu ki bugün 6.günüm sanırım düşük yaptım:KK43:yarın bakalım ne çıkacak sonuç

hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay o sonucu beklemek çok heyecan verici ve stresli tabi ki,doktorum 8.15 sonucuna göre sağlıksız bir gebelik olduğunu düşünüyorum dedi ki sanırım şuan ki kanamayla düşüyor,sizde de böyle bir durum yaşayan oldu mu?arafta kalmak çok zor

Tesekkur ederim canim insallah isteyen herkes olumlu sonuclar alir fakat bugun doktorumu aradim idrar testi yaptigimi soyledim o da onunla su an belli olmaz yanlis sonuc verir dedi yarin gidip kan tahlili yaptiricam dua edin bana arkadaslar insallah hepimiz olumlu sonuclarla karsilasiriz
Vallahi şaştim kaldım zaten bugün araştırma yaparken.. ne kadar etkili bir igneymis şu catlatma iğnesi..13. Gün pozitif ti bugün 15 durum nedir hala pozitif se bal gibide hamilesin :KK49: benim 6. Günüm evde eskiden kalma gebelik testi vardı dayanamadim yaptım silik ama ikinci çizgi belirdi sonra araştırdım iğneden sonra 10. 11. Güne kadar yanlış pozitif sonuç verebiliyormus yemin ettim 10. Güne kadar yapmicam :KK16:

Vallahi şaştim kaldım zaten bugün araştırma yaparken.. ne kadar etkili bir igneymis şu catlatma iğnesi..13. Gün pozitif ti bugün 15 durum nedir hala pozitif se bal gibide hamilesin :KK49: benim 6. Günüm evde eskiden kalma gebelik testi vardı dayanamadim yaptım silik ama ikinci çizgi belirdi sonra araştırdım iğneden sonra 10. 11. Güne kadar yanlış pozitif sonuç verebiliyormus yemin ettim 10. Güne kadar yapmicam :KK16:
ne bileyim canim kafam cok karisti dunde yaptim yine pozitif cikti bugun yapmadim esim izin vermedi testimde kalmadi zaten insallah guzel sonuclarla karsilasiriz senin kacinci gunun

Ben de aşılamadan 3-4 gün sonra kendi aracımızla 1300 km yol yapıp eve döneceğiz demiştim bir sıkıntı olur mu demiştim bir sorun olmayacağını söylemişti. Çok sarsmayacaksa birşey olmaz galiba. İstersen bi doktoruna da danış daha iyi olur

İnsallah canim yaaa asilamada umudum kalmadi artik drla gorusunce belki tup bebek yaptiririm bilmiyorum kafam karisik. Bende bu ay tedaviye baslayamiyorum dr. İzinli.. Hic yokmu yakinda bi dr insallah bu bebiste hayatina plansiz habersiz girer bi kere olduysa bi kere daha olur en azindan bir evladin var.. Allah'a binlerce kez sukretmek lazim hersey icin
Şükür canım şükür iyi ki o var. Hayırlısı hakkımızda inş

İnan hiç içimden kan testi yaptırmak gelmiyor , sonucunu bile bile yine de beklemek istemiyorum. Ben daha önce 1 kere hamile kalmıştım hem de çok kolay , plansız daha yeni evliydik süpriz olmuştu ama maalesef kalbi durdu ve kürtaj oldum.Sonrasında 1 yıl korundum ve 1 yılı aşkın bir süredir de korunmuyoruz ama maalesef olmuyor. Sanırım artık iyice kürtajda rahme ya da tüplere bir zarar geldiğine inanmaya başladım benim bundan sonraki adımım laporoskopi ve histeroskopi olacak sanırım.
Sen hsg çektirmedin mi canım? Sonucu?

İnş kanda da yüksek çıkar tatlım

hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay o sonucu beklemek çok heyecan verici ve stresli tabi ki,doktorum 8.15 sonucuna göre sağlıksız bir gebelik olduğunu düşünüyorum dedi ki sanırım şuan ki kanamayla düşüyor,sizde de böyle bir durum yaşayan oldu mu?arafta kalmak çok zor
Canım senin adetin kaç gün sürdü? Yoğun mu günde kaç ped mesela? Her zamanki adetin kadar mı az mı rengi tipi aynı mı farklı mı? Doktorun daha iyi bilir ama istersen 2 günde bir baktırmaya devam et. İnş hakkında hayırlısı olur

Kızlar 9. Güne girdim ben de... Çatlama iğnesi yapılmadı yumurtalarım kendi çatladığı için... Sizce en erken kanda ne zaman belli olur?

Sen hsg çektirmedin mi canım? Sonucu?
Hsg çektirdim cnm sonuç çeken doktora göre tüp çıkışında tıkanıklık var ilaç rahme girmiş ama dağılmamış dedi, tüp bebeğe yönlendirdi ama rapor çıkmaz sana sen normal yolla da hamile kalabilirsin zamanın varsa bekle dedi.Sonradan gittiğim doktor da hayır hiçbir şey yok dedi, aşılama yapalım laparoskopi yaptırma boşuna dedi. Ben de aşılama yaptırdım. Karmakarışık yani kafam.

X