- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
Yaaa cok iyii. Ben tahmin ediyordm. Bana da doktor bu degerde bebek gorunmesi gerekiyor demisti alttan ustten bakmiti yok sonra bir hafta gecince baska doktora gittik var diyince esinle bir agladik hani biz kendimizi olmayacak dir hazrlamistik. Bu doktorlar karsisindakinin insan dugunu onlarin agzndan cikacak kelimelere gore tum ruh hallerinin degisecegini bazen bilemiyorlar. Bosuna o kadr uzuldun stres yaptin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmMerhaba kızlar, sabah yine kan verdim değerim cumartesi 4000 iken şimdi 8000 olmuş yani güzel artmış. Sonra doktora girdim ama tabii eminim dış gebelik yaşadığımdan, kendimi buna hazırladım ve hiç bakmadım bile doktora veya ekrana. Doktor bir an durdu "işte bebek burda" dedi. "Nasıl yani bebek var mı" dedim. Evet dedi. Ben ağlamaya başladım eşim ağlamaya başladı oradaki asistanı bile ağladı. Doktor ilk anlamadı sonra anlattım başımdan geçenleri. Görünmemesi çok normal şuan gayet olması gerektiği gibi dedi. Dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu onun için hap verdi. Bol bol dinlen 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Şimdi öğleden sonra bir doktora daha gideceğim. Çünkü netleşsin istiyorum içim rahat etmiyor bir türlü. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.