Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha canım bu arada ilk sorduğun soruyu atlamışım ben kanamam başladıktan sonra da kan testi vermeye gittiğimde hala pozitifti 1 haftayı aldı sıfırlanması..

Bu kimyasal olayı ne zormuş ya, sevincin yarım kalıyor. Ama tabii saglıksız gen gidiyor, biz üzülsek de tıbbi olarak böyle. Dıs gebelik olmamasına çok sevindim canım..O kadar erken doktora gitsen birsey yapabilirler mi bilmiyorum. Onlar da beta degeri yükselsin diye bekliyor.

Aynen canım ben ovulasyon testine başladım şimdi bir ay dinlendirdim rahmi

D Dnzylkn evet tekrar edeceksen akşam yap istersen normalde gunduz yap bence benim ki dün koyuydu bugün sipsilik böyle olunca yarına pik oluyordu bakalım nolcak=)
Anlamayınca böyle şaşkın şaşkın kalıyorum canm valla moralim de bozuldu izin desen karisik pik olmadı etrafın baskısı derken

Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek
Daha ne olsun masallah

Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek
Bu güzel bir gebelik belirtisiiiii
Bu ay muhteşem oluyor maşallah kızlar Hali uğurlu topiğin vallahi

Valla ben de tatildeyim, testi de tekrarlayamadım. Çok stresliyim, kimyasalsa diye. Diken üstündeyim, cumartesi yaptırabilicem testi. İnşallah güzel şeyler olur canım, haberleşiriz yine
Kötüyü düşünme lütfen Sağlıklıysa gelecektir bebiiişş niyetini güzel tut

Selam canım ben de bu ay klomen + ovitralle kullandım. Pazartesi oldum iğneyi, sağda 2 solda 3 toplam beş yumurta vardı, boyutları güzel dedi. Bakalım beklemedeyim artık

Biz 3 gün ara ile devam edelim dedik adet bitiminde yaşadık o 2 gün oldu bugün olmalı mı olmamalı mı diye düşünüyorum, yarın yumurtlama olursa diye de düşündüm aklım karıştı
Gün aşırı ovülasyon ile takip yapmama rağmen adet sonrasından beri gün aşırı devam ettik

Biz 3 gün ara ile devam edelim dedik adet bitiminde yaşadık o 2 gün oldu bugün olmalı mı olmamalı mı diye düşünüyorum, yarın yumurtlama olursa diye de düşündüm aklım karıştı
Hımm bu kadar detayı siz takdir edin artık testler güvenilir elbette ama doktorların öneriri gün aşırı ilişkidir hep. Şu an iki aydır herkesin serüvenine şahitlik edince bebiş istiyoruz ama gün aşırı ilişkiden yoruluyoruz e tabi emek yoksa bebiiiş nasıl olsun

Yumurtlamadan sonra belki gün aşırıyı bırakabilirsin ama Ebru Ceylan’da yumurtlama ve çatlama sonrası karar sizin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…