- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Ay 2 gün oldu yazmışım 2 gün olmadı yani Teşekkür ederim bakalım durumaYumurtlamadan sonra belki gün aşırıyı bırakabilirsin ama Ebru Ceylan’da yumurtlama ve çatlama sonrası karar sizin demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay 2 gün oldu yazmışım 2 gün olmadı yani Teşekkür ederim bakalım durumaYumurtlamadan sonra belki gün aşırıyı bırakabilirsin ama Ebru Ceylan’da yumurtlama ve çatlama sonrası karar sizin demişti
Valla bi nedeni yok hamile kalamayana öneriyor saracoglu ama düzenli yapmak gerek devamında başka kür falan varCanım sen neden içiyorsun onu?
Yok yemekten önce diyor ibrahim saracogluHahahah aç karna mı tüketiliyor nasıl yapıyorsun
Bir gün dolu bir gün bosKızlar bir şey soracağım cinsel ilişki aralığını nasıl ayarlıyorsunuz bu süreçte
Rahim yumuşadıgı icin ağri hissetmen normal canımBende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem
Ne zaman kendini rahat bırakırsan o zaman kalırsın benden sana tavsiye benim reglim falan da düzeni değil hiç ovulasyon testi hiç almadim kendiliğinden oldu çevremden de duyuyorum kendimi rahat bıraktım stres sıkıntı yapmadım o zaman kaldım diyeGeçen ay çok yaptım ama bu ay relax olcam bide ovulasyon testi de aldım ya :) sadece heyecan ve sabırsızlık olur sanırım
Insallah bu ay senden güzel haberler alırız canımAcliktan ölerek gelssemde işten o sogan suyu icilecek
Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek
Ben pik oldugu günü ve catlamayı degerlendirdim canım insallah güzel haberler alırız sendenAy 2 gün oldu yazmışım 2 gün olmadı yani Teşekkür ederim bakalım duruma
İnsallah saglikla alırsn kucağina bebişini canım içini ferah tutGebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek
Heyecandan bırakamıyorum stres değil benim ki merak yani negatif görünce üzülmem üzülmüyorum zaten ilk denemeden sonra aldım ovulasyon testini onu da çok öneren olduğu için. :) Daha yolun başındayız Allah’ın takdiri diyorum nasip etmeyeceğini hayal ettirmez biliyorum . O yüzden heyecanımı yenemiyorum inşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsinNe zaman kendini rahat bırakırsan o zaman kalırsın benden sana tavsiye benim reglim falan da düzeni değil hiç ovulasyon testi hiç almadim kendiliğinden oldu çevremden de duyuyorum kendimi rahat bıraktım stres sıkıntı yapmadım o zaman kaldım diye
Aminnn inşallah hepimize nasip olsun kızlarİnsallah saglikla alırsn kucağina bebişini canım içini ferah tut
kuzu bende 1 gün arayla gidiyorumKızlar bir şey soracağım cinsel ilişki aralığını nasıl ayarlıyorsunuz bu süreçte
Oohh herkes öyle yapıyormuş bi benmişim bekleyen neyse bugünü değerlendirelim o zaman benim de akıntım arttı kremsi bir yapısı var akşam bir daha mı yapsam ovulasyon testi düşünüyorumkuzu bende 1 gün arayla gidiyorum
bekleme yapma balım devamkkeee benimde akıntım başladı bugün kremsi aynenn ama ben geçen ay akıntıya göre gidip kaçırdım yumurtlamayı o yüzden sadece teste göre gidiyorumOohh herkes öyle yapıyormuş bi benmişim bekleyen neyse bugünü değerlendirelim o zaman benim de akıntım arttı kremsi bir yapısı var akşam bir daha mı yapsam ovulasyon testi düşünüyorum
İşte bende kafam rahatlasın diye akşam bir daha yapayım dedimbekleme yapma balım devamkkeee benimde akıntım başladı bugün kremsi aynenn ama ben geçen ay akıntıya göre gidip kaçırdım yumurtlamayı o yüzden sadece teste göre gidiyorum
Canım bir şey söylemeyi unuttum ilk kez bu ay kayganlaştırıcı falan kullanmadık kuruluk vardı canım acısada bu ay kullanmama kararı aldık belki jel engelliyordur diye . Ve gebelik pozitif gördüm bu ay çok şükürPeki ovulasyon testin 1 gün pik olup, ertesi gün çatladı mı hemen
aynenn fazla varsa yap gitsinnn at bizede kuzuİşte bende kafam rahatlasın diye akşam bir daha yapayım dedim
Atarım kuzucum inşallah saat 8i geçsin yapacağımaynenn fazla varsa yap gitsinnn at bizede kuzu