• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay çok yaptım ama bu ay relax olcam bide ovulasyon testi de aldım ya :) sadece heyecan ve sabırsızlık olur sanırım
Ne zaman kendini rahat bırakırsan o zaman kalırsın benden sana tavsiye benim reglim falan da düzeni değil hiç ovulasyon testi hiç almadim kendiliğinden oldu çevremden de duyuyorum kendimi rahat bıraktım stres sıkıntı yapmadım o zaman kaldım diye

Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek🤗

Sizlerin testlerini görünce seviniyorum çok güzel maşallah bizlere de birgün nasip olur mu diyerek içleniyorum ama adınıza o kadar sevindim ki çok güzel pozitif çıkmış kimyasal sanmıyorum 🤗sağlıklı gebeliğin olsun dilerim 😍

Ne zaman kendini rahat bırakırsan o zaman kalırsın benden sana tavsiye benim reglim falan da düzeni değil hiç ovulasyon testi hiç almadim kendiliğinden oldu çevremden de duyuyorum kendimi rahat bıraktım stres sıkıntı yapmadım o zaman kaldım diye
Heyecandan bırakamıyorum stres değil benim ki merak yani negatif görünce üzülmem üzülmüyorum zaten ilk denemeden sonra aldım ovulasyon testini onu da çok öneren olduğu için. :) Daha yolun başındayız Allah’ın takdiri diyorum nasip etmeyeceğini hayal ettirmez biliyorum . O yüzden heyecanımı yenemiyorum 🥰 inşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Oohh herkes öyle yapıyormuş bi benmişim bekleyen 😂😂 neyse bugünü değerlendirelim o zaman benim de akıntım arttı kremsi bir yapısı var akşam bir daha mı yapsam ovulasyon testi düşünüyorum 🤔
bekleme yapma balım devamkkeee :KK70: benimde akıntım başladı bugün kremsi aynenn ama ben geçen ay akıntıya göre gidip kaçırdım yumurtlamayı o yüzden sadece teste göre gidiyorum

Peki ovulasyon testin 1 gün pik olup, ertesi gün çatladı mı hemen
Canım bir şey söylemeyi unuttum ilk kez bu ay kayganlaştırıcı falan kullanmadık kuruluk vardı canım acısada bu ay kullanmama kararı aldık belki jel engelliyordur diye . Ve gebelik pozitif gördüm bu ay çok şükür 🌸

Kızlar nihayet testim silikleşmeye başladı zaten bugün beyaz süt gibi akıntımda oldu çatladı yani yumurtlamadan 9 gün sonra 🤦🏼‍♀️ 6 ay doktora gittim senin yumurtan çatlamıyo demedi 😡 bata 6 gün kaldı değerlendirsem işe yarar mı ki

Eklentiler

• 603AB493-8667-4DCC-97F0-6A4D3B7B25F0.jpeg
    603AB493-8667-4DCC-97F0-6A4D3B7B25F0.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 79
Back