• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sizin saatiniz doğru yani 12-4 arası. Testler bazen silik oluyor Hali Hali de bu silik olduğu için akşam tekrarlayın demek istedi bence. Şuan ovulasyon yapan benle birlikte 2 kişi hepimiz sabah :) diğerlerini bilemiyorum tabii
D Dnzylkn evet tekrar edeceksen akşam yap istersen normalde gunduz yap bence benim ki dün koyuydu bugün sipsilik böyle olunca yarına pik oluyordu bakalım nolcak=)

Tm canm ben öyle yapıyordum dun dediler 12-4 arasi yap geri oyle yapmaya başladım kim ne derse onu yapıyorum dediğin gibi Aksam 8den snra yapayım o zamn
Yok normalde 12 16 lazım olursa akşam yapman gerekirse 20 22 arası

Ben gebelik testinde pozitifi görünce ovulasyonda nasıl çıkıcak diye denedim. Aynı böyle oldu. Sizin bat geçti mi
Hayır 3 gün var henüz ve çatlamanın 11. Günündeyim aldığım ovülasyon testi sahibiyle konuştum erken gebelik testinde net bir sonuç istiyorsan sabah ilk idrarla dedi daha koyu çıkar emin ol dedi şuan kan da bellidir zaten dedi büyük ihtimal gebelik ile sonuçlanır dedi 🥰

Cok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki 😁 Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin 😣
Ben bu kasetlerden o kadar cok yaptım ki😂 20 tane vardır. Bu kadar erken ancak erken gebelik çıkarabilir ama tabii herkeste durum farklı ilerliyor, bende pkos var 75 gün sonra yumurtlama gördüm, regliden sonra 21.gündü, belki ondan teste erken yansıdı. 14.gün degildi yumurtlamam. Çıplak gözle görebilmek çok önemli testte, telefonun flashını tutarak bak, bir de ilk idrar önemli. Benim ovulasyon da pik oldu bir de, Hayırlısı olsun inşallah😊

Ben bu kasetlerden o kadar cok yaptım ki😂 20 tane vardır. Bu kadar erken ancak erken gebelik çıkarabilir ama tabii herkeste durum farklı ilerliyor, bende pkos var 75 gün sonra yumurtlama gördüm, regliden sonra 21.gündü, belki ondan teste erken yansıdı. 14.gün degildi yumurtlamam. Çıplak gözle görebilmek çok önemli testte, telefonun flashını tutarak bak, bir de ilk idrar önemli. Benim ovulasyon da pik oldu bir de, Hayırlısı olsun inşallah😊
Yaaa sen gebe misiiin 🤭🤭🤭

Yaaa sen gebe misiiin 🤭🤭🤭
Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek🤗

Eklentiler

• Screenshot_20210714-093126.jpg
    Screenshot_20210714-093126.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 47
Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek🤗
Yaaaaa inanılmaz mutlu oldum canııım 2 ay öncesi sen bana ne kadar çok sevinmiştin sıra bende inşallahhh çok çok sağlıklı bir gebeliktir ❤️

Kuzum çok sağol, benim 15 gün sonra kimyasala döndü tekrar hazırlık aşamasına geçtim 😊
Peki kimyasala döndüğünde gebelik testin yine pozitif veriyor muydu? Kaç degerinde kimyasala döndü. Üzüldüm canım, vardır elbet bir hayır. Zaten çift çizgi görünce havalara uculuyor sanıyordum, keseyi ve içini dolu görmeden temkinli olmalıymış bunu anladım. Kimyasal en azından fizyolojik sorun olmadıgını gösteriyor. Yola devam💪

Peki kimyasala döndüğünde gebelik testin yine pozitif veriyor muydu? Kaç degerinde kimyasala döndü. Üzüldüm canım, vardır elbet bir hayır. Zaten çift çizgi görünce havalara uculuyor sanıyordum, keseyi ve içini dolu görmeden temkinli olmalıymış bunu anladım. Kimyasal en azından fizyolojik sorun olmadıgını gösteriyor. Yola devam💪
Canım ben kan testi verdikten sonra gebelik testi yapmadım hiç. 22.2 çıkmıştı değerim sonra 29 oldu sırasıyla 22-29-65-233 oldu daha sonrada kimyasala dönüp kanama başladı.. Zaten kimyasal olur dediler bana bu değerlerle sonra birden artınca değer dış gebelik sandılar, iğne için acil gittik ama hastanede kanamam başladı 3 4 damla ile direk yarı yarıya düştü beta hcg.. Aynen öyle bilmiyorum belki kötü bir düşünce ama tekrar bir gebelik elde edersem 10 gün sonra direk kadın doğuma gitmek istiyorum beta hcg vermeden. En azından herşey belli başlı olur diye rabbim hayırlısını versin inşallahhh z❤️

Back