- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim gidinceye kadar yapcam artk canmlh vucudumuzda hep var kuzum yumurtladığın zaman pik oluyor aslında pik olduğunda 12-36 saat arası çatlayacak anlamına geliyor ve regl olduğumda ben çatlama gününe göre oluyorum senin şu an bu ay 30 gün döngüsüne göre regl olduğunu düşünürsek de 28 gün olduğunu düşünsek de daha zamanı var yapmaya devam et cnm
O zamn bi 12-4arasi yapayım bide 20-22 arasi yapayım canmBence sizin saatiniz doğru yani 12-4 arası. Testler bazen silik oluyor Hali de bu silik olduğu için akşam tekrarlayın demek istedi bence. Şuan ovulasyon yapan benle birlikte 2 kişi hepimiz sabah :) diğerlerini bilemiyorum tabii
ben görüyorum kafamı geriye doğru götürünce uzaktan bakınca barizzKızlar çizgi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 2888355
Aynen canım internettende bakindim kokulu felansa enfeksiyon yaziyo bizde oyle bi sıkınti yok şukur valla bugunde şeffaf gibi benim biseyler oluyo ama hadi hayirlisıAmin canım benim inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim. Aynı tarif ettiğin gibi bende de şimdi burada sarı deyince herkes enfeksiyon diyor ama koku kaşıntı yok bide uzayan şekilde beyaz sarı karışık kesilmemesi de korkutuyor beni ya gebelik yoksa da neden bu kadar uzun sürdü akıntı demi sende araştırmışsındır kesin ama ben net bir cevap bulamadım
Reglime normalde 3 gün var çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve ilk idrar değil bana eczacı istediğin saat yapabileceğimi söyledi ikilemde kaldım var mı yok diyeben görüyorum kafamı geriye doğru götürünce uzaktan bakınca barizz
Canım ben regl oldum bitti bile çikolata kistim vardı benim doktorum DUPHASTON vermişti hapı kullandiktan sonra regl olmuştum hayırlısı bakalım önümüzdeki aylara kaldık
evet görüyorum cnmKızlar çizgi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 2888355
Bende görüyorum çok silikte olsa ama gördümKızlar çizgi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 2888355
Yarın bu sefer ilk idrar yapayım dimievet görüyorum cnm
İstediğin saatte yapabilirsin ama sabah hcg hormonu idrarda biriktiği için gece boyu daha net çıkar ve ikilemde kalmazsın bence yarın sabah tekrarlaReglime normalde 3 gün var çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve ilk idrar değil bana eczacı istediğin saat yapabileceğimi söyledi ikilemde kaldım var mı yok diye
Bu ilk idrar değil bide yarın deneyim bakalımBende görüyorum çok silikte olsa ama gördüm
Teşekkür ederim Buda bugün ki ovülasyon testim bu şekilde öğrenen oldu mu sizceİstediğin saatte yapabilirsin ama sabah hcg hormonu idrarda biriktiği için gece boyu daha net çıkar ve ikilemde kalmazsın bence yarın sabah tekrarla
aaa hadi bakalım inş bu kez olur hayırlısıyla :) sende de mi pko varCanım bende bu ay klomen kullanıyorum cuma günü yumurta takibine gidicem sorun çıkmazsa büyük ihtimalle bende ovitrelle olucam bu ay
Aaaaa baya koyu ama bilmiyorum canım ovulasyon testiyle gebelik ayırt edemiyorum benTeşekkür ederim Buda bugün ki ovülasyon testim bu şekilde öğrenen oldu mu sizce
Ben de görüyorumm. Kaç dk da çizgi belirdi?Kızlar çizgi görebiliyor musunuz Eki Görüntüle 2888355
Beklemedeyim daha gelmedi ama adet belirtileri var testte yapmıcam olmazsam bikaç gün daha beklerim netleşsin yazarım sana
Regl oldum malesef eylul ayina kadarda ara verdik mecburen sehir disinda olucam hayirlisi umarim donusum muhtesem olur