• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki kimyasala döndüğünde gebelik testin yine pozitif veriyor muydu? Kaç degerinde kimyasala döndü. Üzüldüm canım, vardır elbet bir hayır. Zaten çift çizgi görünce havalara uculuyor sanıyordum, keseyi ve içini dolu görmeden temkinli olmalıymış bunu anladım. Kimyasal en azından fizyolojik sorun olmadıgını gösteriyor. Yola devam💪
Ha canım bu arada ilk sorduğun soruyu atlamışım ben kanamam başladıktan sonra da kan testi vermeye gittiğimde hala pozitifti 1 haftayı aldı sıfırlanması..

Canım ben kan testi verdikten sonra gebelik testi yapmadım hiç. 22.2 çıkmıştı değerim sonra 29 oldu sırasıyla 22-29-65-233 oldu daha sonrada kimyasala dönüp kanama başladı.. Zaten kimyasal olur dediler bana bu değerlerle sonra birden artınca değer dış gebelik sandılar, iğne için acil gittik ama hastanede kanamam başladı 3 4 damla ile direk yarı yarıya düştü beta hcg.. Aynen öyle bilmiyorum belki kötü bir düşünce ama tekrar bir gebelik elde edersem 10 gün sonra direk kadın doğuma gitmek istiyorum beta hcg vermeden. En azından herşey belli başlı olur diye rabbim hayırlısını versin inşallahhh z❤️
Bu kimyasal olayı ne zormuş ya, sevincin yarım kalıyor. Ama tabii saglıksız gen gidiyor, biz üzülsek de tıbbi olarak böyle. Dıs gebelik olmamasına çok sevindim canım..O kadar erken doktora gitsen birsey yapabilirler mi bilmiyorum. Onlar da beta degeri yükselsin diye bekliyor.

Bu kimyasal olayı ne zormuş ya, sevincin yarım kalıyor. Ama tabii saglıksız gen gidiyor, biz üzülsek de tıbbi olarak böyle. Dıs gebelik olmamasına çok sevindim canım..O kadar erken doktora gitsen birsey yapabilirler mi bilmiyorum. Onlar da beta degeri yükselsin diye bekliyor.
Aynen canım ben ovulasyon testine başladım şimdi bir ay dinlendirdim rahmi 😊

D Dnzylkn evet tekrar edeceksen akşam yap istersen normalde gunduz yap bence benim ki dün koyuydu bugün sipsilik böyle olunca yarına pik oluyordu bakalım nolcak=)
Anlamayınca böyle şaşkın şaşkın kalıyorum canm valla moralim de bozuldu izin desen karisik pik olmadı etrafın baskısı derken

Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek🤗
Daha ne olsun masallah

Gebelik testi pozitif ama kan en son 5,20 yükseldi mi baktırıcam. Gebelik testim bu sekilde sadece kimyasal mı onu takip ederek görecegim. Kan baktıramadıgım için tam sevinemedim. Pazartesi netlesecek🤗
Bu güzel bir gebelik belirtisiiiii🎉🎉🎉
Bu ay muhteşem oluyor maşallah kızlar Hali Hali uğurlu topiğin vallahi 🎉🎉🎉

Valla ben de tatildeyim, testi de tekrarlayamadım. Çok stresliyim, kimyasalsa diye. Diken üstündeyim, cumartesi yaptırabilicem testi. İnşallah güzel şeyler olur canım, haberleşiriz yine🙂
Kötüyü düşünme lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıklıysa gelecektir bebiiişş niyetini güzel tut 🥰

kızlar selamlar doktor kontrolünden çıktım ben de femara kullanıyordum 4 tane kocaman yumurtam oluşmuş yarın çatlatma iğnesi yapıcam 30 unda kanda gebelik bakarsın dedi :) heyecanlı bir süreç başladı :) aranızda ovitrelle ile hmile kalan var mı yada bu ay bu şekilde ilerleyen
Selam canım ben de bu ay klomen + ovitralle kullandım. Pazartesi oldum iğneyi, sağda 2 solda 3 toplam beş yumurta vardı, boyutları güzel dedi. Bakalım beklemedeyim artık 😇

Biz 3 gün ara ile devam edelim dedik adet bitiminde yaşadık o 2 gün oldu bugün olmalı mı olmamalı mı diye düşünüyorum, yarın yumurtlama olursa diye de düşündüm 🤷🏻‍♀️ aklım karıştı
Gün aşırı 😁😁😁 ovülasyon ile takip yapmama rağmen adet sonrasından beri gün aşırı devam ettik 🥳

Biz 3 gün ara ile devam edelim dedik adet bitiminde yaşadık o 2 gün oldu bugün olmalı mı olmamalı mı diye düşünüyorum, yarın yumurtlama olursa diye de düşündüm 🤷🏻‍♀️ aklım karıştı
Hımm 🤨 bu kadar detayı siz takdir edin artık 😁 testler güvenilir elbette ama doktorların öneriri gün aşırı ilişkidir hep. Şu an iki aydır herkesin serüvenine şahitlik edince bebiş istiyoruz ama gün aşırı ilişkiden yoruluyoruz e tabi emek yoksa bebiiiş nasıl olsun 😁😁😁

Yumurtlamadan sonra belki gün aşırıyı bırakabilirsin ama Ebru Ceylan’da yumurtlama ve çatlama sonrası karar sizin demişti☺️

Back