Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esim gidinceye kadar yapcam artk canm
Hic anlayamadm bu 2 ay neden böyle erken oldu adetim mayıs ayindada kontrole gitmiştim yani hiç sorun yoktu mayısın 30unda gitmiştim galiba

O zamn bi 12-4arasi yapayım bide 20-22 arasi yapayım canm

Aynen canım internettende bakindim kokulu felansa enfeksiyon yaziyo bizde oyle bi sıkınti yok şukur valla bugunde şeffaf gibi benim biseyler oluyo ama hadi hayirlisı

Kızlar merhaba haziran 18de kimyasal kanamam başlamisti normalde adet döngüm duzenli 30 gunde olurum çok nadir şaşar test için beklemeliyim biraz daha

Reglime normalde 3 gün var çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve ilk idrar değil bana eczacı istediğin saat yapabileceğimi söyledi ikilemde kaldım var mı yok diye
İstediğin saatte yapabilirsin ama sabah hcg hormonu idrarda biriktiği için gece boyu daha net çıkar ve ikilemde kalmazsın bence yarın sabah tekrarla

İstediğin saatte yapabilirsin ama sabah hcg hormonu idrarda biriktiği için gece boyu daha net çıkar ve ikilemde kalmazsın bence yarın sabah tekrarla
Teşekkür ederim Buda bugün ki ovülasyon testim bu şekilde öğrenen oldu mu sizce

Eklentiler

• 4413C51E-7074-45D4-ABCB-0F3EC57B973E.jpeg
    188,2 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar yumurtlama olmuş mu ben anlamıyorum da çok

Eklentiler

• 75FB06CD-9B53-4F05-9955-F4F630D0D498.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 39
  • CE64B182-5D13-437B-9A50-D6CF58C6E1FF.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…