• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esim uyansın kahvaltıdan snra 4 gibi falan tekrar yapcam canm onu da atarim😔 esim bursa olsa o kadar kafaya takmam da değil iste 1 ay izin sanıyordum o bile kesin değil şimdi de ınsallah yumurtlamadan snra gider diye dua ediyorum şaşırdım kaldim valla
Insallah ama yapacaksan akşam yap o zaman 20 22 arası öncesinde 2 saat sıvı alma

Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Merhaba hcg testiniz pozitifken yumurtlama testiniz silik mi çıktı?

Kızlar simdi size bisey sylemek istiyorum ayın 2 sine kadar test yaptım ovulasyon kime gosterdiysem yok çatlamamıs dedi ama ben 24 ünden şuphelendim 10 temmuzda adet tarihimdi 9 unda test yaptım negatif cıktı. Ve halen adet olmadim doktora gittim bugun baktı kiste yok dedi gebelik testini bekliyorum simdi sonuçların cıkmasını aranızda böyle biseyle karşılaşan var mı ben bide adet söktürücü masajıda yaptım

Eklentiler

• IMG_20210630_001919.jpg
    IMG_20210630_001919.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 46
kızlar selamlar doktor kontrolünden çıktım ben de femara kullanıyordum 4 tane kocaman yumurtam oluşmuş yarın çatlatma iğnesi yapıcam 30 unda kanda gebelik bakarsın dedi :) heyecanlı bir süreç başladı :) aranızda ovitrelle ile hmile kalan var mı yada bu ay bu şekilde ilerleyen

Insallah ama yapacaksan akşam yap o zaman 20 22 arası öncesinde 2 saat sıvı alma
Tm canm ben öyle yapıyordum dun dediler 12-4 arasi yap geri oyle yapmaya başladım kim ne derse onu yapıyorum dediğin gibi Aksam 8den snra yapayım o zamn

Kızlar merhaba benim regli 4 gün geçti. son 2 haftadır karın ağrısı bel ağrısı yaşıyorum. Çok iş yapınca hafif pembe bir akıntı geliyor arada ama kanama yok. Daha hamilelik testi yapmadım. Ovulasyon yapmıştım o da silik çıkmıştı gebelik testi yapmadım. Sizce hamilelik olabilir mi? 🙈

Kızlar merhaba benim regli 4 gün geçti. son 2 haftadır karın ağrısı bel ağrısı yaşıyorum. Çok iş yapınca hafif pembe bir akıntı geliyor arada ama kanama yok. Daha hamilelik testi yapmadım. Ovulasyon yapmıştım o da silik çıkmıştı gebelik testi yapmadım. Sizce hamilelik olabilir mi? 🙈
Test yap bence gebelik varsa doktor progestan diye bir ilaç verir lekelenme konusunda öyle bir durum varsa geç kalmayın en azından

Canm bu ay 25 günde hastalandım iste normalde 33 günde oluyordum esim geldiğinde benm düzen bozuluyor böyle bide tatile falan gittik sıcaktan falan dedim de anlamadm 4 temmuz-9 temmuz arası hastaydım
Ama diğerlerinde çizgi vardı yumurtlama olmasa önce ki günlerde hiç çıkmazdı demi
lh vucudumuzda hep var kuzum yumurtladığın zaman pik oluyor aslında pik olduğunda 12-36 saat arası çatlayacak anlamına geliyor ve regl olduğumda ben çatlama gününe göre oluyorum senin şu an bu ay 30 gün döngüsüne göre regl olduğunu düşünürsek de 28 gün olduğunu düşünsek de daha zamanı var yapmaya devam et cnm

tatlışıım iyiyim bayram sonunu bekliyorum bebek görmek içiin D:KK70:: valla sizi takip ediyorum sapık gibi hamiş kalın da anneler grubu şenlensin diye :KK70::KK70:
Valla kalalım da koşa koşa geliriz yanına 🤣Maşallah ne güzel ya çok seviniyorum senin adına kendinden çok topiğe uğraştın sonra hop diye hamiş kaldın hadi tostiği de bayramdan sonra görelim gözümüz şenlensin😂 ❤️

4 gün gecikmiş ya varsa çıkar takvime göre mi denediniz peki ovulasyon testlerine göre mii 4 gün geçtii
bu ay ovulasyon takibi yapmadım takvime göre. bir de yumurtlama haftamın sonunda 3 gün üst üste kahverengi lekelenme yaşadım ama önceki aydandır diye aldırış etmedim o kadar erken yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum. Dışarı çıkınca test alıp yapıcam bakalım inşallah pozitiftir

Tm canm ben öyle yapıyordum dun dediler 12-4 arasi yap geri oyle yapmaya başladım kim ne derse onu yapıyorum dediğin gibi Aksam 8den snra yapayım o zamn
Bence sizin saatiniz doğru yani 12-4 arası. Testler bazen silik oluyor Hali Hali de bu silik olduğu için akşam tekrarlayın demek istedi bence. Şuan ovulasyon yapan benle birlikte 2 kişi hepimiz sabah :) diğerlerini bilemiyorum tabii

kızlar selamlar doktor kontrolünden çıktım ben de femara kullanıyordum 4 tane kocaman yumurtam oluşmuş yarın çatlatma iğnesi yapıcam 30 unda kanda gebelik bakarsın dedi :) heyecanlı bir süreç başladı :) aranızda ovitrelle ile hmile kalan var mı yada bu ay bu şekilde ilerleyen
Canım bende bu ay klomen kullanıyorum cuma günü yumurta takibine gidicem sorun çıkmazsa büyük ihtimalle bende ovitrelle olucam bu ay

Back