Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy sen çok strese sokmuşsun kendini nasıl rahatlayacaksan o şekilde davran bu seni iyi hissettirir. Ama ben geçen ay umarsamadığım halde bak bi ayını çaldın diyorum kendi kendime
Aynen oyle valla cok birikti icimde tasamiyorum da normalde umursamaz bi insanimdir gel gor ki bebeye taktim kafayi oda inatla gelmiyo eskisi gibi hissetmek istiyorum artik

Ben de yumurtlama takibi öneriyorum, eğer hormonlarınızda bir problem yoksa eşiniz de de yoksa gelir kısmetiyle
Yapiyorim ovulasyon testi bildigimiz kadariylada bi sorun yok aynen dediginiz sekilde nasip ne zamansa o zaman elimdeymis gibi davranmaktan biktim

Kesinlikle öyle ama toplum olarak yeni şeylere çok önyargılı yaklaşıyoruz ve kulaktan dolma bilgilere aşırı itibar ediyoruz .

Aynen oyle valla cok birikti icimde tasamiyorum da normalde umursamaz bi insanimdir gel gor ki bebeye taktim kafayi oda inatla gelmiyo eskisi gibi hissetmek istiyorum artik
Canıııım stres yapma diyemem asla, hepimiz stresliyiz ama kendine hobi edin pasta yap dolap düzenle boya yap spor yap kendini bi nebze uzak tut, stresini baskıla yani sen büyüksün stres değil

Kızlar böyle çıktı anlamayamadm sabahtan beri hiç sivi tuketmedim
İkinci lavaboya çıkmamla yaptım iste

Son attığıma bakar mısınız acaba

Canıııım stres yapma diyemem asla, hepimiz stresliyiz ama kendine hobi edin pasta yap dolap düzenle boya yap spor yap kendini bi nebze uzak tut, stresini baskıla yani sen büyüksün stres değil
Sagolasin destegin icin Kesinlikle su halimden hic memnun degilim olmadigim birine donustum kac aydir dur demek sart oldu dedigin gibi yapicam

Sagolasin destegin icin Kesinlikle su halimden hic memnun degilim olmadigim birine donustum kac aydir dur demek sart oldu dedigin gibi yapicam
Rica ederim canım benim Seni çok iyi anlıyorum ilk başladığım aylar regl olduğumda tövbe tövbe de tuvalette oturup ağlayıp ağlayıp çıktığımı kendi ruh halimden tiksindiğim zamanları biliyorum şuan pasta böreğe merak sardım hiç olmazsa vurup kafayı yatıp uyuyorum bazen eserse spor yapıyorum ama bişeyler yapıyorum işte boş kalmıyorum Kendime biraz çeki düzen verdim buda bana iyi geldi sana da iyi geleceğinden adım kadar eminim..

Amiiin baska bisey istemiyorum gercekten Rabbim aratmasin bekletmesin insallah hicbirimizi gonlumuzde olan ayaklarimiza serilsin

Eki Görüntüle 2888334
Kızlar böyle çıktı anlamayamadm sabahtan beri hiç sivi tuketmedim
İkinci lavaboya çıkmamla yaptım iste
Kuzum regl kaç gün sürmüştü ve döngün kaç gün sürüyor lh da dalgalanmalar olabiliyor daha dur üzülme benim de silikken birden pik olduğu çok oldu. ben 2 ay önce hiç yumurtlamadım mesela yani yumurtladıysam da hiç koyulaşmadı test. son 2 aydır da 9 ve 8. günde yumurtluyorum.

Canm bu ay 25 günde hastalandım iste normalde 33 günde oluyordum esim geldiğinde benm düzen bozuluyor böyle bide tatile falan gittik sıcaktan falan dedim de anlamadm 4 temmuz-9 temmuz arası hastaydım
Ama diğerlerinde çizgi vardı yumurtlama olmasa önce ki günlerde hiç çıkmazdı demi

Olabilir canım birden pik oluyor zaten öyle artarak gitmiyor dalgalanıyor sonra birden pik oluyor
Esim uyansın kahvaltıdan snra 4 gibi falan tekrar yapcam canm onu da atarim esim bursa olsa o kadar kafaya takmam da değil iste 1 ay izin sanıyordum o bile kesin değil şimdi de ınsallah yumurtlamadan snra gider diye dua ediyorum şaşırdım kaldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…