Aynen oyle valla cok birikti icimde tasamiyorum da normalde umursamaz bi insanimdir gel gor ki bebeye taktim kafayi oda inatla gelmiyoAyy sen çok strese sokmuşsun kendini nasıl rahatlayacaksan o şekilde davran bu seni iyi hissettirir.Ama ben geçen ay umarsamadığım halde bak bi ayını çaldın diyorum kendi kendime
Ay avakoda hiç aklıma gelmediEvet bunu da düşünüyorumavokadoya dün başlamıştım, siz de ihmal etmeyin
Yapiyorim ovulasyon testi bildigimiz kadariylada bi sorun yok aynen dediginiz sekilde nasip ne zamansa o zaman elimdeymis gibi davranmaktan biktimBen de yumurtlama takibi öneriyorum, eğer hormonlarınızda bir problem yoksa eşiniz de de yoksa gelir kısmetiyle
Kesinlikle öyle ama toplum olarak yeni şeylere çok önyargılı yaklaşıyoruz ve kulaktan dolma bilgilere aşırı itibar ediyoruz .Her ilaç her durum ile ilgili bir insidans yani oluşma olasılığı vardır. Kanser ilaçları şuan en fazla yan etkiye sahip ilaçlar ama reddedeni görmeyiz. Kalp ilacı alıp yıllarca kullanlar var. Bunlar vefat edince ilactan öldü demiyoruz kalbi vardı diyoruz. Bitkisel ürünlerdr form çaylarında kanser oranı çok yüksek ama akın akın kullanılıyorlar. Burda olay yarar zarar ilişkisi ve şuan zararlarına odaklarak reddedileceğimiz bir durumda değiliz. Size istinaden söylemiyorum konu açılmışken bilinçlenelim diye yazıyorum. Bugun ilaçlar aşılar sıkı takipte ve her belirti yan etki kayıt altına alınıyor. Şuan takibi olmayan ve akın akın tüketilenler bitkisel ürünler. Hiç bir şekilde güvenlik değerlendirmeleri uygunluk kontrolleri piyasa denetimleri yok. Ama şuan hepimiz çakşır otu hayıt kullanalım diyoruz. Yan etkilerini düşünüyoruz bunlar asıl sorun
Canıııım stres yapma diyemem asla, hepimiz stresliyiz ama kendine hobi edin pasta yap dolap düzenle boya yap spor yap kendini bi nebze uzak tut, stresini baskıla yani sen büyüksün stres değilAynen oyle valla cok birikti icimde tasamiyorum da normalde umursamaz bi insanimdir gel gor ki bebeye taktim kafayi oda inatla gelmiyoeskisi gibi hissetmek istiyorum artik
Ay inşallah bat yakın olacak galiba birbirimize inşallah gebelik testlerini de böylece görürüzHaydi inşallah kızlarburdan anneler topiğine gidelim
Son attığıma bakar mısınız acabayap tabi canım bak yukarıda benim test fotom var t çizgisi ya c ile aynı koyulukta ya da c den daha koyu çıktığında yumurtlamış oluyorsun o gün ve ertesi 2 günü değerlendir testinde t çizgisi silikleştiği gün çatlama olmuş oluyor pikin ertesi 2 günü de o zamana denk geliyor benim yukarıda ki testte ben 9-10-11-12 değerlendirdim bugün ya da yarın da değerlendiririm.
İnşallahhhHaydi inşallah kızlarburdan anneler topiğine gidelim
Benim canım hiçbi şey istemiyo ya sıcaktanAy valla yumurtlama masajı kuru incir ceviz fındık ne bulduysam yiyorum
Sagolasin destegin icinCanıııım stres yapma diyemem asla, hepimiz stresliyiz ama kendine hobi edin pasta yap dolap düzenle boya yap spor yap kendini bi nebze uzak tut, stresini baskıla yani sen büyüksün stres değil
Benimde istemiyor ama sabah aç karna bir incir içini fındık ve cevizle doldurup yiyorum faydası olacağını okumuştum bi yerde o yetiyor gibiİnşallahhh
Benim canım hiçbi şey istemiyo ya sıcaktanavokadoya başlicam cumada tatile gidiyorum artık orda iştahım açılır bol bol yerim ahahaah
Rica ederim canım benimSagolasin destegin icinKesinlikle su halimden hic memnun degilim olmadigim birine donustum kac aydir dur demek sart oldu dedigin gibi yapicam
Canım bende gebelik yok ama geç yumurtlama olduğu için bat da ileri gitti.
Amiiin baska bisey istemiyorum gercekten Rabbim aratmasin bekletmesin insallah hicbirimizi gonlumuzde olan ayaklarimiza serilsinRica ederim canım benimSeni çok iyi anlıyorum ilk başladığım aylar regl olduğumda tövbe tövbe de tuvalette oturup ağlayıp ağlayıp çıktığımı kendi ruh halimden tiksindiğim zamanları biliyorum şuan pasta böreğe merak sardım hiç olmazsa vurup kafayı yatıp uyuyorum bazen eserse spor yapıyorum ama bişeyler yapıyorum işte boş kalmıyorum Kendime biraz çeki düzen verdim buda bana iyi geldi sana da iyi geleceğinden adım kadar eminim..
Kuzum regl kaç gün sürmüştü ve döngün kaç gün sürüyor lh da dalgalanmalar olabiliyor daha dur üzülme benim de silikken birden pik olduğu çok oldu. ben 2 ay önce hiç yumurtlamadım mesela yani yumurtladıysam da hiç koyulaşmadı test. son 2 aydır da 9 ve 8. günde yumurtluyorum.Eki Görüntüle 2888334
Kızlar böyle çıktı anlamayamadm sabahtan beri hiç sivi tuketmedim
İkinci lavaboya çıkmamla yaptım iste
Amin canım benim duan karşılık bulsun inşallah dualarımdasınızAmiiin baska bisey istemiyorum gercekten Rabbim aratmasin bekletmesin insallah hicbirimizi gonlumuzde olan ayaklarimiza serilsin
Olabilir canım birden pik oluyor zaten öyle artarak gitmiyor dalgalanıyor sonra birden pik oluyorEki Görüntüle 2888334
Kızlar böyle çıktı anlamayamadm sabahtan beri hiç sivi tuketmedim
İkinci lavaboya çıkmamla yaptım iste
Canm bu ay 25 günde hastalandım iste normalde 33 günde oluyordum esim geldiğinde benm düzen bozuluyor böyle bide tatile falan gittik sıcaktan falan dedim de anlamadm 4 temmuz-9 temmuz arası hastaydımKuzum regl kaç gün sürmüştü ve döngün kaç gün sürüyor lh da dalgalanmalar olabiliyor daha dur üzülme benim de silikken birden pik olduğu çok oldu. ben 2 ay önce hiç yumurtlamadım mesela yani yumurtladıysam da hiç koyulaşmadı test. son 2 aydır da 9 ve 8. günde yumurtluyorum.
Esim uyansın kahvaltıdan snra 4 gibi falan tekrar yapcam canm onu da atarimOlabilir canım birden pik oluyor zaten öyle artarak gitmiyor dalgalanıyor sonra birden pik oluyor
Canım sana yazmıştım ben sanırım gözden kaçtı. Ben regl oldum bugün 4. Günüm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?