• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelikte kuruma çizgisi gibi gördüm(gecmiş mesajlarımda var fotosu) 5 temmuz, 6 temmuz gibi ama bence o gebelik çizgisiydi, 8 gün sonra erken gebelikte daha koyu gördüm ve kan testi 5,20 çıktı, hala gebelik testim pozitif, ama kandaki deger en önemlisiymiş. Şu anda onu takip edemedim. Şehir dısındayım, cumartesi deger yükselmiş mi bakıcam. Ben erken gördüm yani😊
Cok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki 😁 Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin 😣

Eklentiler

• 20210714_130329.jpg
    20210714_130329.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 63
Cok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki 😁 Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin 😣
Yumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyim 😘

Yumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyim 😘
Yapiyorum evet bu ay baslamistim catlama gunu ve sonra ki gunu degerlendirebildim orda iki cizgi gormek ve gebelik testi olmadigini bilmek bile gina getirdi bana 🙁 Hasa rabbim bilir tabi en iyisini olucagini olmayacagini sanki cok mudahale ediyomus gibi hissediyorum artik beyhude caba yani anlayacagin 😊

Ben de yumurtlama takibi öneriyorum, eğer hormonlarınızda bir problem yoksa eşiniz de de yoksa gelir kısmetiyle 🙏🏻

Yapiyorum evet bu ay baslamistim catlama gunu ve sonra ki gunu degerlendirebildim orda iki cizgi gormek ve gebelik testi olmadigini bilmek bile gina getirdi bana 🙁 Hasa rabbim bilir tabi en iyisini olucagini olmayacagini sanki cok mudahale ediyomus gibi hissediyorum artik beyhude caba yani anlayacagin 😊
Ayy sen çok strese sokmuşsun kendini nasıl rahatlayacaksan o şekilde davran bu seni iyi hissettirir. 😊 Ama ben geçen ay umarsamadığım halde bak bi ayını çaldın diyorum kendi kendime🤷🏻‍♀️

Ben 16. Günde pik gördüm 2-3 güne sizinde koyulaşır bence ama düne göre bugün beklediğimden koyu C çizgisine nazaran. Çatlamayı ne kadar takip edebilirim bilemiyorum yarın için son bir tane testim kaldı.
Benimde öyle dün hiç yok gibiydi isterseniz ilişkiden sonra havuç yiyin çatlasın yumurtanız yarın da çatladığını görüp bırakırsınız olmazsa 1 kereliğe mahsus eczaneden alın

Back