Oh maşallah sizeGelmiş canım gördük ultrasonda bebeğimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallah sizeGelmiş canım gördük ultrasonda bebeğimi
Cok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insaninBen yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelikte kuruma çizgisi gibi gördüm(gecmiş mesajlarımda var fotosu) 5 temmuz, 6 temmuz gibi ama bence o gebelik çizgisiydi, 8 gün sonra erken gebelikte daha koyu gördüm ve kan testi 5,20 çıktı, hala gebelik testim pozitif, ama kandaki deger en önemlisiymiş. Şu anda onu takip edemedim. Şehir dısındayım, cumartesi deger yükselmiş mi bakıcam. Ben erken gördüm yani
Ne güzelll ben de iki gün arkanızda gelicem galiba bakınKızlar benim pik günü geldi çattı, hayırlısını diliyorum
Yumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyimCok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin
Yapiyorum evet bu ay baslamistim catlama gunu ve sonra ki gunu degerlendirebildim orda iki cizgi gormek ve gebelik testi olmadigini bilmek bile gina getirdi bana Hasa rabbim bilir tabi en iyisini olucagini olmayacagini sanki cok mudahale ediyomus gibi hissediyorum artik beyhude caba yani anlayacaginYumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyim
Evet evet 14. Günde misiniz?Ne güzelll ben de iki gün arkanızda gelicem galiba bakın
Bugün 12. Günüm canım regl 8 gün sürdüEvet evet 14. Günde misiniz?
Ben de yumurtlama takibi öneriyorum, eğer hormonlarınızda bir problem yoksa eşiniz de de yoksa gelir kısmetiyleCok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin
ejce bu da bennden gelsinn bekliyorum 9.günümNe güzelll ben de iki gün arkanızda gelicem galiba bakın
Ayy sen çok strese sokmuşsun kendini nasıl rahatlayacaksan o şekilde davran bu seni iyi hissettirir. Ama ben geçen ay umarsamadığım halde bak bi ayını çaldın diyorum kendi kendimeYapiyorum evet bu ay baslamistim catlama gunu ve sonra ki gunu degerlendirebildim orda iki cizgi gormek ve gebelik testi olmadigini bilmek bile gina getirdi bana Hasa rabbim bilir tabi en iyisini olucagini olmayacagini sanki cok mudahale ediyomus gibi hissediyorum artik beyhude caba yani anlayacagin
Ben 16. Günde pik gördüm 2-3 güne sizinde koyulaşır bence ama düne göre bugün beklediğimden koyu C çizgisine nazaran. Çatlamayı ne kadar takip edebilirim bilemiyorum yarın için son bir tane testim kaldı.Bugün 12. Günüm canım regl 8 gün sürdü
Yarın yarın yarın ayy hadi inşallah bi güzel yumurtlayalımejce bu da bennden gelsinn bekliyorum 9.günüm
Geliyorejce bu da bennden gelsinn bekliyorum 9.günüm
Yarın yarın yarın ayy hadi inşallah bi güzel yumurtlayalım
Ayyy hepimiz birlikte öğrenicez gibi gibii yakın zamanlardaGeliyor
Benimde öyle dün hiç yok gibiydi isterseniz ilişkiden sonra havuç yiyin çatlasın yumurtanız yarın da çatladığını görüp bırakırsınız olmazsa 1 kereliğe mahsus eczaneden alınBen 16. Günde pik gördüm 2-3 güne sizinde koyulaşır bence ama düne göre bugün beklediğimden koyu C çizgisine nazaran. Çatlamayı ne kadar takip edebilirim bilemiyorum yarın için son bir tane testim kaldı.
Haydi inşallah kızlar burdan anneler topiğine gidelimAyyy hepimiz birlikte öğrenicez gibi gibii yakın zamanlarda
Ay valla yumurtlama masajı kuru incir ceviz fındık ne bulduysam yiyorumAyyy hepimiz birlikte öğrenicez gibi gibii yakın zamanlarda
Evet bunu da düşünüyorum avokadoya dün başlamıştım, siz de ihmal etmeyinBenimde öyle dün hiç yok gibiydi isterseniz ilişkiden sonra havuç yiyin çatlasın yumurtanız yarın da çatladığını görüp bırakırsınız olmazsa 1 kereliğe mahsus eczaneden alın