• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi güzel haber ver mayısta beraberdik 😁 darısı bize 😍 özel bise yapmismiydin netlesince gebelik anlat canim merak ettim
Pek fazla bişey yapmadım son 2 aydır folik asite başladım o kadar bide düşünmedim bu ay fazla başka şeylerle ilgilendim kafamı dağıtmak içi.Çünkü herşey normaldi doktor hamile kalmayı aklından çıkar demişti son konuştuğumuzda.

Kızlar 9.gunum pik olmusmu sizce

Eklentiler

• IMG_20210714_095320.jpg
    IMG_20210714_095320.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın, senin iğneye vs hiç ihtiyacın yok bence canım hormonları doğal bırak gün aşırı ilişki ile gebe kalırsın bence değerlerin de gayet iyiydi
Aynen canım bende öyle düsünüyorum kasımda doğal yoldan bırakıp deneyecegim

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandim catlama ve sonra ki gunu degerlendirebildim. Bat tarihim 23 temmuz ama 16 temmuz dogum gunum assssiri merak ediyorum tuttu mu oldu mu diye sizce 16sinda test yapsam ufak tefek bisey gorur muyum ne dersiniz kafayi yicem dusunmekten size guveniyorum ne derseniz onu yapicam 😁
Ben yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelikte kuruma çizgisi gibi gördüm(gecmiş mesajlarımda var fotosu) 5 temmuz, 6 temmuz gibi ama bence o gebelik çizgisiydi, 8 gün sonra erken gebelikte daha koyu gördüm ve kan testi 5,20 çıktı, hala gebelik testim pozitif, ama kandaki deger en önemlisiymiş. Şu anda onu takip edemedim. Şehir dısındayım, cumartesi deger yükselmiş mi bakıcam. Ben erken gördüm yani😊

Bu kalp krizi geçirenler aşıdan hemen sonra veya birkaç günde mi geçiyor. Bende çok korkuyorum ama eşim 3 dozu biontech oldu. Dün öğlen yaptırdık akşamına bağırsakları bozuldu afedersiniz ishal oldu, kolunda ağrı oldu. Bunlar basit yan etkileridir ama daha sonra kalp krizi vb olur diye korkuyorum
Allah korusun canım. Bilemiyoruz işte neden oldu, o konu hakkında açıklama yapılmadı , Rabbim tüm sevdiklerimizi korusun.

Ben yumurtlamadan 5 gün sonra erken gebelikte kuruma çizgisi gibi gördüm(gecmiş mesajlarımda var fotosu) 5 temmuz, 6 temmuz gibi ama bence o gebelik çizgisiydi, 8 gün sonra erken gebelikte daha koyu gördüm ve kan testi 5,20 çıktı, hala gebelik testim pozitif, ama kandaki deger en önemlisiymiş. Şu anda onu takip edemedim. Şehir dısındayım, cumartesi deger yükselmiş mi bakıcam. Ben erken gördüm yani😊
Umut oldunuz valla neden olmasin diye geciyodu icimden 😊 Denicem o halde tebrik ederim sizide o testi bi gormek isterim fikrim olsun ne cikabilecegine dair

Back