Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok cabuk gaza geliyorum ya sabah yaptim daha o kadar cok var ki Sanirim istegimde kacmaya basladi yoruldum kac aydir hala bi umut bekliyorum ama bu ay olmazsa bi sure korunucam galiba en azindan aklimda soru isareti olmaz boyle surekli oldu mu olmadi mi derken ici karariyo insanin

Eklentiler

• 20210714_130329.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 63
Yumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyim

Yumurtlama takibi yapıyor musunuz ben geçen ay yapmadım baya karamsardım insanı yumurtladığını görmek bile rahatlatıyor yapmıyorsanız tavsiye edeyim
Yapiyorum evet bu ay baslamistim catlama gunu ve sonra ki gunu degerlendirebildim orda iki cizgi gormek ve gebelik testi olmadigini bilmek bile gina getirdi bana Hasa rabbim bilir tabi en iyisini olucagini olmayacagini sanki cok mudahale ediyomus gibi hissediyorum artik beyhude caba yani anlayacagin

Ben de yumurtlama takibi öneriyorum, eğer hormonlarınızda bir problem yoksa eşiniz de de yoksa gelir kısmetiyle

Ayy sen çok strese sokmuşsun kendini nasıl rahatlayacaksan o şekilde davran bu seni iyi hissettirir. Ama ben geçen ay umarsamadığım halde bak bi ayını çaldın diyorum kendi kendime

Benimde öyle dün hiç yok gibiydi isterseniz ilişkiden sonra havuç yiyin çatlasın yumurtanız yarın da çatladığını görüp bırakırsınız olmazsa 1 kereliğe mahsus eczaneden alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…