• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay üstüne türlü şeyler de eklendi bende kuzu geçen ay hatırlarsan adete yakın akıntım gitti demiştim şimdi oda gitmedi ve renk kreme döndü bide gecikmem var 6 gün gecikti. Artık anlamıyorum kendimi sen ne yaptın bu ay adet oldun mu

Bende de bu ay aynısı oldu adete yakın giden akıntı adetle devam etti ilk krem beyaz şekilde şimdi adet oldum bugünler yumurtlma bu sefer sarımsı olmaya başladı 😀ben artık saldım ne yalan diyeyim doktorlar da birşey yok diyor. Adetim hep normale döndü çok şükür.günümde oluyorm 28 günde bir. Ama geçikmen olblr fizyolojik oyunlar peşinde demek ki senin bedenin. Bebiş durumun yoksa adet olasın biran önce 😇 akıntılara takılma onun hertürlüünü gördüm hamile değildim başka belirti varsa ona takıl 👍

Bende demir hapı alıyorum bende coraspin alınca birde üstüne hepsi kan hapı bu ilaçlara başlayınca çıktı bunu dahiliye doktoruma danışacağım.. Ben çok kadın doğum doktoruna sordum birşey yok dedi birde enfeksiyon olur diye korktum hep ama kan idrar tertemiz çıktı sizde de birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora görünür o da mantıklı cvp verirse bilmek isterim 😄benim göründüklerim normal dedi.
Gunaydin okurken aklima geldi bende uzun zamandir kan ilaci kullaniyodum gecen ay gittigim kadin dogum doktoru gebelik dusundugum icin yumurtlamaya kadar kullan sonra ara ver dedi dollenme surecinde ilac onermiyoruz gebeligin ilk 3 ayinda da kan ilaci vermiyoruz dedi ilk defa duydum ve cok sasirdim paylasmak istedim

Kızlar günaydın sanırım 12.gün pik olur gibime geldi. En kötü 14.gün olur. En azından ilaçsızda yumurtam gelisiyormus icim rahatladı

Eklentiler

• A3065A4F-4F32-408F-842A-9BE4646ECCF7.jpeg
    A3065A4F-4F32-408F-842A-9BE4646ECCF7.jpeg
    273,1 KB · Görüntüleme: 60
Bnce test yapma hatta dayanabilirsen burayı da pek ziyaret etme keyfine bak inşallah çok güzel eğlenirsin tatil bebesiyle dönersin kuzum 🥰
Ay insallah canım disarda bakmaya firsatim olmuyo zaten evde hep sıkıntı bunalımdan 😍 ay inşallah güzel haberler alalim artık 🤗🤗🤗 test yapmam canim tatilde zor olur zaten

Gunaydin okurken aklima geldi bende uzun zamandir kan ilaci kullaniyodum gecen ay gittigim kadin dogum doktoru gebelik dusundugum icin yumurtlamaya kadar kullan sonra ara ver dedi dollenme surecinde ilac onermiyoruz gebeligin ilk 3 ayinda da kan ilaci vermiyoruz dedi ilk defa duydum ve cok sasirdim paylasmak istedim

Sanada Günaydın canım
Çook şaşırdım birden çok ilacım var benim bu ay bitiyor hepsi tekrar tahlil verip kurtulacağım inşallah iyiyim baya bi tiksindim ilaçlardan. 😔Aslında söylemen iyi oldu canım benim doktorm bunları kullandığımı bilmiyor sormadı bende demedim 🤷dahiliye verdi çünkü. 👍 Artık içemiyorum onları ya mide bulantısından ölüyorum tok içiyorum aynı aç içiyorum aynı. Bu ay bebiş durumum yok kullanıyorum son kutu bir dahaki ay verseler de istemiyorm uzun süre ilaç 😥 3 aydır kullanıyorm belki daha fazla
Sen nasılsın napıyosun bakalım son durumların nasıl kimyasal dan sonra?

Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?

Sanada Günaydın canım
Çook şaşırdım birden çok ilacım var benim bu ay bitiyor hepsi tekrar tahlil verip kurtulacağım inşallah iyiyim baya bi tiksindim ilaçlardan. 😔Aslında söylemen iyi oldu canım benim doktorm bunları kullandığımı bilmiyor sormadı bende demedim 🤷dahiliye verdi çünkü. 👍 Artık içemiyorum onları ya mide bulantısından ölüyorum tok içiyorum aynı aç içiyorum aynı. Bu ay bebiş durumum yok kullanıyorum son kutu bir dahaki ay verseler de istemiyorm uzun süre ilaç 😥 3 aydır kullanıyorm belki daha fazla
Sen nasılsın napıyosun bakalım son durumların nasıl kimyasal dan sonra?
Iyiyim cok sükür😊kimyasal sonrasi 2. Ayim da malesef negatif regl oldum 3. Gunum eylule kadar da calismalara zorunlu ara vermek durumundayim bu aksam samsuna gidiyorum esim geri donucek nasip bakalim belki bu ara banada iyi gelir asimi da olurum icim rahat olur. Ilac konusunda tabiki bir dunya ilac kullanip hamile kalanda vardir her sigara icenin kanser olmadigi gibi ama sanirim planli gebeliklerde dikkatli olmak gerekiyo aklima gelmezdi kan ilacininda zarar olusturabilecegi mesela

Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
Benimde 29 u yumurtlama 30 u catlama oldu pazartesi gunu regl oldum seninde olman gerekirdi sanirim egerki gebelik olusmadiysa

Kızlar günaydın sanırım 12.gün pik olur gibime geldi. En kötü 14.gün olur. En azından ilaçsızda yumurtam gelisiyormus icim rahatladı
Günaydın, senin iğneye vs hiç ihtiyacın yok bence canım hormonları doğal bırak gün aşırı ilişki ile gebe kalırsın bence değerlerin de gayet iyiydi

Bende demir hapı alıyorum bende coraspin alınca birde üstüne hepsi kan hapı bu ilaçlara başlayınca çıktı bunu dahiliye doktoruma danışacağım.. Ben çok kadın doğum doktoruna sordum birşey yok dedi birde enfeksiyon olur diye korktum hep ama kan idrar tertemiz çıktı sizde de birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora görünür o da mantıklı cvp verirse bilmek isterim 😄benim göründüklerim normal dedi.
Valla bilemiyorum ozellikle bu demir hapıni kullanmaya basladigimdan beri ya ishal ya kabizlik tuhaf tuhaf seyler oluyo gidersem haberdar ederim 😊

Back