• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim bulunduğumuz şehirdeki bir hastanede 27 yaşında genç bir hemşire kalp krizi geçirerek vefat etti. Eşim de şimdi diyor ki acaba aşıdan mı oldu 🤷 aşı olmaya pek niyeti yok gibi, biz beklemedeyiz şuan ama annem ailem oldular hep
Bu kalp krizi geçirenler aşıdan hemen sonra veya birkaç günde mi geçiyor. Bende çok korkuyorum ama eşim 3 dozu biontech oldu. Dün öğlen yaptırdık akşamına bağırsakları bozuldu afedersiniz ishal oldu, kolunda ağrı oldu. Bunlar basit yan etkileridir ama daha sonra kalp krizi vb olur diye korkuyorum

😂 Çıktı çıktı negatif 1.20 canım. Tüm hormon değerlerim de normal dediğine göre yumurtlama dönemindeymişim nasıl olur anlamadım benim adet döneminde olmam gerekiyordu 🤷‍♀️ hissettiğim ağrı da yumurta sancısı belli ki öyle dediğine göre.. 🙄
Kızlar günaaydıın 😁 bol pozitif haberleri alacağınız bir gün olsun inşallah 😊 ya bende hala gelen giden birşey yok kan testi de negatif çıktı kist vs de yok.. Erken gebelik testi alıp yarın ya da cuma denesem mi? Hani sonradan çıkar mı bir şey varsa? Hormonlarım gayet normal foliküler dönem değerlerinde. Kafam karıştı.. Ne yapmalı?

Bizim bulunduğumuz şehirdeki bir hastanede 27 yaşında genç bir hemşire kalp krizi geçirerek vefat etti. Eşim de şimdi diyor ki acaba aşıdan mı oldu 🤷 aşı olmaya pek niyeti yok gibi, biz beklemedeyiz şuan ama annem ailem oldular hep
Her ilaç her durum ile ilgili bir insidans yani oluşma olasılığı vardır. Kanser ilaçları şuan en fazla yan etkiye sahip ilaçlar ama reddedeni görmeyiz. Kalp ilacı alıp yıllarca kullanlar var. Bunlar vefat edince ilactan öldü demiyoruz kalbi vardı diyoruz. Bitkisel ürünlerdr form çaylarında kanser oranı çok yüksek ama akın akın kullanılıyorlar. Burda olay yarar zarar ilişkisi ve şuan zararlarına odaklarak reddedileceğimiz bir durumda değiliz. Size istinaden söylemiyorum konu açılmışken bilinçlenelim diye yazıyorum. Bugun ilaçlar aşılar sıkı takipte ve her belirti yan etki kayıt altına alınıyor. Şuan takibi olmayan ve akın akın tüketilenler bitkisel ürünler. Hiç bir şekilde güvenlik değerlendirmeleri uygunluk kontrolleri piyasa denetimleri yok. Ama şuan hepimiz çakşır otu hayıt kullanalım diyoruz. Yan etkilerini düşünüyoruz bunlar asıl sorun🤔

Bu kalp krizi geçirenler aşıdan hemen sonra veya birkaç günde mi geçiyor. Bende çok korkuyorum ama eşim 3 dozu biontech oldu. Dün öğlen yaptırdık akşamına bağırsakları bozuldu afedersiniz ishal oldu, kolunda ağrı oldu. Bunlar basit yan etkileridir ama daha sonra kalp krizi vb olur diye korkuyorum
Merhaba kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım kötü düşünmeyin benim eşim 5 yıl once kalp krizi gecirdi doktorla konustuk aşıları yapmasını kalp krizinin çok düşük bir risk olduğunu soyledi asilarimizi ikimizde olduk şükür hic birseyimiz yok

Kızlar günaydınn🌸 gece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 😂 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı😍 kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
ohh sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı tebrikleerr

Benim regl yeni bitti canim yarın tatile çıkıyorum bayram sonras i doktor telaşı baslicak biraz kafa dağıtırım diyorum 😍 çeşmeye didime bodruma gidicez tam da yumurtlama zamanları test yapıp yapmamakta kararda vermedim 7.günüm bitti erken yumurta oluyo bazen ama tatilde takmak istemiyorum da 😊
Bnce test yapma hatta dayanabilirsen burayı da pek ziyaret etme keyfine bak inşallah çok güzel eğlenirsin tatil bebesiyle dönersin kuzum 🥰

Kızlar günaydınn🌸 gece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 😂 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı😍 kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyorum
Ohhh bu günün güzel haberiii 😍 hadi hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinnn

Kızlar günaaydıın 😁 bol pozitif haberleri alacağınız bir gün olsun inşallah 😊 ya bende hala gelen giden birşey yok kan testi de negatif çıktı kist vs de yok.. Erken gebelik testi alıp yarın ya da cuma denesem mi? Hani sonradan çıkar mı bir şey varsa? Hormonlarım gayet normal foliküler dönem değerlerinde. Kafam karıştı.. Ne yapmalı?
Bana yok mu bir bakan? Pişmiş tavuk=ben
😂 😂

Tebrik ederim cnm inş sağlıkla ilerler🥰Benimde bat 17 temmuz şimdi eczeneye gidiyorum erken gebelik testi alıcam bekleyemedim 3 gün 🙈

Eveett sonunda biten adetten sonra ilk ovulasyon testimi yaptım :)) nedense bu test bana bi rahatlama getirdi umarım stresimi alır hamile kalmamı kolaylaştırır 🥰

Eklentiler

• 68D4A9BA-A4DA-4484-8A55-79A5BB000B5E.jpeg
    68D4A9BA-A4DA-4484-8A55-79A5BB000B5E.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar günaydınn🌸 gece 3.30 gibi bir çiş bastırarak uyandım ama test için erken diye bu saate kadar uyuttum kendimi 😂 19 temmuzda batım predictor early de 1-1.5 dk içinde çizgi çıktı😍 kasette yaptım o çok belli belirsiz. Kan için batın geçmesini beklicem ama ara ara kaset yapar değişimlerini koyarım. Geçen ay kimyasal geçirdiğim için çok acele etmek istemiyor

Tebrik ederim kuzummm maşallah sağlıkla al kucağına inşallah

Benim normalde 2 döngü arasında bi yumurtlama zamanları olurdu bi sure daha devam ederdi reglye 1hafta kala felan kuru olurdu bu ay ilk defa boyle oldu bende anlamadim rengini özellikle ama gebelik öncesinde sulu akintilar oldu onu farketmistim suan cok karışığım demir hapı, tiroid ilacı,corasprin felan kullanıyorum onlarin etkisi olurmu acaba onuda bilmiyorum geçmezse doktora bi görüncem artik

Bende demir hapı alıyorum bende coraspin alınca birde üstüne hepsi kan hapı bu ilaçlara başlayınca çıktı bunu dahiliye doktoruma danışacağım.. Ben çok kadın doğum doktoruna sordum birşey yok dedi birde enfeksiyon olur diye korktum hep ama kan idrar tertemiz çıktı sizde de birşey olduğunu sanmıyorum ama doktora görünür o da mantıklı cvp verirse bilmek isterim 😄benim göründüklerim normal dedi.

Back